Analize Antreprenori Mureș Slider Ultimele stiri

Cele mai profitabile afaceri mureşene: locurile 16-32

Colegii de la cotidianul Zi de Zi au prezentat astăzi care sunt cele mai profitabile afaceri ale judeţului Mureş, continuând topul cu poziţiile 16-32. Companiile sunt cuprinse în top în funcție de profitul înregistrat în anul fiscal 2018. Topul 1-15 al celor mai profitabile afaceri mureșene este AICI

 

16. Balneoclimaterica SA Sovata

Reprezentantă a codului CAEN aferent hotelurilor şi altor facilităţi de cazare similare, societatea este deţinută de Danubis Szalloda Es Gyogyudullo Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag din Ungaria şi are nu mai puţin de cinci administratori: Fulop Nagy Janos şi patru cetăţeni din Ungaria: Varady Zoltan Zsolt, Varga Csaba, Boer Gabor Karoly şi Deak Imre Ferenc.

La finalul anului trecut, Balneoclimaterica SA a raportat un număr mediu de angajaţi de 276, cifră de afaceri de 45,7 milioane de lei şi profit de 10,2 milioane de lei.

 

17. Cofit Construct SRL Târnăveni

Firma datează din anul 2010, are ca obiect de activitate lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este administrată de Ioan Coroş şi are doi asociaţi: Petru Ghiurca şi Aurora Ghiurca.

În anul 2018, Cofit Construct SRL a derulat afaceri de 10,8 milioane de lei, a înregistrat profit de 9,8 milioane de lei şi a avut un număr mediu de 68 de angajaţi.

 

18. Narida SRL Ungheni

Business-ul a demarat în anul 2005 şi are ca obiect de activitate, sub cunoscutul brand „Darina”, comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.

În anul 2018, societatea a asigurat 231 de locuri de muncă, a derulat afaceri de 92,7 milioane de lei şi a obţinut profit de 9,8 milioane de lei.

SC Narida SRL Ungheni are doi asociaţi, Alexandra Dorina Baciu şi Daniela Gorea, respectiv doi administratori: Ioan Cristea şi Gabriel Baciu.

 

19. Ortoprofil Prod România SRL Târgu Mureş

Înfiinţată în anul 1994, compania are ca obiect de activitate fabricarea de dispozitive, aparate şi instrumente medicale stomatologice şi este administrată de Boga Ferenc Vilmos, care deţine şi calitatea de asociat, alături de Frunda Gyorgy.

În decursul anului trecut, societatea a avut afaceri de 60,9 milioane de lei, profit de 9,6 milioane de lei şi un număr mediu de 235 de angajaţi.

 

20. Siceram SA Sighişoara

Nume foarte cunoscut în domeniul fabricării cărămizilor, ţiglelor şi altor produse pentru construcţii, din argilă arsă, Siceram SA a încheiat anul 2018 cu următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 85,7 milioane de lei, profit de 9,6 milioane de lei şi 261 de angajaţi.

Societatea are un număr apreciabil de asociaţi (Damian Florian Sbârcea, Marcel Pora, Rodica Georgeta Sbârcea, Nicolae NeagMarius Octavian Morărean, Daniel Oltean, Marius Oltean, Adrian Nicolae Homorozan, Stelian Sbârcea şi Virgil Toma) şi cinci administratori: Marcel Pora, Nicolae Neag, Marius Octavian Morăreanu, Adrian Petre Chirpereanu şi Kerestely Arpad.

 

21. Clini Lab SRL Târgu Mureş

Înfiinţată în anul 1993, societatea are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, este administrată de Jakab Ştefan şi are trei asociaţi: Fey Erzsebet, Diagnosticum SRL (Ungaria) şi Atlas Holding SRL (România).

În anul 2018, Clini Lab SRL a asigurat 69 de locuri de muncă, a derulat afaceri de 52,5 milioane de lei şi a obţinut profit de 9 milioane de lei.

