Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sonimpex Topoloveni a lansat un nou produs

Sonimpex Topoloveni a lansat Gemul din fructe Topoloveni, un nou aliment funcțional adăugat în portofoliul companiei la cererea consumatorilor, se arată într-un comunicat de presă al companiei

Gemul din fructe Topoloveni nu conține zahăr adăugat sau aditivi alimentari și este special creat pentru consumatorii atenți la calitatea produselor pe care le consumă, fiind preparat după o reţetă proprie, doar din ingrediente proaspete româneşti.

Acest nou produs este introdus în piață începând cu luna iunie 2019 și poate fi cumpărat din magazinele proprii situate în București pe Bd. Carol I nr. 57 și din Str. C.A. Rosetti nr. 26. În curând produsul va fi disponibil și în supermarket-uri.

De asemenea, în perioada 21-23 iunie Gemul din fructe Topoloveni va fi prezentat consumatorilor în cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții organizat în Parcul Izvor din București și la VEGFEST 2019 – primului festival vegan din România ce se desfășoară la Casa Universitarilor din Capitală.

Compania Sonimpex Topoloveni anunță cu această ocazie și înregistrarea la OSIM ca marcă proprie a toponimului TOPOLOVENI – ca urmare a notorietății acestei denumiri – ceea ce garantează consumatorilor că pot beneficia de produse alimentare integral naturale, fără zahăr adăugat, fără conservanţi, fără aditivi alimentari, preparate cu respect pentru tradiția gastronomică românească și pentru sănătate.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuşti, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este protejat la nivelul Uniunii Europene prin certificarea IGP – Indicaţie Geografică Protejată, de altfel prima certificare de acest fel acordată unui produs tradiţional românesc și cu sprijinul UE în state precum Canada, Republica Singapore și Japonia. Este produsul din portofoliul Sonimpex Topoloveni multiplu premiat “Superior Taste Award” de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat inclusiv Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului currant.”

“Sănătatea umană este o valoare supremă, pe care trebuie să o respectăm în beneficiul calității produselor noastre. Alimentele trebuie să fie ”medicamente”, care să ne sporească nivelului calității vieții. Există o mare diferență între ”a mânca” și ”a ne hrăni”, de aceea inovăm în permanență pentru a oferi consumatorilor doar alimente funcționale, necesare menținerii sănătății umane. Produsele noastre pot fi consumate de către toate categoriile de consumatori – de la vârsta de 6 luni (când începe diversificarea alimentației) până la persoanele vârstnice și cele cărora le este interzis consumul de zahăr sau sare (cu acordul medicului curant)” – a declarat Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Arheoparcul din Palatul Princiar al Cetății Oradea, aproape finalizat

Articolul următor

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share