București Real Estate Ultimele stiri

Colliers va administra Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru Business Garden Bucharest, cel mai nou complex de birouri dezvoltat de Vastint România, în zona Orhideea din București. Astfel, Colliers ajunge la un portofoliu administrat de peste 400.000 mp și își consolidează activitatea de property management pentru birouri în zona de Centru-Vest a Capitalei.

 

Birourile Business Garden Bucharest, pre-certificate LEED Platinum, reprezintă primul proiect de tip „Business Garden” din România și al șaselea proiect din seria cu același nume dezvoltată de Vastint în mai multe orașe din Europa.

Business Garden Bucharest este un proiect valoros din punct de vedere al conceptului, al locației și al facilităților. Suprafețele verzi, zonele pentru activități recreative, și nu numai, pot transforma proiectul dintr-un complex de birouri într-o adevărată experiență pentru angajați. Divizia de property management a Colliers își propune ca, prin serviciile oferite, să susțină misiunea echipei Vastint de a dezvolta un mediu propice pentru crearea și creșterea unei comunități, astfel încât timpul petrecut la birou de către angajații companiilor chiriașe să fie cel mai plăcut, iar performanțele Business Garden Bucharest să fie cât mai bune”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.
„De asemenea, preluarea administrării complexului marchează încă un pas spre consolidarea atât a poziției Colliers pe segmentul administrării spațiilor de birouri de clasă A, cât și a portofoliului administrat, care se extinde acum la peste 400.000 mp, cu peste 300.000 mp reprezentând spații de birouri”, a adăugat Oana Adjudeanu.

Localizat în cartierul de afaceri din zona de centru-vest a Capitalei, la intersecția dintre Calea Plevnei și Pasajul Basarab și în apropiere de Galeria Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri clasa A de 10 niveluri și cu o suprafață totală închiriabilă de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară cu zone verzi generoase, alei pietonale cu bănci și Wi-Fi amenajate pentru activități recreative. Proiectul Business Garden Bucharest dispune de parcare spațioasă, care include și locuri prioritare și puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Suntem foarte bucuroși să ajungem la o nouă etapă importantă, și anume livrarea celui de-al doilea proiect din România – Business Garden Bucharest. Acum întâmpinăm primii chiriași, având alături de noi echipa de property management a Colliers, pe care am ales-o să administreze proiectul în urma unei analize aprofundate a pieței de servicii de property management, o piață care este într-adevăr una foarte competitivă”, a declarat Antoniu Panait, General Manager Vastint România.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 43.000 mp de spații de birouri ai Business Garden Bucharest, echipa de Real Estate Management Services din cadrul Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower și Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Moșilor Office Building, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

 

Related posts

Revenirea lui Wargha Enayati. Construiește până la sfârșitul anului viitor cel mai mare proiect medical privat din România, investiție de 60 de mil. euro

redactia

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Calea ferată Cluj-Oradea-Episcopia Bihor, electrificată cu bani de la UE

Traian Dan

B | Teme fierbinți disecate la FOREN 2016

Wittenstein a inaugurat extinderea halei de producție din Șura Mică. Investiția va asigura o creștere cu 3 milioane de euro

Papuc Irina

Plimbare virtuală printre monumentele Art Nouveau ale Oradiei

Traian Dan

Cele mai multe firme radiate sunt în comerț

Nora Dumitrescu

Femeile de afaceri clujene au adus echipamente pentru spitale

Nora Dumitrescu

Industria auto în lupta împotriva Covid-19: 230.000 de angajați caută soluții de creștere a capacităților de producție pentru măști, viziere sau piese pentru ventilatoare

Ion Surdu

“Hollywood” de Cluj se pregăteşte de start

redactia

Unifarm: 12 avioane cargo și cel puțin 6 transporturi terestre cu PPE urmează să vină în România până la jumătatea lunii mai

Papuc Irina

Utilizarea semnăturii electronice pe formularele de plată ale proiectelor de investiții, obligatorie pentru beneficiarii PNDR 2020

Papuc Irina

Piața terenurilor s-a dublat în 2018

Stefana Muresan

Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani

Stefana Muresan

UPU Oradea se mută în 43 de containere modulare dotate corespunzător

Traian Dan

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

Un oraș din Maramureș își face centru spa pe bani europeni

Nora Dumitrescu

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Bugetul comunei Baciu din Cluj, orientat spre investiții

Stefana Muresan

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

Stefana Muresan

Fortech caută 50 de oameni pentru birourile din Cluj-Napoca, Oradea şi Iaşi

Stefana Muresan

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

RE/MAX România își extinde rețeaua la Florești

Stefana Muresan

INCESA, hub modern de cercetare la Craiova realizat cu fonduri europene, investiție de 10 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment