Agricultura București Ultimele stiri

Sonimpex Topoloveni a lansat un nou produs

Sonimpex Topoloveni a lansat Gemul din fructe Topoloveni, un nou aliment funcțional adăugat în portofoliul companiei la cererea consumatorilor, se arată într-un comunicat de presă al companiei

Gemul din fructe Topoloveni nu conține zahăr adăugat sau aditivi alimentari și este special creat pentru consumatorii atenți la calitatea produselor pe care le consumă, fiind preparat după o reţetă proprie, doar din ingrediente proaspete româneşti.

Acest nou produs este introdus în piață începând cu luna iunie 2019 și poate fi cumpărat din magazinele proprii situate în București pe Bd. Carol I nr. 57 și din Str. C.A. Rosetti nr. 26. În curând produsul va fi disponibil și în supermarket-uri.

De asemenea, în perioada 21-23 iunie Gemul din fructe Topoloveni va fi prezentat consumatorilor în cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții organizat în Parcul Izvor din București și la VEGFEST 2019 – primului festival vegan din România ce se desfășoară la Casa Universitarilor din Capitală.

Compania Sonimpex Topoloveni anunță cu această ocazie și înregistrarea la OSIM ca marcă proprie a toponimului TOPOLOVENI – ca urmare a notorietății acestei denumiri – ceea ce garantează consumatorilor că pot beneficia de produse alimentare integral naturale, fără zahăr adăugat, fără conservanţi, fără aditivi alimentari, preparate cu respect pentru tradiția gastronomică românească și pentru sănătate.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicaţie Geografică Protejată, de altfel prima certificare de acest fel acordată unui produs tradiţional românesc și cu sprijinul UE în state precum Canada, Republica Singapore și Japonia. Este produsul din portofoliul Sonimpex Topoloveni multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului currant.”

“Sănătatea umană este o valoare supremă, pe care trebuie să o respectăm în beneficiul calității produselor noastre. Alimentele trebuie să fie ”medicamente”, care să ne sporească nivelului calității vieții. Există o mare diferență între ”a mânca” și ”a ne hrăni”, de aceea inovăm în permanență pentru a oferi consumatorilor doar alimente funcționale, necesare menținerii sănătății umane. Produsele noastre pot fi consumate de către toate categoriile de consumatori – de la vârsta de 6 luni (când începe diversificarea alimentației) până la persoanele vârstnice și cele cărora le este interzis consumul de zahăr sau sare (cu acordul medicului curant)” – a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Related posts

FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Ligia Voro

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

Acționarii BVB și-au dublat investiția în doar patru ani din creșterea prețului acțiunilor și din dividende

Stefana Muresan

Proiectul rezidențial Maurer Panoramic se înalță la Cluj

redactia

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Ionut Oprea

Zălăuanii de la Alien Surface vor aloca 400.000 de euro pentru retehnologizare

Nora Dumitrescu

Peste zece milioane de euro, oferta primului investitor pentru un terminal cargo la Sibiu

Stefana Muresan

Europa Capital checks into prime Warsaw hotel

Ionut Oprea

S-a lansat programul ”prima împădurire”. Buget de 16 milioane de euro

redactia

Crește numărul incubatoarelor de afaceri din Regiunea Centru

Ligia Voro

Analiză PwC România: Construcțiile fără autorizație vor putea fi intabulate în cartea funciară. Care sunt condițiile

Papuc Irina

Peste 10.000 de proiecte, înscrise în programul Start-Up Nation 2018 în prima săptămână de la deschidere

redactia

Cercetătorii clujeni vor să-și facă parc de energie regenerabilă cu fonduri europene

Stefana Muresan

Nokia recrutează anual 150-200 de studenţi

Stefana Muresan

A fost lansat site-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Pagina este disponibilă în limbile română, engleză și franceză

redactia

Make real estate great again

Ionut Oprea

SunGarden Golf & Spa Resort, creștere de 30% a numărului de turiști

Ligia Voro

Proiect de peste 80 mil. euro, depus spre finanţare europeană, pentru „autostrada” Dunării

redactia

Cel mai mare legumicultor din Bistrița-Năsăud, fermă de 15.000 de curcani

Stefana Muresan

Deschiderea complexului Dedeman din Zalău mai așteaptă

Nora Dumitrescu

Levente Bara – fabrică de produse din miez de nucă, investiţie de 2,5 milioane euro

Stefana Muresan

Laboratoarele de analize medicale, business de succes în România. Profitul a crescut de 6 ori în ultimii 8 ani – analiză Frames

Papuc Irina

UVT participă la proiectul de înființare a Universității Europene UNITA

Stefana Muresan

Tronsonul de cale ferată Radna – Gurasada – Simeria, reabilitat printr-un contract de peste 9,5 miliarde de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment