Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers va administra Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru Business Garden Bucharest, cel mai nou complex de birouri dezvoltat de Vastint România, în zona Orhideea din București. Astfel, Colliers ajunge la un portofoliu administrat de peste 400.000 mp și își consolidează activitatea de property management pentru birouri în zona de Centru-Vest a Capitalei.

 

Birourile Business Garden Bucharest, pre-certificate LEED Platinum, reprezintă primul proiect de tip „Business Garden” din România și al șaselea proiect din seria cu același nume dezvoltată de Vastint în mai multe orașe din Europa.

Business Garden Bucharest este un proiect valoros din punct de vedere al conceptului, al locației și al facilităților. Suprafețele verzi, zonele pentru activități recreative, și nu numai, pot transforma proiectul dintr-un complex de birouri într-o adevărată experiență pentru angajați. Divizia de property management a Colliers își propune ca, prin serviciile oferite, să susțină misiunea echipei Vastint de a dezvolta un mediu propice pentru crearea și creșterea unei comunități, astfel încât timpul petrecut la birou de către angajații companiilor chiriașe să fie cel mai plăcut, iar performanțele Business Garden Bucharest să fie cât mai bune”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.
„De asemenea, preluarea administrării complexului marchează încă un pas spre consolidarea atât a poziției Colliers pe segmentul administrării spațiilor de birouri de clasă A, cât și a portofoliului administrat, care se extinde acum la peste 400.000 mp, cu peste 300.000 mp reprezentând spații de birouri”, a adăugat Oana Adjudeanu.

Localizat în cartierul de afaceri din zona de centru-vest a Capitalei, la intersecția dintre Calea Plevnei și Pasajul Basarab și în apropiere de Galeria Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri clasa A de 10 niveluri și cu o suprafață totală închiriabilă de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară cu zone verzi generoase, alei pietonale cu bănci și Wi-Fi amenajate pentru activități recreative. Proiectul Business Garden Bucharest dispune de parcare spațioasă, care include și locuri prioritare și puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Suntem foarte bucuroși să ajungem la o nouă etapă importantă, și anume livrarea celui de-al doilea proiect din România – Business Garden Bucharest. Acum întâmpinăm primii chiriași, având alături de noi echipa de property management a Colliers, pe care am ales-o să administreze proiectul în urma unei analize aprofundate a pieței de servicii de property management, o piață care este într-adevăr una foarte competitivă”, a declarat Antoniu Panait, General Manager Vastint România.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 43.000 mp de spații de birouri ai Business Garden Bucharest, echipa de Real Estate Management Services din cadrul Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower și Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Moșilor Office Building, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transgaz, contract de 64,3 de milioane de euro pentru modernizări

Articolul următor

Contract semnat pentru reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share