Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

PRIAevents, împreună cu Consiliul Concurenței, organizează, la Iași, conferința PRIA Competition în 9 iulie 2019 – eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Iași – IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

 

Andrea Grigoraș – avocat specializat în dreptul concurenței, Managing Associate Reff și Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, a acceptat invitația de a participa la această conferință și de a dezbate cele mai importante teme alături de lectori de renume din mediul de business și de președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu.

Invitata va vorbi în cadrul evenimentului despre situații particulare care atrag obligația notificării către Consiliul Concurenței a acelor tranzacții prin care investitori privați achiziționează drepturi de control în structura corporatistă a proiectului investițional pe care le exercită în perioada de demarare în scopul protejării intereselor lor financiare.

„Ca avocat de dreptul concurenței, m-am confruntat frecvent cu tranzacții atipice în care, în urma unei analize detaliate, a rezultat obligația cumpărătorului de a notifica concentrarea economică către Consiliul Concurenței. Aceasta este, de exemplu, situația unor investitori care injectează resurse financiare în scop speculativ în proiecte în care cred, urmând ca ulterior demersurilor de demarare, să revândă proiectul. Acești investitori trebuie să știe că, dacă drepturile pe care ei le exercită în structura corporatistă a proiectului investițional depășesc sfera protejării intereselor lor financiare, atunci este necesară notificarea Consiliului Concurenței la data dobândirii controlului asupra proiectului investițional”, a declarat Andrea Grigoraș. 

Conferința PRIA Competition IASI face parte din seria conferinţelor organizate de PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele de business, trend-uri și s-a transformat într-o comunitate apreciată a top managerilor care doresc să  se întâlnească, să schimbe idei și să afle cele mai importante detalii pentru afaceri.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro şi pe https://priaevents.ro/pria-competition-iasi-2019/.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AHK România: De la comunitate, pentru comunitate

Articolul următor

Acord între UMFST Târgu Mureș și SNU, Coreea de Sud

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share