Eveniment Finante-banci Ultimele stiri

Avocatul Andrea Grigoraș participă la conferința PRIA Competition Iași 

PRIAevents, împreună cu Consiliul Concurenței, organizează, la Iași, conferința PRIA Competition în 9 iulie 2019 – eveniment care va reuni toate sectoarele economiei direct interesate din Iași – IT, industrie, sănătate și farmaceutice, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, servicii și nu numai.

 

Andrea Grigoraș – avocat specializat în dreptul concurenței, Managing Associate Reff și Asociații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal, a acceptat invitația de a participa la această conferință și de a dezbate cele mai importante teme alături de lectori de renume din mediul de business și de președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu.

Invitata va vorbi în cadrul evenimentului despre situații particulare care atrag obligația notificării către Consiliul Concurenței a acelor tranzacții prin care investitori privați achiziționează drepturi de control în structura corporatistă a proiectului investițional pe care le exercită în perioada de demarare în scopul protejării intereselor lor financiare.

„Ca avocat de dreptul concurenței, m-am confruntat frecvent cu tranzacții atipice în care, în urma unei analize detaliate, a rezultat obligația cumpărătorului de a notifica concentrarea economică către Consiliul Concurenței. Aceasta este, de exemplu, situația unor investitori care injectează resurse financiare în scop speculativ în proiecte în care cred, urmând ca ulterior demersurilor de demarare, să revândă proiectul. Acești investitori trebuie să știe că, dacă drepturile pe care ei le exercită în structura corporatistă a proiectului investițional depășesc sfera protejării intereselor lor financiare, atunci este necesară notificarea Consiliului Concurenței la data dobândirii controlului asupra proiectului investițional”, a declarat Andrea Grigoraș. 

Conferința PRIA Competition IASI face parte din seria conferinţelor organizate de PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele de business, trend-uri și s-a transformat într-o comunitate apreciată a top managerilor care doresc să  se întâlnească, să schimbe idei și să afle cele mai importante detalii pentru afaceri.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro şi pe https://priaevents.ro/pria-competition-iasi-2019/.

 

 

 

Related posts

La Universitatea din Sibiu a fost sărbătorită prima promoție a școlii de afaceri româno-chineză

Papuc Irina

Estimare pentru Black Friday 2019: Românii vor cumpăra online în valoare de 1,2 miliarde de lei

Papuc Irina

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Traian Dan

Singurul oraş cu tren de mare viteză de 160 km/h vrea să mai cumpere 28 de tramvaie

Stefana Muresan

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Nora Dumitrescu

Comuna Ciugud, după deschiderea terenului de golf: Prețuri cu 40% mai mari la terenuri și case

Stefana Muresan

Rezultatele campaniei de investigaţii gratuite a FABC ”Nu am făcut destul!” 2018

redactia

Cum a fost anul 2020 pentru unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din România: creștere de 73% a vânzărilor online

Ion Surdu

NRCC Gala Dinner Cluj

Ionut Oprea

Zalăul somează guvernul să îi redeschidă piețele

Nora Dumitrescu

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, la International Business Forum

Stefana Muresan

Borcanul cu Magiun din prune Topoloveni, în coşul cu cadouri oferit din partea României pentru preluarea Preşedinţiei Rotative a UE

redactia

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Încep plățile pentru Programul Tomate

Traian Dan

Un nou aquapark în Oradea cu finanțare europeană – Grădina termală Ioșia

Traian Dan

Antreprenoriat Verde – Peste 4000 elevi construiesc proiecte care salvează planeta

redactia

Brașov: 15 start-up-uri din domeniile Energie și Smart City au învățat cum să atragă investiții pentru a-și dezvolta afacerile. Primarul, în juriu

Papuc Irina

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Banca Transilvania, lovită cu manta

Stefana Muresan

Topul investitorilor in real estate, 2015-2019

Papuc Irina

Compania Cloud Treats din Cluj, aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup

Stefana Muresan

Clujul va avea o bază de agrement de 43 mil. euro, pe 12 hectare de teren

Stefana Muresan

Tahaab Rais, invitatul special al Workplace Safety Forum

Ionut Oprea

Dm drogerie markt investeşte 13 mil. euro într-un nou sediu şi centru de distribuţie în Timişoara

Stefana Muresan

Leave a Comment