Transilvania Business
Infrastructura Timiș

Aeroportul Internaţional Timişoara estimează venituri de 55,5 milioane lei, în acest an

Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia estimează în acest an venituri în creştere cu 6%, la 55,5 milioane lei, şi un profit net de 5,21 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al societăţii aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

“Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 a fost elaborat cu o creştere a veniturilor totale cu 6% şi a cheltuielilor totale cu 5,95%, compania programând un profit brut în sumă de 6,22 milioane lei, respectiv cu 6,37% mai mare decât realizările anului 2018”, arată documentul publicat în dezbatere pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Compania şi-a bugetat cheltuieli totale de 49,27 milioane lei, în timp ce cheltuieli de natură salarială sunt planificate la 14,41 milioane lei. Societatea are în jur de 250 de angajaţi. Cheltuielile cu investiţiile au fost estimate la 34,6 milioane lei.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Cluj: Prima stradă din România cu sistem de depistare a autovehiculelor care trec pe roșu la semafor

redactia

Tarom, patru aeronave noi și zboruri directe în SUA și China

Stefana Muresan

Tarom reia zborurile pe ruta Bucureşti – Baia Mare – Bucureşti

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More