Auto Mureș Turism Ultimele stiri

Mihai Leu: „Târgu Mureș arată un interes foarte mare pentru sporturile cu motor”

Finalul de săptămână va aduce orașului Târgu Mureș multă adrenalină și spectacol cu mașini de curse. Asta pentru că pe 14 și 15 iunie va avea loc cea de-a doua etapă a campionatului național Super Rally 2019, organizat de Mihai Leu și AMC Racing.

Cu mașini de curse la start și piloți pregătiți să facă față traseului amenajat chiar prin centrul orașului, competiția se anunță a fi una plină de provocări. „Suntem bucuroși să ajungem la Târgu Mureș, mai ales că am observat un interes crescut în zonă pentru sporturile cu motor. Și anul trecut am avut parte de un public numeros, există și alte competiții care se desfășoară în zonă, s-a amenajat și un circuit special, așa că mizăm și anul acesta pe participarea localnicilor. Specificul curselor Super Rally este faptul că traseul pe care se concurează este unul amenajat prin centrul orașului, asta ne diferențiază de alte curse cu motor. Îi aștepăm pe toți iubitorii acestui sport la eveniment”, a declarat campionul Mihai Leu.

Program eveniment Super Rally Târgu Mureș

 • Vineri, 14 iunie
  • ora 20:00 – Prezentarea oficială a echipajelor în Cetatea Medievală
 • Sâmbătă, 15 iunie
  • ora 08:30 – Recunoașteri
  • ora 09:15 – Manșa 1 – Calificări
  • ora 14:30 – Manșa 2 – Finala
  • ora 18:30 – Festivitatea de premiere în Parcul Service Piața Trandafirilor

Campionatul Național Super Rally se află la al doilea sezon, iar anul acesta startul a fost dat de orașul Mangalia. După Târgu Mureș, va urma etapa a treia la Craiova (13-14 septembrie) și etapa a patra și finala la București (25-26 octombrie).

 

 

Related posts

Prima ediție a conferinței Salonul de Afaceri, la Târgu Mureș

Ligia Voro

Romgaz continuă exploatarea unui număr de 11 perimetre petroliere

Stefana Muresan

CJ Alba, peste un milion de euro pentru reabilitarea Ansamblului Câmpia Libertății din Blaj

Stefana Muresan

Leave a Comment