Cluj Eveniment Ultimele stiri

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days 2019 aduce, în perioada 10 – 11 iulie 2019, în capitala de business a Transilvaniei peste 100 de experți de renume național și mondial care vor susține 50 de manifestări organizate în jurul a câtorva domenii de maximă actualitate:  Antreprenoriat, Management, HR, Leadership, Vânzări, Marketing, Digital, Strategie.

 

Cei mai cunoscuți experți din mediul de business românesc și invitați din străinătate aduc la Cluj peste 18 ani de experiență în lucrul cu marile companii și antreprenori în diferite stadia de dezvoltare, precum și teme actuale, de maxim interes: economia circulară, transformarea digitală a companiilor, Inteligență Emoțională în business, trenduri în business, noi tehnologii care modelează afacerile sau cum arată liderii viitorului.

 

Experți de success din Elveția și Australia la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days aduce în cel mai dinamic oraș din România antreprenori, manageri și profesioniști cu peste 18 ani de expertiză acumulată în leadership, strategie, vânzări, resurse umane, online marketing, comunicare integrată și employer branding, finanțarea afacerii, internaționalizare, marketing de produs, diferențierea prin inovație  care vor livra  conținut relevant adaptat pentru toate industriile de business din Ardeal.  Astfel,  cei 700 de participanții vor avea ocazia unică de a interacționa cu experți și specialiști de talie mondială ca Stephen J. Wright (Elveția) sau Natanael Costea (Australia), dar și cu experți și antreprenori de succes ca Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Dan Mocanu, Petre Nicolae, Andreas Fulhman, Alexandru Cernătescu, Mihai Bonca, Silviu Hotaran, Sergiu Neguț, Sorin Faur, Mihaela Mureșan,  Bogdan Putinica, Voicu Oprean, Cristian Logofătu, Ovidiu Toader, Adrian Cioroianu, Dan Berinde, Mihaela Stroe, Elena Badea și mulți alții.

 

Cluj Business Days 2019, răspunsuri la nevoile si provocarile  oamenilor de business din Ardeal

Care sunt principalele nevoi și provocări ale oamenilor de business din Ardeal? Unde își concentrează cel mai mult energia, timpul și resursele pe parcursul unei zile? Acestea sunt doar două dintre întrebările la care vor răspunde participanții în cadrul manifestărilor la Cluj Business Days 2019. Iar experții din cele două zile de eveniment vor aduce răspunsuri și soluții în cadrul celor 18 workshop-uri și 4 masterclass-uri ce vor avea drept teme centrale pe subiecte precum motivarea angajaților prin accelerarea performanțelor, construirea de echipe performante, diferențierea prin inovație marketing de produs și multe altele.

 

De ce Cluj Business Days 2019

Participarea la Cluj Business Days 2019 le va aduce oamenilor de business din Ardeal nu doar informații de maximă actualitate și răspunsuri la întrebări și probleme din activitatea de zi cu zi, ci și posibilitatea de a dezvolta relații de afaceri, de a genera parteneriate și oportunități de afaceri. Însă cel mai important beneficiu este legat de faptul că toți experții prezenți în cele două zile de eveniment le vor oferi participanților o serie de livrabile concrete, utile, moderne și aplicabile încă de a doua zi: ghiduri, metodologii complete, mecanisme, sisteme, instrumente de lucru, softuri de organizare și planificare a unui departament/afacere și o suită de recomandări și referințe unde cei care doresc pot aprofunda temele dezbătute în cadrul sesiunilor.

În plus, antreprenorii la început de drum pot beneficia de pachete speciale dedicate startup-urilor iar echipele care vor să vină împreună la eveniment beneficiază de reduceri substanțiale.

 

 

Related posts

CORPORATE TENNIS OPEN

Lotul 3 al Autostrăzii Sebeș-Turda, în grafic pentru octombrie

Stefana Muresan

Employer branding în industria automotive

redactia

Hard data or subjective evaluation? Cities’ investment attractiveness report.

Ionut Oprea

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Medicover a finalizat achiziția Spitalului Pelican Oradea

redactia

Maramureșenii de la Taparo trec de la mobilă la măști

Nora Dumitrescu

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea sub brandul ”Ţinutul Secuiesc” la târguri de turism din Budapesta şi Bucureşti

Stefana Muresan

Primii kilometri din autostrada Comarnic-Brașov

Stefana Muresan

Mihaela ION – Avocat Asociat, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca 2018

redactia

Europa va rambursa Sălajului 2,6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Clienții casnici se vor putea racorda gratuit la rețeaua de distribuție a gazelor

Traian Dan

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

Oferta turistică a Clujului, promovată în cadrul Târgului Internațional de Turism al României

Stefana Muresan

Prognoză: Cea mai mare nevoie de angajați în următorii 5 ani va fi în Construcții, Sănătate și Industria auto

Papuc Irina

Studenții pot să-și deschidă o afacere. Statul le dă până la 100.000 de euro

Traian Dan

Agenția BNR Bihor a împlinit 100 de ani de la efectuarea primei operațiuni

Traian Dan

Zonă comercială mai mare decât Parndorf-ul austriac, la ieșirea din Arad spre Timișoara

Stefana Muresan

Viitorul spital județean al Sibiului va fi cea mai mare lucrare din ultimii 30 de ani. Investiția de 500 de milioane de euro a început cu aprobarea SF

Papuc Irina

Josephine Payne – prima femeie care va conduce Ford România

redactia

Contafiscal și Napoca Imobiliare partenerii INTERNATIONAL BUSINESS Party & Networking

A. I.

Banii europeni circulă și pentru drumurile județene. Alocarea în Cluj: peste două treimi din fondurile UE obținute prin POR 2014-2020

Stefana Muresan

Grupul Banca Transilvania și-a mai trimis o companie la bursă

Nora Dumitrescu

Leave a Comment