Agricultura București Ultimele stiri

Sonimpex Topoloveni a lansat un nou produs

Sonimpex Topoloveni a lansat Gemul din fructe Topoloveni, un nou aliment funcțional adăugat în portofoliul companiei la cererea consumatorilor, se arată într-un comunicat de presă al companiei

Gemul din fructe Topoloveni nu conține zahăr adăugat sau aditivi alimentari și este special creat pentru consumatorii atenți la calitatea produselor pe care le consumă, fiind preparat după o reţetă proprie, doar din ingrediente proaspete româneşti.

Acest nou produs este introdus în piață începând cu luna iunie 2019 și poate fi cumpărat din magazinele proprii situate în București pe Bd. Carol I nr. 57 și din Str. C.A. Rosetti nr. 26. În curând produsul va fi disponibil și în supermarket-uri.

De asemenea, în perioada 21-23 iunie Gemul din fructe Topoloveni va fi prezentat consumatorilor în cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții organizat în Parcul Izvor din București și la VEGFEST 2019 – primului festival vegan din România ce se desfășoară la Casa Universitarilor din Capitală.

Compania Sonimpex Topoloveni anunță cu această ocazie și înregistrarea la OSIM ca marcă proprie a toponimului TOPOLOVENI – ca urmare a notorietății acestei denumiri – ceea ce garantează consumatorilor că pot beneficia de produse alimentare integral naturale, fără zahăr adăugat, fără conservanţi, fără aditivi alimentari, preparate cu respect pentru tradiția gastronomică românească și pentru sănătate.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicaţie Geografică Protejată, de altfel prima certificare de acest fel acordată unui produs tradiţional românesc și cu sprijinul UE în state precum Canada, Republica Singapore și Japonia. Este produsul din portofoliul Sonimpex Topoloveni multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului currant.”

“Sănătatea umană este o valoare supremă, pe care trebuie să o respectăm în beneficiul calității produselor noastre. Alimentele trebuie să fie ”medicamente”, care să ne sporească nivelului calității vieții. Există o mare diferență între ”a mânca” și ”a ne hrăni”, de aceea inovăm în permanență pentru a oferi consumatorilor doar alimente funcționale, necesare menținerii sănătății umane. Produsele noastre pot fi consumate de către toate categoriile de consumatori – de la vârsta de 6 luni (când începe diversificarea alimentației) până la persoanele vârstnice și cele cărora le este interzis consumul de zahăr sau sare (cu acordul medicului curant)” – a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Related posts

UMF Iași câştigă anual 12,5 milioane de euro din taxele studenților străini

redactia

Orașele din Transilvania și Banat, reconectate aerian

Nora Dumitrescu

Sibiul va avea o stație pentru tratarea anuală a 45.000 tone de deșeuri

redactia

Patru mari centre universitare din România au încheiat parteneriate cu UNPR

Traian Dan

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Papuc Irina

CFR, peste 100 de km de cale ferată modernizată

Stefana Muresan

Peste 160.000 de pasageri, în iulie, la Aeroportul Internațional Timișoara

Stefana Muresan

PRIMER: Peste 95% din medicamentele care costa sub 25 lei, folosite de peste 8 milioane de pacienti, sunt fabricate in tara

redactia

Localitatea Borșa din Maramureș ar putea fi atestată stațiune turistică de interes național

Stefana Muresan

UTCN – 3220 de locuri la buget și 1787 de locuri cu taxă

Stefana Muresan

Banca Transilvania, planuri ambițioase pentru acest an

Stefana Muresan

Peste 10.000 de oameni au vibrat la We Love Retro pe muzica anilor ‘80 – ‘90, “Cause WE are young”

redactia

Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!

Stefana Muresan

Resorturi spa de lux în Maldive, Fiji, Texas, Londra sau în Băile Herculane, la Grand Hotel Minerva

redactia

Maramureșul se inspiră din modelul finlandez de gestionare a deșeurilor

Nora Dumitrescu

Fermierii români din Transilvania vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Cluj-Napoca în 8 mai 2019

Stefana Muresan

Studiu Valoria: Comportamentele de cumpărare în era consumatorilor digitali

redactia

ANAF recomandă utilizarea Ordinului de plată electronic în relația cu Trezoreria

Traian Dan

AROBS Transilvania Software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

Stefana Muresan

Teraplast a preluat Politub

Stefana Muresan

Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului, extinsă cu 60 de stații

Traian Dan

Avocatul mureșean Vasile Costea: „Dacă vrei să ții pasul cu vremurile, trebuie să ții cont de dezvoltarea economică”

Ligia Voro

Companiile mari de comunicații din Cluj-Napoca și București, investiții pentru extinderea și modernizarea centrelor de date

Stefana Muresan

Cum să ieșim din criza economică?

redactia

Leave a Comment