 

22. Oprea Avi Com SRL Crăieşti

Societatea, care are în portofoliu şi cunoscutul brand Puiul de Crăieşti, are o experienţă de 25 de ani în creşterea păsărilor şi este condusă de Zaharie Oprea, care deţine atât calitatea de asociat, cât şi de administrator.

La finalul exerciţiului financiar 2018, SC Oprea Avicom SRL a raportat o cifră de afaceri de 62,4 milioane de lei, profit de 9 milioane de lei şi un număr mediu de 324 de angajaţi.

 

23. Farel Impex SRL Roteni

Înfiinţată în urmă cu 25 de ani, firma se ocupă cu comerţul cu ridicata al băuturilor, fiind deţinută şi administrată de Farkas Elek. În decursul anului trecut, SC Farel Impex SRL a avut un număr mediu de 307 angajaţi, a derulat afaceri de 176 milioane de lei şi a obţinut profit de 8,2 milioane de lei.

 

24. Westfleisch România SRL Târnăveni

Înfiinţată în urmă cu aproape 12 ani, societatea are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al cărnii şi produselor din carne. Business-ul are un asociat persoană juridică, Westfleisch SCE (Germania), doi administratori, Frank Ferdinand Baum (Germania) şi Ion Bogdan Magheru (România), iar principalii indicatori economici ai anului 2018 sunt următorii: cifră de afaceri de 113,7 milioane de lei, profit de 8,1 milioane de lei şi 91 de angajaţi.

 

25. Euro Gas Systems SRL Chirileu

Societatea are o experienţă de 9 ani în domeniul fabricării de pompe şi compresoare, încheind exerciţiul financiar 2018 cu următoarele cifre: afaceri de 96,5 milioane de lei, profit de 7,9 milioane de lei şi 96 de angajaţi.

Administratorii firmei sunt Wachter Lala (Rusia) şi Wachter Roger Herman (SUA), care deşine şi calitatea de asociat împreună cu Lotus Trading LTD (Marea Britanie).

 

26. BestJobs Recrutare SA Târgu-Mureş

La finalul anului 2018 firma, care se ocupă de alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei, avea un număr mediu de 49 de angajaţi, o cifră de afaceri de 27,8 milioane de lei şi un profit de 7,3 milioane de lei.

SC BestJobs Recrutare SA funcţionează din anul 2010 şi este administrată de Călin Fusu, care deţine şi calitatea de asociat alături de compania Neogen SA.

 

27. Anvergo SRL Târgu Mureş

Compania are o experienţă de 25 de ani în activităţi de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi a gazelor naturale, cu următoarele rezultate la finalul exerciţiului financiar 2018: cifră de afaceri de 24,1 milioane de lei, profit de 7 milioane de lei şi 66 de angajaţi.

SC Anvergo SRL este deţinută de Ioan Sorin Pastor şi Claudiu Ugran, ambii având calitatea de asociaţi şi administratori.

 

28. Dafcochim Distribution SRL Târgu Mureş

Brand foarte cunoscut de agricultorii din Transilvania, Dafcochim Distribution îşi desfăşoară activitatea din anul 2011, în domeniul comerţului cu ridicata al produselor chimice. Firma face parte din grupul Dafcochim, este administrată de Liviu Cojoc şi Radu Fodor, care deţin şi calitatea de asociaţi, alături de Mihaela Cojoc.

În ceea ce priveşte indicatorii economico-financiari ai anului 2018, consemnăm o cifră de afaceri de 66,5 milioane de lei, profit de 6,5 milioane de lei şi 8 angajaţi.

 

29. Daw Benţa România SRL Sâncraiu de Mureş

Compania, care deţine în portofoliu şi brandul “Caparol”, are ca obiect de activitate fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice şi masticurilor, funcţionează din anul 2001, este administrată de Remus Aurel Benţa şi are doi asociaţi: Remus Aurel Benţa şi Daw SE (Germania).

În decursul anului trecut, SC Daw Benţa România SRL a avut un număr mediu de 276 de angajaţi, a derulat afaceri de 117,7 milioane de lei şi a obţinut profit de 6,4 milioane de lei.

