Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Netsky – show surpriză marca Electric Castle, pentru susținerea evenimentului caritabil Ghibstock

De pe arene cu zeci de mii de spectatori, în curtea școlii: Netsky, starul Drum & Bass, a susținut vineri seara un show-surpriză la Cluj-Napoca. Momentul a reprezentat un cadou oferit de Electric Castle elevilor liceului „Onisifor Ghibu” din Cluj‑Napoca, care de 10 ani organizează festivalul Ghibstock – primul și cel mai mare eveniment muzical din România care are loc în curtea unui liceu. Scopul umanitar și ambiția Ghibstock de a da șanse egale la educație tuturor au convins Electric Castle să devină un susținător constant al evenimentului.

 

„Recunosc că nu știu la ce să mă aștept”, declara DJ-ul belgian, odată ajuns, vineri după-amiaza, pe Aeroportul din Cluj. Obișnuit cu scenele celor mai mari festivaluri din lume, Netsky urma să devină cel mai important artist ce a concertat vreodată la Ghibstock. În ciuda popularității sale foarte mari printre toți liceenii clujeni, indiferent de școala urmată, probabil că ar mai fi fost nevoie de încă un deceniu ca Ghibstock să ajungă să includă în lista artiștilor invitați unul din marile nume ale scenei internaționale. Acest „salt în timp” s-a produs într-o singură seară, cu ajutorul Electric Castle, care a oferit acest cadou neașteptat: la invitația festivalului, Netsky a acceptat să fie prezent la Cluj pentru un altfel de show, foarte diferit de agenda sa obișnuită. „Cadoul” s-a dorit în principal o formă de a ajuta evenimentul să aducă în curtea școlii un public cât mai numeros și, implicit, să crească sumele strânse pentru cauza umanitară anunțată – asigurarea accesului la educație pentru copiii din familii defavorizate.

 

Reacția elevilor clujeni a fost emoționantă: aflați la doar la câțiva metri de artistul lor preferat, tinerii au trăit la maxim 2 ore de energie totală. „Ghibstock înseamnă ambiție, empatie, implicare, lucruri în care spiritul Electric Castle se regăsește 100%. De aceea, suntem alături de acest eveniment de câțiva ani. Show-ul surpriză pentru care am acoperit toate costurile nu e doar un cadou pentru liceeni. E și un mesaj transmis tuturor celor care stau pe margine și se întreabă ce fac bun tinerii din ziua de azi.  Le spunem să privească mai atent și să-i ajute, pentru că doar așa toate ideile lor minunate pot crește”, spune Andi Vanca, director de comunicare Electric Castle.

 

În cele 3 zile de Ghibstock, liceenii clujeni au reușit să strângă fonduri pentru două cauze, o tabără specială pentru elevii cu risc de abandon școlar și un proiect pe termen lung în care tinerii din mediul rural primesc sprijin în educație. Ghibstock este un eveniment realizat exclusiv pe bază de voluntariat, atât din partea elevilor, cât și a profesorilor sau părinților implicați.

Filmul vizitei lui Netsky la Ghibstock este disponibil aici – http://bit.ly/Ghibstock2019

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zitec lansează Mirro - aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor

Articolul următor

Electrogrup, member of the E-INFRA group, launches its Smart City Division and aims leadership on the Romanian market

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share