Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Azomureș a finalizat lucrările aferente opririi planificate a instalațiilor 

Instalațiile de producere a îngrășămintelor pentru agricultură au intrat în programul de oprire planificată (revizie generală) la sfârșitul lunii mai 2019, în vederea efectuării lucrărilor de mentenanță planificate.

În această perioadă au fost efectuate sute de activități de inspecție a echipamentelor, înlocuiri și reparații prin aplicarea unor metode de îmbunătățire a modului de funcționare a echipamentelor. S-au avut în vedere instalațiile care pot fi inspectate și testate numai când producția este oprită, dar s-a urmărit și implementarea unui program de modificări propuse de Departamentul de Inginerie în vederea eficientizării activității. Unul dintre obiectivele importante la care s-a realizat inspecția planificată a fost și depozitul de amoniac, rezultatele arătând că acesta funcționează în parametrii optimi.
Toate obiectivele opririi planificate au fost realizate în condiții de siguranță pentru personalul Azomureș și mediul înconjurător. În aceste zile se desfășoară procedurile de pornire a instalațiilor, iar până la intrarea echipamentelor pe producție se poate înregistra disconfort fonic în zona limitrofă platformei, conform specificității industriei de producere a îngrășămintelor, aspecte prevăzute în autorizația de funcționare.
În proiectul reviziei generale 2019 au fost implicați aproximativ 1000 de angajați Azomureș, 1400 de angajați ai firmelor de mentenanță și 400 de angajați de la diverse alte companii. Bugetul alocat reviziei din acest an a fost de aproximativ 19 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Burse Accenture pentru studenții din Târgu Mureș

Articolul următor

Romsilva a publicat harta parcurilor naționale și naturale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share