Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cultivatorii de orez din UE pot beneficia acum de avantajele Rinskor™ Active

Cultivatorii de orez din statele UE vor avea în scurt timp acces la un produs revoluționar de protecție a plantelor care-i va ajuta să-și îmbunătățească randamentul și calitatea culturilor. Aprobarea utilizării substanței din componența Rinskor™ (florpirauxifen-benzil) a fost anunțată oficial într-un document UE la începutul acestei luni, urmând ca legislația să intre în vigoare pe data de 24 iulie 2019.

 

Corteva Agriscience și-a luat angajamentul de a oferi fermierilor soluții care răspund provocărilor din domeniul agricol, inclusiv dificultatea de a controla buruienile specifice culturilor de orez. Aprobarea utilizării Rinskor™ în statele UE oferă un instrument util de acțiune fermierilor în combaterea buruienilor, cu un consum redus de substanță și amprentă pozitivă asupra mediului, ajutându-i pe aceștia să aibă culturi mai bune și mai profitabile.

Rinskor™ este un produs de protecția plantelor cu spectru larg de aplicare pentru buruieni din familiile graminee, ciperacee sau dicotiledonate, contribuind la păstrarea câmpurilor curate chiar și în lupta cu buruienile rezistente la soluțiile existente. Produsul are un profil eco-toxicologic și de mediu favorabil, corespunzător exigențelor UE pentru produsele de protecție a plantelor, având o amprentă redusă asupra mediului.

„Experții Corteva în materie de reglementare au depus toate eforturile pentru a aduce produsul Rinskor™ aproape de cultivatorii de orez din statele UE îndeplinind standardele ridicate în materie de reglementare din Uniune. Statele UE se alătură astfel altor țări, mari producători agricoli, din întreaga lume care au aprobat deja utilizarea acestui produs, inclusiv China, SUA sau Brazilia. Această aprobare oferă un impuls excelent în obținerea aprobărilor pentru utilizarea Rinskor ™ în întreaga lume”, a declarat Thomas Lyall, Lider în materie de reglementare și Gestionare Corteva Agriscience din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

În anul 2018, produsul Rinskor™ a câștigat Premiul Green Chemistry Challenge (Provocarea pentru o Chimie Verde) oferit de Societatea Americană de Chimie și Premiul AGROW acordat celui mai bun produs de protecție a culturilor.

Urmăriți acest link pentru mai multe informații despre Rinskor™ Active.

 

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience™ oferă agricultorilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie pentru a le permite maximizarea randamentului și a rentabilității – inclusiv unele dintre cele mai recunoscute branduri din agricultură: semințele Pioneer®, Brevant ™, serviciile Granular®, dar și produse premiate pentru protecția culturilor – introducând în același timp și noi produse pe baza inovațiilor din chimie și tehnologie. Compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind astfel la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie publică independentă în data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro.

Puteți urmări Corteva Agriscience și pe FacebookInstagramLinkedInTwitter și YouTube.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai profitabile afaceri mureşene: locurile 16-32

Articolul următor

ECO & SAFE: cuvintele cheie pentru orice participant la Electric Castle 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share