Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcare etajată cu 336 de locuri în proiect la Oradea

În cursul zilei de vineri, 21 iunie 2019, a fost publicat pe SEAP anunțul privind licitația pentru atribuirea contractului de execuție a parcării multietajate ce urmează a fi construită în locul fostei baze sportive Voința, pe str. Academiei – George Barițiu din Oradea, a fost anunțat astăzi pe site-ul Primăriei Oradea, oradea.ro. Data limită pentru depunerea ofertelor este 5 august 2019, ora 15.00.

Terenul pe care urmează a fi construită parcarea este situat într-o zonă accesibilă traficului rutier, lângă Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Palatul Poștelor și Biserica Romano-Catolică „Maica Îndurerată”, într-un perimetru delimitat de arterele majore de circulație de pe străzile Roman Ciorogariu, George Barițiu, Moscovei și Academiei, cu acces dinspre str. George Barițiu.

Sunt prevăzute 336 de locuri de parcare, din care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.712 mp, în timp ce suprafața utilă totală ajunge la 7.733,75 mp.

Scopul principal al acestui proiect este îmbunătățirea condițiilor de parcare a autoturismelor din zona centrală a Oradiei și constituie parte din programul privind construirea de parcări supraterane și subterane în zona instituțiilor publice din zona centrală a orașului”, precizează Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public Oradea, instituție care finanțează construcția parcării.

Valoarea estimată a investiției este de 14,2 milioane lei, fără TVA, termenul de execuție fiind de 18 luni din momentul începerii lucrărilor.

După finalizarea lucrărilor de contrucție a parcării supraterane, pentru a nu scădea numărul terenurilor de sport din Oradea, administrația locală va trece la modernizarea a 5 terenuri de tenis în spatele parcării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, își face public salariul

Articolul următor

Angajezi elevi și studenți, primești 250 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share