 

30. Allcolors Serv SRL Vidrasău

Business-ul are o vechime de 18 de ani în activităţi de tratare şi acoperire a metalelor, este administrată de Nyaradi Laszlo şi Daroczi Janos şi are nu mai puţin de şase asociaţi: Daroczi Janos, Nyaradi Laszlo, Vass Bela, Barta Almăşan Bela, Sebestyen Ladislau şi Sebestyen Csaba.

La finalul anului trecut, societatea a raportat afaceri de 37,8 milioane de lei, profit de 6,3 milioane de lei şi 233 de angajaţi.

 

31. Darina Com SRL Târgu Mureş

Societatea s-a înfiinţat în anul 1994, are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun (sub brandul Darina) şi a încheiat anul trecut cu afaceri de 86,3 milioane de lei, profit de 6,1 milioane de lei şi 241 de salariaţi.

Societatea are doi asociaţi, Aurel Baciu şi Lenuţa Baciu, şi trei administratori: Lenuţa Baciu, Gabriela Madarasz şi Mariana Ciorba.

 

32. Kern Liebers Carpatia SCS Sâncraiu de Mureş

Firma funcţionează din anul 2005 în domeniul fabricării articolelor din fire metalice şi fabricării de lanţuri şi arcuri, are doi administratori – Szekely Peter şi Helmut Wolber (Germania), precum şi doi asociaţi persoane juridice: Kern Liebers Holding GMBH din Germania şi Kern Liebers Carpatia Products SRL din România.

În ceea ce priveşte indicatorii economico-financiari ai anului trecut, aceştia sunt următorii: cifră de afaceri de 66,6 milioane de lei, profit de 6 milioane de lei şi 133 de angajaţi.

Alex TOTH

 

Related posts

Satu Mare: Polonezii de la Serinus Energy au demarat producţia de gaze în Moftinu

Stefana Muresan

Rețeaua de gaze naturale a Clujului se extinde spre Mureș

Nora Dumitrescu

Cati kilometri de autostrada au fost inaugurati si ce alte proiecte de infrastructura au fost finalizate sau incepute in 2018?

redactia

Grupul Jidvei a mizat pe comunicare, investiții și inovație în 2019

Ligia Voro

La Cluj se va construi un centru integrat de transplant, unic în România, din fonduri europene

redactia

Varso Tower now topped out at a record-breaking height

Ionut Oprea

COVID-19 va accelera inovația tehnologică în industria sporturilor de iarnă

Traian Dan

Cea mai mare rețea globală de networking s-a extins în Transilvania

Nora Dumitrescu

ASF: Statutul de piață emergentă al BVB, un pas important pentru dezvoltarea economică

Ligia Voro

Banii europeni, o resursă doar pentru cei care garantează democrația și statul de drept

Nicolae Pop

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

redactia

Kastamonu Reghin, investiții de 4 mil. euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

redactia

Până la 55.000 Euro de la stat pentru mici afaceri

Stefana Muresan

Prima certificare BREEAM In-Use Outstanding v6 din România, obținută de Vox Technology Park din Timișoara

Papuc Irina

Hidroelectrica, Romgaz şi Transgaz, în top zece cele mai profitabile companii

Stefana Muresan

Olandezii de la Van Wijk și-au mutat unitatea din Argeș

Nora Dumitrescu

Cifra de afaceri a firmelor de poștă și curierat ar putea ajunge la aproape 6 miliarde de lei în acest an

Ion Surdu

Topul universităților din România. UBB, pe primul loc

redactia

Castelul Banffy este inclus într-un proiect de turism ecologic

Nora Dumitrescu

AgriPlanta-RomAgroTec, ediţia 2020, va fi reprogramat

Ligia Voro

Președintele ANAT: Încasările din turism au urcat cu circa 20%

Stefana Muresan

Fundația Noi Orizonturi organizează Ziua Națională IMPACT

Nicolae Pop

ROMBAT prezintă la Bistrița prima Dacia LOGAN 100% electrică

Stefana Muresan

Firmele brașovene au trimis în străinătate bunuri de peste 3,5 miliarde euro, în 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment