Transilvania Business
Infrastructura Timiș

Se toarnă ultimul asfalt pe lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva

Muncitorii toarnă în aceste zile ultimul asfalt pe tronsonul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, astfel încât stadiul lucrării a ajuns la 94%, conform CNAIR. De asemenea se montează panouri fonoabsorbante, conform Opinia Timișoarei.

Au mai rămas însă de executat lucrări și la celălalt capăt al Lotului trei, în zona nodului rutier de la Holdea, unde această se intersectează cu Drumul Național 68 A Lugoj – Deva.

Cei 21 de kilometri de autostrada ar fi trebuit realizați în 2 ani, însă în zona Ilia, au existat probleme de stabilitate a terasamentului, oparte s-a prăbușit, iar construcția de pe malul Mureșului a trebuit refăcută.

Valoarea contractului pentru tronsonul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a fost de aproximativ 580 de milioane de lei, din care 85 la sută reprezentau fonduri europene și 15 la sută alocări de la Guvernul României.

Atât lotul trei (21 de kilometri), cât și lotul patru al Autostrăzii Lugoj – Deva (22 de kilometri, între Deva și Ilia) vor fi finalizate în vara acestui an, potrivit constructorilor, iar inaugurarea ar trebui să aibă loc cel târziu în luna iulie.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Contract de proiectare pentru un coridor de mobilitate urbană durabilă, semnat

Ligia Voro

Yazaki își dublează numărul de angajați la Timișoara

Stefana Muresan

Asocierea Aktor SA – Euro Construct Trading 98 SRL, câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, de peste 850 milioane lei

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More