Cluj IT&C Ultimele stiri

Alfa Software anunță afaceri de 8,5 milioane lei, în creștere cu 50%

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță afaceri cu o creștere anuală susținută, anul 2018 însemnând o majorare a vânzărilor cu peste 50%, ajungând la o cifră de afaceri de 8,5 milioane lei și un profit net de 2,8 milioane lei, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

 

În ultimul an, Alfa Software a înregistrat creșteri semnificative, prin intermediul unor proiecte inovatoare, în special prin lansarea ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5, cu o investiție de aproximativ 130.000 de euro. Astfel, Alfa Software își aduce o contribuție importantă pe piața de software din România, dezvoltând primul și singurul ERP românesc bazat pe tehnologia de ultimă generație Angular. În același timp, pentru Alfa Software, evoluția business-ului s-a realizat și prin definirea unei noi verticale, adoptată prin intermediul industriei de reciclare (Remat): RematHolding Co Bucuresti, Remat Brasov, Hamburger Recycling, Remat MG.

În compania noastră, ne definește inovația, astfel, în fiecare an, dezvoltăm module și aplicații pentru a optimiza constant activitatea clienților noștri. În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%,  este generat de către clienții din Transilvania. Această cifră demonstrează potențialul de creștere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem operațiunile în București prin încheierea de parteneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din zonă ”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de soluții de business ERP,  a intrat în al 22-lea an de activitate. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal al business-ului clujean este de a consolida poziția pe piața de ERP din România. Astfel, compania tinde spre a revoluționa felul în care business-urile își gestionează activitatea și spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare de digitalizare. În acest sens, unul dintre cele mai importante obiective pe anul în curs este lansarea platformei ASiS BI (Business Inteligence), platformă de grafice smart interactive care susține luarea deciziilor de business în timp real.

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare  din Cluj-Napoca.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, web based, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

Related posts

CJ Sibiu, demersuri pentru noul spital judetean

Stefana Muresan

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, la mâna ministrului Cuc

Ligia Voro

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj inaugurarează o nouă zonă de îmbarcare

redactia

Wens Insipre Club un concept unic în Cluj Napoca

Ionel Albu

„Un absolvent de arte nu ajunge șomer”. Interviu cu rectorul Universității de Artă și Design Cluj, Radu-Marcel Moraru

redactia

Trenuri cu 160 de km/h pe ruta Simeria-Braşov-Bucureşti-Constanţa

Stefana Muresan

Primul român numit la conducerea GSK România în calitate de Director General

Stefana Muresan

Tarom, dar special pentru toţi copiii pasageri

redactia

Majoritatea orădenilor au ales plata online a taxelor și impozitelor în 2020

Traian Dan

„Am avut de ales: mergem în șomaj tehnic sau căutăm soluții”. Compania din automotive Moveos va produce săptămânal până la 18.000 de combinezoane

Papuc Irina

Producătorul de mezeluri LeFruMarin a înregistrat o creștere a vânzărilor la export

Papuc Irina

Cooperativa Timlactagro – primul său magazin din Timişoara cu produse lactate, pita de Pecica, salamul de Salonta și slana bănățeană de ciuperci

Stefana Muresan

Intervenţii în premieră la Spitalul Alba Iulia. Pacienţi cu AVC ischemic acut trataţi prin tromboliză intravenoasă

Stefana Muresan

DWNT: Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord – O reţea pentru investitorii vorbitori de limba germană în Transilvania de Nord

redactia

Elevii clujeni vor avea cursuri de educație financiară

redactia

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

PressHub.ro/BaniEuropeni: Al doilea seminar dedicat jurnaliștilor locali în proiectul “Cohesion Policy in Romania”

redactia

China is already on a recovering trend after the Covid-19 outbreak

Papuc Irina

APIA verifică fermierii prin teledetecție

Traian Dan

Cemacon, profit operațional în creștere cu 65% în S1

Stefana Muresan

UVT, între cele mai bune 1396 universităţi din 92 de ţări din lume

Ligia Voro

Sponsorizările, din nou pe agenda modificărilor fiscale

Ligia Voro

Investitorii japonezi vor să se extindă în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment