Transilvania Business
Energie Energy Mirror Of Romania Sanatate Ultimele stiri

Engie România, premiată pentru responsabilitate socială

ENGIE Romania a primit premiul pentru responsabilitate socială, acordat de CCIFrance International, pentru susținerea Daruieste Viata #noiconstruimunspital, se arată pe site-ul Camerei Francez de Comerț și Industrie din România (CCIFER). Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a doua ediții a Trofeelor CCIFI. 

 

Premiul a fost înmânat directorului general al Engie România, Eric Stab.

În 2019, Gala Trofeelor CCIFI a avut loc la Paris, pe 24 iunie, iar România a fost reprezentată în finalele competiției de două companii. Astfel, în afară de Engie Romania, a mai fost nominalizată printre finaliști compania H Grup IT Expert, în categoria inovare.

În cadrul celor 8 categorii ale competiției s-au întrecut 25 de finaliști, companii cu capital francez din întreaga lume.

Ceremonia Trofeelor din rețeaua CCI FI înseamnă în fiecare an sute de companii analizate în 30 de țări și aproximativ 120 de premii în diferite categorii. În 2019, CCIFI a studiat 99 de dosare înscrise în competiție, ale companiilor din toate sectoarele și de toate dimensiunile și 55 dintre acestea au fost selectate pentru a fi prezentate  Juriului  pe 23 mai. Juriul a selectat 25 de finaliști și 8 laureați.

Sursa foto: CCIFER

Comentarii

Comentarii

Related posts

Wetterbest, in care Teraplast detine 60%, tinteste exporturi de 1 mil. euro

Stefana Muresan

Paralela 45 a lansat graficul cu tarifele hotelurilor pentru intregul sezon estival

redactia

Aeroportul Cluj: 2.782.401 de călătorii au avut loc în 2018, crestere cu 3,5%

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More