Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fără accize pentru pălinca produsă în gospodării

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă seara la Satu Mare că va propune la ședința Consiliului miniștrilor de finanțe din Europa, care va avea loc în a doua jumătate a lunii mai, să accepte producerea în gospodării, fără perceperea de accize, a unei cantități de pălincă în plus față de cea prevăzută acum în Codul Fiscal.

”Este o discuție între miniștrii de finanțe de la nivel european, pentru a se accepta pentru România, producerea în gospodării a unei cantități de pălincă în plus față de ce prevede acum Codul Fiscal, fără perceperea de accize. Asupra cantității se poartă deocamdată negocieri, deoarece unele state europene nu doresc acest lucru. Le-am explicat că producerea pălincii este o tradiție în România și este un mod de a trăi al românilor”, a declarat ministrul Eugen Teodorovici, care a precizat că răspunsul privind această propunere ar putea fi comunicat cel mai târziu la sfârșitul lunii iunie, informează presasm.ro.

Declarațiile au fost făcute sâmbătă în cadrul unei ședințe de lucru cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internaţional Timişoara estimează venituri de 55,5 milioane lei, în acest an

Articolul următor

E.S. Ambasador Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine. Să își cunoască și să își apere cu eleganță și inteligență interesele”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share