Investitii Real Estate Ultimele stiri

Standul comun al României, pentru prima dată la transport logistic München

Patru zile de târg pline, un program de întâlniri și discuții individuale la fiecare stand. Toți factorii de decizie din sectorul de transport şi logistică s-au reunit în perioada 4-7 iunie 2019 la transport logistic München, târgul reușind încă o dată să fie atât punctul principal de întâlnire al branșei cât şi platformă pentru potenţiale parteneriate, dedicată schimbului de opinii pe teme de actualitate, a transmis astăzi, într-un comunicat de presă, AHK Romania.

 

Numerele record ale transport logistic 2019 reafirmă poziţia târgului ca fiind cel mai important eveniment de profil din lume.

„Transport logistic şi-a confirmat rolul ca cel mai mare hub logistic intermodal. Au participat 2.374 de expozanţi [din 63 de ţări], o creştere de 10 procente, şi în jur de 64.000 de vizitatori [din 125 de ţări], o creştere de 5 procente”, a declarat Stefan Rummel, Director General al Messe München.

Pentru prima dată, România a participat la târgul expoziţional cu un stand comun, organizat de AHK România. Standul a fost compus dintr-un mix eterogen de co-expozanţi: Dunwell Industrial Brokerage, Euroccoper, Port Bazinul Nou (Galați), Portul Constanţa, Speed & Trust, TTS (Transport Trade Services) şi Warehouses de Pauw Romania (WDP Romania).

Companii din Europa Centrală şi de Vest și chiar din Asia se uită tot mai atente la România când decid să își extindă activitatea în regiunea Europei de Sud-Est. Acestea vizează orașe cu o bună conexiune la infrastructura de mare viteză, respectiv orașe cu deschidere la transportul maritim sau bine conectate la rețeaua feroviară, arată datele companiei de consultanță imobiliară Dunwell.

“[La târg] am avut întâlniri cu mai multe companii specializate în sectorul industrial și logistic și am observat un interes crescut pentru viitoare oportunități de dezvoltare în România. Față de acum doi ani, la ultima ediție a târgului, discuțiile au fost mult mai concrete și cu un interes deosebit pentru anumite zone cheie ale țării. Companii din Polonia, Cehia, Serbia, din Europa de Vest sau din Asia analizează piața locală pentru viitoare investiții și ne așteptăm ca nume noi să intre in România în perioada următoare”, a declarat Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Printre beneficiile individuale ale companiilor participante s-au numărat oportunităţi interesante de întâlnire cu potenţiali parteneri de afaceri, iniţierea de contacte pentru viitoare colaborări, dar chiar şi întâlnirea clienţilor, a altor companii şi experţi din industrie.

„Fiecare participare la acest eveniment reprezintă noi oportunităţi de a întâlni parteneri şi de a stabili contacte care să contribuie întărirea şi promovarea imaginii Portului Constanţa şi a serviciilor oferite de acesta“, consideră reprezentanţii Portului Constanţa.

Standul comun al României la transport logistic a fost un succes, încoronat de perspective solide şi pregătiri timpurii pentru următorul stand comun al României în 2021: “Aşteptăm cu nerăbdare următoarea ediţie”, Transport Trade Services.

Despre târg puteți citi, de asemenea, AICI.

Sursa foto: www.transportlogistic.de

Related posts

Wetterbest a lansat noul mat în piața de învelitori metalice: NEOMAT 30

Ligia Voro

Producătorul lactatelor Olympus vizează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, până la 100 mil. euro, cu fabrica din Braşov

redactia

Micropigmentarea Scalpului, o soluție nouă la o problemă veche

Transilvania Business

Investiții de 12 mil. euro în Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea

redactia

IBM, centru de servicii în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Autostrada Sebeș-Turda: Lot deschis în 2019

redactia

Rebranding la Recea Cristur. Bio Farm își schimbă denumirea

Nora Dumitrescu

The forced transformation of the Automotive industry

Papuc Irina

Cercetarea românească. OMS: Institutul OncoGen din Timișoara este singurul din România care testează un vaccin împotriva Covid-19

Ion Surdu

Proiecte inedite dezvoltate de români, premiate de Comisia Europeană. Cine sunt sibienii care vor să salveze vieți în lupta cu Covid-19

Papuc Irina

Câștigurile salariale nete în județele țării

Stefana Muresan

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

AFI Europe România obține pre-certificarea LEED PLATINUM pentru proiectul AFI Tech Park

Ionut Oprea

PATZAIKIN, o reconstituire a drumului cânepii în România

Papuc Irina

Rectorul UVT, apel pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei

Stefana Muresan

Fabricile de mobilă din Ardeal și-au făcut strategia la Colibița

Nora Dumitrescu

Despre responsabilitate socială și sustenabilitate, la cea de-a 7-a ediție a CSR OVERVIEW 2019

Papuc Irina

Bitdefender a deschis la Târgu Mureș al cincilea birou din România

Stefana Muresan

Traderul de cereale East Grain își face silozuri la Sânpaul

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] “Teleki-Bolyai” Library, an extraordinary book fund

Transilvania Business

Limp Bizkit la Electric Castle 2019

Ligia Voro

Primele troleibuze Solaris vor ajunge în Brașov în câteva luni: acumulatorul oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate

Papuc Irina

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Stefana Muresan

Cum se lucrează la pista Aeroportului Brașov

Nora Dumitrescu

Leave a Comment