Transilvania Business
București Sanatate Slider Ultimele stiri

Seminar 3 “Apiterapie altfel” – Performanță și dinamism prin hrana albinelor

Școala de Sănătate Melidava organiează, în 22 iunie, la București, cel de-al treilea seminar, care se va desfășura ca de obicei într-o manieră interactivă și instructivă, presărat cu gusturi apicole, într-o învățătură ALTFEL decât cea obișnuită, despre:

  1. Polen – recolta proteică de la flori
  2. Păstură – hrana proteică a albinelor
  3. Miere – hrana energizantă a albinelor

“ALTFEL pentru că ne axăm abordarea pe practică, pentru că cercetăm în viața stupului de ce apicolele sînt grandios de benefice, pentru că vorbim din experiența personală ci nu din lecturi, pentru că ne place să vă surprindem cu lucruri folositoare pentru fiecare zi, pentru că discutăm cu toții subiectele care vă interesează, ci nu doar unul singur vorbește iar ceilalți ascultă cuminți, încât la încheiere veți știi cum să le folosiți pentru sănătate, dinamism, frumusețe”, arată organizatorii.

 

Lectorul seminarului va fi dr. Cristina Aoșan, formator api-fito-aroma-terapie, membru în Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru în comisia de medicină alternativă a Ministerului Sănătății https://www.melidava.ro/concepere-si-relatii-publice

Temele de discuție sunt: câtă vitalitate se cuprinde într-un grăuncior de polen?, utilitate în viața de zi cu zi, pentru întreținerea sănătății, imunității, tinereții, polenul și păstura: surse de înaltă valoare de proteine, vitamine, enzime și coenzime, antioxidanți, minerale, oligoelemente, informație vitală, – polenul crud – probiotic vegetal, cum polenul devine păstură în stup, mierea – energie concentrată, în uz intern și extern, performanțele albinelor grație hranei superioare, mierea extern – cicatrizant, terapia rănilor adânci, utilitate cosmetică a produselor și aplicații în patologii.

Participanții vor proba practic, produsele apicole din tematică, crude neprelucrate, în mai multe variante, cât și preparate cu ele – picături cu miere în ochi, masajul cu miere – combinație cu Elixirele stupului;  utilizare ca detoxifiant, cosmetic, în patologii.

Program seminarului care se va desfășura la Club 99, Bd. Dacia 99 (vis-a-vis de Piața Spania) este următorul:

– 08.45 – 09.00 Honey-tea welcome

– 09.00 – 11.00  Partea 1

– 11.00 – 11.30 Honey-tea break

– 11.30 – 13.30  Partea 2

– 13.30 prânzul cu preparate chinezesti dăruit de Wu Xing Mâncare chinezească

Organizatorii le mulțumesc pentru generozitate sponsorilor, Wu Xing – Mâncare chinezească  și Club 99 .

Înscrierile se fac la  cristina.aosan@gmail.com   Veți primi o factură, în baza căreia achitați în contul indicat.

 

[1]Link site  https://www.wuxing.ro/

[2]Link site  https://www.99club.ro/

Comentarii

Comentarii

Related posts

ABSL invites you to Iași Business Mixer 2019 on September 19th

Ligia Voro

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin, afaceri de 117 mil. euro în T3

Stefana Muresan

Ecomatrix din Satu Mare, afaceri de 8,4 mil. lei din producţia de mobilier pentru export

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More