Cluj Eveniment Ultimele stiri

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days 2019 aduce, în perioada 10 – 11 iulie 2019, în capitala de business a Transilvaniei peste 100 de experți de renume național și mondial care vor susține 50 de manifestări organizate în jurul a câtorva domenii de maximă actualitate:  Antreprenoriat, Management, HR, Leadership, Vânzări, Marketing, Digital, Strategie.

 

Cei mai cunoscuți experți din mediul de business românesc și invitați din străinătate aduc la Cluj peste 18 ani de experiență în lucrul cu marile companii și antreprenori în diferite stadia de dezvoltare, precum și teme actuale, de maxim interes: economia circulară, transformarea digitală a companiilor, Inteligență Emoțională în business, trenduri în business, noi tehnologii care modelează afacerile sau cum arată liderii viitorului.

 

Experți de success din Elveția și Australia la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days aduce în cel mai dinamic oraș din România antreprenori, manageri și profesioniști cu peste 18 ani de expertiză acumulată în leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și employer branding, finanțarea afacerii, internaționalizare, marketing de produs, diferențierea prin inovație  care vor livra  conținut relevant adaptat pentru toate industriile de business din Ardeal.  Astfel,  cei 700 de participanții vor avea ocazia unică de a interacționa cu experți și specialiști de talie mondială ca Stephen J. Wright (Elveția) sau Natanael Costea (Australia), dar și cu experți și antreprenori de succes ca Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Dan Mocanu, Petre Nicolae, Andreas Fulhman, Alexandru Cernătescu, Mihai Bonca, Silviu Hotaran, Sergiu Neguț, Sorin Faur, Mihaela Mureșan,  Bogdan Putinica, Voicu Oprean, Cristian Logofătu, Ovidiu Toader, Adrian Cioroianu, Dan Berinde, Mihaela Stroe, Elena Badea și mulți alții.

 

Cluj Business Days 2019, răspunsuri la nevoile si provocarile  oamenilor de business din Ardeal

Care sunt principalele nevoi și provocări ale oamenilor de business din Ardeal? Unde își concentrează cel mai mult energia, timpul și resursele pe parcursul unei zile? Acestea sunt doar două dintre întrebările la care vor răspunde participanții în cadrul manifestărilor la Cluj Business Days 2019. Iar experții din cele două zile de eveniment vor aduce răspunsuri și soluții în cadrul celor 18 workshop-uri și 4 masterclass-uri ce vor avea drept teme centrale pe subiecte precum motivarea angajaților prin accelerarea performanțelor, construirea de echipe performante, diferențierea prin inovație marketing de produs și multe altele.

 

De ce Cluj Business Days 2019

Participarea la Cluj Business Days 2019 le va aduce oamenilor de business din Ardeal nu doar informații de maximă actualitate și răspunsuri la întrebări și probleme din activitatea de zi cu zi, ci și posibilitatea de a dezvolta relații de afaceri, de a genera parteneriate și oportunități de afaceri. Însă cel mai important beneficiu este legat de faptul că toți experții prezenți în cele două zile de eveniment le vor oferi participanților o serie de livrabile concrete, utile, moderne și aplicabile încă de a doua zi: ghiduri, metodologii complete, mecanisme, sisteme, instrumente de lucru, softuri de organizare și planificare a unui departament/afacere și o suită de recomandări și referințe unde cei care doresc pot aprofunda temele dezbătute în cadrul sesiunilor.

În plus, antreprenorii la început de drum pot beneficia de pachete speciale dedicate startup-urilor iar echipele care vor să vină împreună la eveniment beneficiază de reduceri substanțiale.

 

 

Related posts

Crama Liliac a lansat noua etichetă young.LILIAC

Stefana Muresan

Mai am un singur dor/Să circul pe A8

redactia

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

Elevii din Baia Mare învață antreprenoriat și inovație în IT

Ligia Voro

Producătorul lactatelor Olympus vizează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, până la 100 mil. euro, cu fabrica din Braşov

redactia

Cooperativa agricolă „Arome Transilvane” – prima asociație de producători de fructe de pădure din Cluj

redactia

[Enjoy Transylvania!] Municipiul Reghin, de la istoria bogată la tehnologia digitală

Transilvania Business

Calea ferată Cluj-Oradea-Episcopia Bihor, electrificată cu bani de la UE

Traian Dan

Ardealul, campionul tăierilor ilegale de lemn

Nora Dumitrescu

Un IT-ist a investit 5.000 de euro în albine. Acum, produce 5 tone de miere pe an

redactia

Diana Elena Iliescu, noul director general al Patria Bank

Ligia Voro

Cel mai mare producător de mobilă din Italia, care deține Italsofa Baia Mare, mută parte din producție în România 

Stefana Muresan

Analiză KeysFin: Industria locală de pharma la un maxim istoric în 2020

Ligia Voro

Guvernul Rusiei invită pe producătorii români să facă export în Rusia

Ligia Voro

Leoni Bistriţa: Peste 1,5 milioane de cablaje pentru tot atâtea mașini Mercedes Benz

Stefana Muresan

Orange aduce inovaţia 5G la UNTOLD

Ligia Voro

Principalele investiții anunțate pentru 2019. De la fabrica de aliaje pentru avioane Airbus și Boeing la realizarea unei unități pentru producerea de componente pentru sistemul de suspensii auto

redactia

Bitdefender, City Promotions, Clock Advertising , Arobs Transilvania Software și Mercury360 Communications, în topul Best Employers

Stefana Muresan

Piaţa apelor minerale din România valorează un miliard de euro, dar cifra se poate tripla

Papuc Irina

Cluj-Napoca: Metrou și tren metropolitan – licitație pentru studii de prefezabilitate/fezabiltate

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Piata Unirii și Cetatea Oradiei

Traian Dan

Anca Buzoianu, noul rector al Universității de Farmacie și Medicină Cluj

Nora Dumitrescu

Portal de imobiliare şi turism de lux, realizat de un antreprenor care a accesat bani prin programul Start-up Nation

Stefana Muresan

Reabilitarea Casei Tineretului din Baia Mare, depusă la Compania de Investiții

Nora Dumitrescu

Leave a Comment