Eveniment

Locuinte verzi și proprietăți ultra-premium, la târgul Imobiliarium

Cea mai mare parte din oferta rezidentială de la târgul Imobiliarium, ediția de primăvară, este reprezentată de proprietăți upper-quarter și de lux. Dezvoltatorii de proiecte medium vin cu oferte speciale pe perioada târgului: prețuri promoționale cu reduceri ce ajung și la 20%, obiecte de mobilier oferite cadou sau locuri de parcare, biciclete gratis pentru proiectele green, în timp ce proiectele de lux se axează pe ridicarea standardelor de confort și proximitate – locatii ultracentrale, cât mai apropiate de parcuri, facilități ăn ansamblurile rezidențiale asemănătoare condițiilor dintr-un resort sau arhitrctură si design interior deosebite.

 

 

Proiecte verzi cu cele mai mici costuri la întreținere, aproape de Capitală, viitorul în materie de locuințe pentru un mediu fără poluare

 

Din 2020 normele Uniunii Europene impugn ca noile dezvoltări imobiliare, inclusive cele de tip rezidențial să fie eficiente energetic și să producă energie verde, fără să mai polueze cu acei combustibili fosili. Asa se face că localitățile din jurul Capitalei, în special cele din zona de nord, au potential tot mai mare din punct de vedere al dezvoltărilor imobiliare de tip green, investitorii au ales să construiască în locații cu multă verdeață, în zone liniștite, dar, totuși să nu fie departe de București.

 

Dezvoltatorul Ecovillas construiește primul proiect imobiliar de apartamente 100% ecofriendly. Loft Green Apartments, un complex de 154 de apartamente localizat în Mogosoaia, este primul ansamblu de apartamente la standard de casă pasivă ce integrează cele mai performante sisteme pentru producerea energiei termice cu ajutorul pompelor geotermice/geotermale de căldură și a unui sistem de ventilație inteligent care aduce aer curat 24/24 în locuință. Noile tehnologii ajută la reducerea substanțială a costurilor lunare pentru încălzire, costul lunar pentru încălzire în timpul iernii la 3 camere fiind în jur de 70 de lei. Prețul unei garsoniere green pornește de la 43.000 de euro+TVA, iar primul bloc cu 44 de apartamente va fi gata  vara aceasta.

 

Un alt proiect inedit din zona de nord, Toscana Residence, este primul complex rezidențial afiliat cu un club de golf din România. Ansamblul e situat chiar în orașul Otopeni si este cel mai mare proiect rezidențial din zonă. Prețul unui apartament in Toscana pornește de la 51.900 euro+TVA, ajungând  la 96.100 euro +TVA și vine, în perioada târgului, cu mobilă de bucatarie cadou.

 

De asemenea, Eden Lake, un nou proiect ce se lansează la târgul Imobiliarium, este situat în zona Pipera, pe malul lacului Săulei. Acesta oferă facilități all-inclusive, de tip resort, dar vine și cu soluții pentru eficientizarea costurilor de intreținere, fiind construit la cele mai înalte standarde. Prețul unui apartament de 2 camere pornește de la 95.000 de euro+TVA și ajunge la 420.000 euro, pentru un apartament de 4 camere cu toate facilitățile incluse.

 

Segmentul de locuințe ultra-premium, în creștere

 

Dacă în anii trecuți locuințele premium erau considerate un lux, iată că acum situația s-a schimbat și asistăm la apariția tot mai multor locuințe ultra premium. Iar cei care vânează aceste achiziții sunt foarte atenți la detalii și la multitudinea de beneficii pe care le oferă proiectul imobiliar vizat.

 

Imoteca adaugă 4 proiecte fine living în portofoliu, localizate în cele mai selecte zone

Rabat, Herastrau, Kiseleff, Moliere. Proiectele vor fi disponibile în a doua jumătate a anului, pentru vânzare sau pentru închiriere, în funcție de specificul fiecărui proiect. Imobilele, gândite și dezvoltate pe principii de calitate și pe baza unui concept exclusivist vor îngloba spații verzi, zone pentru facilități, servicii integrate, elemente de peisagistică moderne, elemente de design interior și exterior contemporan și sunt proiectate să ofere o experiență de locuire pentru cele mai rafinate așteptări.

 

Aviației Apartments, cea mai buna optiune din sectorul 1, un proiect dezvoltat la standardele Gran Via Real Estate, oferit de Imoteca, a început predările fazelor 1 și 2. Proiectul dispune de elemente eco-friendly, zone pentru depozitare biciclete, spații pentru mașinile electrice, spații verzi și de apartamente moderne cu elemente de finisaje contemporane. Pentru târgul imobiliarium, Aviatiei Apartments oferă pentru o selecție de apartamente de 3 camere, un loc de parcare inclus în preț.

 

Ediția de primavara Imobiliarium începe astăzi, 17 mai 2019, în incinta parcării BricoDepot Băneasa.

Related posts

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

Prima ediție a conferinței Salonul de Afaceri, la Târgu Mureș

Ligia Voro

Curs de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri

redactia

Leadershipul feminin vine la Oradea. The Woman after 5pm!

Stefana Muresan

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

Pria Aviation: secretele zborului

Bucovina și Clujul își vând produsele tradiționale la comun

Nora Dumitrescu

MYS 2020: A Superyacht Industry Support Show

Ionut Oprea

Ponei, cai și căței! Cea mai tare distracție de 1 iunie la Karpatia Pony Show

Stefana Muresan

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 – Ce vor investitorii români şi străini

Tirdea Ionut

Mihaela ION – Avocat Asociat, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca 2018

redactia

Ready, steady, GDPR: cum să îți pregătești compania pentru implementarea Regulamentului General privind Protecția Datelor

Stefana Muresan

95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017!

Raluca Ursu

Doi comisari europeni şi un ministru, în dialog cu cetățenii la Cluj

redactia

ACAROM si EXACT SYSTEMS organizeaza Quality Academy, Pitesti, 28 noiembrie 2017

Stefana Muresan

ASA CONS a bugetat 500.000 de euro pentru investiţii în fabrica de la Turda

Stefana Muresan

Agroturismul și gastronomia tradițională – modalitati de capitalizare prin dezvoltarea turismului culinar în Romania

redactia

Premiile ROFMA pentru Industria de Workplace și Facility Management din România

Ligia Voro

Președintele României, față în față cu mediul de afaceri: 5 mesaje transmise de IMM-uri

Ion Surdu

APIA a inceput plata finală a subvențiilor

Premiere, avanpremiere și lansări la RO-Wine Cluj!

redactia

ADR Vest organizează un nou eveniment de brokeraj internațional în Regiunea Vest

Stefana Muresan

Startup Europe Week Brasov 2018

Stefana Muresan

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Leave a Comment