Antreprenori București Slider Ultimele stiri

Premiul The COTERIE Best Handbag, câștigat de Atribut la New York

Florina Sirman de la Atribut a fost desemnată câștigătoarea categoriei The COTERIE Best Handbag in Overall Style and Design, care a premiat cea mai bună execuție la nivel de stil și design, în cadrul celei de-a XIII-a ediție a Independent Handbag Designer Awards.

Evenimentul a avut loc pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre, la New York. În total au fost 40 de finaliști selectați din aproape 2.000 de înscrieri trimise de pe 5 continente, respective 28 de țări.

Acest concurs le poate oferi câștigătorilor participarea la binecunoscutul târg Coterie – NY, iar odată cu aceasta participare, și lansarea pe piața externă a brandului. Totodată, câștigătorul va beneficia de servicii de mentorat și de consultanță, atât de importante pentru evoluția sa, oferite de catre Hilldun si Accessory Think Thank.

Fondat în 2007, Independent Handbag Designer Awards by Handbag Designer 101 a fost creat pentru a celebra designul și creativitatea în zona de poșete, atât în Statele Unite ale Americii, cât și în restul lumii. Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, concursul este un agregator al industriei și singurul concurs internațional ce își propune să descopere, să premieze și să ofere expunere designerilor independenți din domeniul accesoriilor.

 

Atribut by Florina Sirman 

Brandul Atribut a fost lansat în 2015 de Florina Sirman, cea care se ocupă atât de designul colecțiilor, cât și de producția lor, în atelierul situat în București.

Găsesc o provocare în a crea obiecte originale, inovative și funcționale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design și funcționaliate în produsele mele. Aceste principii au stat și la baza creării poșetei înscrise în competiția newyorkeză. Inspirată din simplul caiet cu arc, poșeta îmbină elemente inovative de design – arcul metalic cu funcționalitatea  necesară pentru a obține o poșetă cu design contemporan adaptată ritmului de viață al femeii moderne.  În același timp, ea transmite un îndemn: Scrie-ți poveștile, cu încredere, în fiecare zi!

Nu exclud în viitor și alte combinații de materiale, așa cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neaparat poșete. În tot acest proces, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea, declară Florina Sirman, designer și manufacturier Atribut.

 

Related posts

Sibiu, Alba Iulia și Reșița, gata să intre în Alianța Vestului

redactia

TBI Bank garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen

Ligia Voro

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Leave a Comment