Cluj Eveniment Ultimele stiri

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days 2019 aduce, în perioada 10 – 11 iulie 2019, în capitala de business a Transilvaniei peste 100 de experți de renume național și mondial care vor susține 50 de manifestări organizate în jurul a câtorva domenii de maximă actualitate:  Antreprenoriat, Management, HR, Leadership, Vânzări, Marketing, Digital, Strategie.

 

Cei mai cunoscuți experți din mediul de business românesc și invitați din străinătate aduc la Cluj peste 18 ani de experiență în lucrul cu marile companii și antreprenori în diferite stadia de dezvoltare, precum și teme actuale, de maxim interes: economia circulară, transformarea digitală a companiilor, Inteligență Emoțională în business, trenduri în business, noi tehnologii care modelează afacerile sau cum arată liderii viitorului.

 

Experți de success din Elveția și Australia la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days aduce în cel mai dinamic oraș din România antreprenori, manageri și profesioniști cu peste 18 ani de expertiză acumulată în leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și employer branding, finanțarea afacerii, internaționalizare, marketing de produs, diferențierea prin inovație  care vor livra  conținut relevant adaptat pentru toate industriile de business din Ardeal.  Astfel,  cei 700 de participanții vor avea ocazia unică de a interacționa cu experți și specialiști de talie mondială ca Stephen J. Wright (Elveția) sau Natanael Costea (Australia), dar și cu experți și antreprenori de succes ca Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Dan Mocanu, Petre Nicolae, Andreas Fulhman, Alexandru Cernătescu, Mihai Bonca, Silviu Hotaran, Sergiu Neguț, Sorin Faur, Mihaela Mureșan,  Bogdan Putinica, Voicu Oprean, Cristian Logofătu, Ovidiu Toader, Adrian Cioroianu, Dan Berinde, Mihaela Stroe, Elena Badea și mulți alții.

 

Cluj Business Days 2019, răspunsuri la nevoile si provocarile  oamenilor de business din Ardeal

Care sunt principalele nevoi și provocări ale oamenilor de business din Ardeal? Unde își concentrează cel mai mult energia, timpul și resursele pe parcursul unei zile? Acestea sunt doar două dintre întrebările la care vor răspunde participanții în cadrul manifestărilor la Cluj Business Days 2019. Iar experții din cele două zile de eveniment vor aduce răspunsuri și soluții în cadrul celor 18 workshop-uri și 4 masterclass-uri ce vor avea drept teme centrale pe subiecte precum motivarea angajaților prin accelerarea performanțelor, construirea de echipe performante, diferențierea prin inovație marketing de produs și multe altele.

 

De ce Cluj Business Days 2019

Participarea la Cluj Business Days 2019 le va aduce oamenilor de business din Ardeal nu doar informații de maximă actualitate și răspunsuri la întrebări și probleme din activitatea de zi cu zi, ci și posibilitatea de a dezvolta relații de afaceri, de a genera parteneriate și oportunități de afaceri. Însă cel mai important beneficiu este legat de faptul că toți experții prezenți în cele două zile de eveniment le vor oferi participanților o serie de livrabile concrete, utile, moderne și aplicabile încă de a doua zi: ghiduri, metodologii complete, mecanisme, sisteme, instrumente de lucru, softuri de organizare și planificare a unui departament/afacere și o suită de recomandări și referințe unde cei care doresc pot aprofunda temele dezbătute în cadrul sesiunilor.

În plus, antreprenorii la început de drum pot beneficia de pachete speciale dedicate startup-urilor iar echipele care vor să vină împreună la eveniment beneficiază de reduceri substanțiale.

 

 

Related posts

25% dintre clujeni își plătesc apa și canalizarea pe internet

Nora Dumitrescu

Swiss Capital, campionul intermedierilor pe piața bursieră din România. Topul brokerilor în 2018

redactia

Castelul Ugron, Mureș, are nevoie de 1 milion de euro pentru restaurare

Ligia Voro

Oradea va avea un parc ştiinţific şi tehnologic de 7 mil. euro

redactia

Primul zbor Sibiu – Bruxelles Charleroi – Sibiu de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Stefana Muresan

Astăzi este Ziua Națională a Alimentației și a Combaterii Risipei Alimentare

Traian Dan

Transgaz: Vom acţiona astfel încât să nu fie afectat în niciun fel termenul de începere a operării comerciale a BRUA

Stefana Muresan

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Ligia Voro

AFA Cluj a premiat 7 personalități clujene excepționale la “Gala Excelenței la Feminin 2018”

Stefana Muresan

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

CTP câștigă premiile Industrial project of the year și Warehouse Developer of the Year, la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

Stefana Muresan

VINVEST 2018: Salon desfăşurat în cinstea Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Investiţie de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu din Oradea

Stefana Muresan

Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Vest are o noua conducere

redactia

Specialiștii în IT s-au întâlnit la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment organizat de BRINEL

Stefana Muresan

Platforma românească de recrutare pentru medici primeşte o finanţare de la fondatorul reţelei Regina Maria şi este evaluată la 1 milion euro

Stefana Muresan

Arad a fost Capitala Vinurilor din România, în cadrul celei de-a III-a ediții Vicii și Delicii

Ligia Voro

Un nou contract de finanțare pentru Spitalul Județean de Urgență Brașov: se vor achiziționa peste 150 de echipamente medicale

Papuc Irina

Clujul va avea charter de TelAviv

Nora Dumitrescu

Cramele Recaș, donație de 88.000 de euro pentru susținerea spitalelor din Timișoara

Papuc Irina

Romgaz are de azi un nou președinte al CA. O doamnă

Ligia Voro

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Stefana Muresan

Lecoimpex, sprijin total pentru fermieri

Transilvania Business

Lucrările la sectorul 2 al DN 76 Oradea – Deva, executate în proporție de 55%

Traian Dan

Leave a Comment