Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Grupul Mediafax se mută în clădirea de birouri One Victoriei Center, localizată în apropiere de Piața Victoriei, unde a închiriat o suprafață de 2.235 mp. Tranzacția a fost intermediată de agenția Regatta Real Estate. 

Interesul chiriașilor pentru zona centrală rămâne crescut, iar acest fapt se datorează nu doar infastructurii bune, ce asigură conexiuni cu toate cartierele Bucureștiului dar și componentei de lifestyle pe care chiriașii o regăsesc aici: petreceri, expoziții, târguri și lansări, noi restaurante și cafenele concept”, declară Ionuț Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Clădirea de birouri One Victoriei Center a trecut recent printr-un proces de modernizare a recepției, abordând un nou concept pentru acest spațiu. Amenajarea este semnata Lemon Design Office. Cu ocazia inaugurării noului lobby, proprietarul organizează în perioada 18 iunie – 3 iulie expoziția de artă ”Workspaces for each of us”, ale cărei lucrări spun povestea celor mai spectaculoase clădiri de birouri din București.

One Victoriei Center are o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 12.000 mp, iar printre chiriași se numără Food Panda, BRD, S&T, Embryo’s Fertility Clinic, Irem Spa sau Ownzones Entertainment Technologies.

DESPRE ONE OFFICE: Divizia de birouri a dezvoltatorului One United Properties are un portofoliu de 35.000 mp: One North Gate și One Victoriei Center, și un pipeline de 150.000 mp: One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park. Pentru proiectele noi strategia este de a dezvolta comunități în concepte mixte, în timp ce pentru portofoliul existent proprietarul vizează noi investiții pentru îmbunătățirea produsului la standardele din prezent.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Vinul.ro & bucate dobrogene” - distincții pentru vinuri și expoziție cu degustare de gastronomie

Articolul următor

A doua ediție a Târgului naţional dedicat micilor producători și artizani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share