București Real Estate Ultimele stiri

Colliers va administra Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint

Compania de consultanță imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru Business Garden Bucharest, cel mai nou complex de birouri dezvoltat de Vastint România, în zona Orhideea din București. Astfel, Colliers ajunge la un portofoliu administrat de peste 400.000 mp și își consolidează activitatea de property management pentru birouri în zona de Centru-Vest a Capitalei.

 

Birourile Business Garden Bucharest, pre-certificate LEED Platinum, reprezintă primul proiect de tip „Business Garden” din România și al șaselea proiect din seria cu același nume dezvoltată de Vastint în mai multe orașe din Europa.

Business Garden Bucharest este un proiect valoros din punct de vedere al conceptului, al locației și al facilităților. Suprafețele verzi, zonele pentru activități recreative, și nu numai, pot transforma proiectul dintr-un complex de birouri într-o adevărată experiență pentru angajați. Divizia de property management a Colliers își propune ca, prin serviciile oferite, să susțină misiunea echipei Vastint de a dezvolta un mediu propice pentru crearea și creșterea unei comunități, astfel încât timpul petrecut la birou de către angajații companiilor chiriașe să fie cel mai plăcut, iar performanțele Business Garden Bucharest să fie cât mai bune”, a declarat Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.
„De asemenea, preluarea administrării complexului marchează încă un pas spre consolidarea atât a poziției Colliers pe segmentul administrării spațiilor de birouri de clasă A, cât și a portofoliului administrat, care se extinde acum la peste 400.000 mp, cu peste 300.000 mp reprezentând spații de birouri”, a adăugat Oana Adjudeanu.

Localizat în cartierul de afaceri din zona de centru-vest a Capitalei, la intersecția dintre Calea Plevnei și Pasajul Basarab și în apropiere de Galeria Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri clasa A de 10 niveluri și cu o suprafață totală închiriabilă de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară cu zone verzi generoase, alei pietonale cu bănci și Wi-Fi amenajate pentru activități recreative. Proiectul Business Garden Bucharest dispune de parcare spațioasă, care include și locuri prioritare și puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Suntem foarte bucuroși să ajungem la o nouă etapă importantă, și anume livrarea celui de-al doilea proiect din România – Business Garden Bucharest. Acum întâmpinăm primii chiriași, având alături de noi echipa de property management a Colliers, pe care am ales-o să administreze proiectul în urma unei analize aprofundate a pieței de servicii de property management, o piață care este într-adevăr una foarte competitivă”, a declarat Antoniu Panait, General Manager Vastint România.

Ca parte a mandatului de property management pentru cei 43.000 mp de spații de birouri ai Business Garden Bucharest, echipa de Real Estate Management Services din cadrul Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori și chiriași actuali sau potențiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include: The Bridge, Hermes Business Campus, Ștefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower și Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Moșilor Office Building, Allianz Office Building Brașov și Vox Technology Park din Timișoara, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.

 

Related posts

Iulius Mall, redeschis pe bucăți. Liber la terase

Nora Dumitrescu

Sondaj: Peste 70% dintre firme nu au o strategie pentru situații precum COVID-19. Planul unei companii din Sibiu

Papuc Irina

Romatsa, Microsoft și Nuclearelectrica, cele mai mari salarii din România

redactia

Alte 30 de autobuze Mercedes cu dotări de ultimă generație, puse în circulație la Cluj-Napoca. Investiție de peste 62 mil. lei

redactia

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Transilvania Business

Șapte oraşe din Europa vor învăţa de la Alba Iulia cum și-a construit strategia de brand

redactia

Proiectul de lege privind incubatoarele și acceleratoarele de afaceri, lansat în dezbatere publică

redactia

Sibiu is paving the way for the “jobs of the future”, through a dual education system and a dynamic university environment

Stefana Muresan

2018 – Forum Real Estate Constructii Materiale si Servicii

Ionut Oprea

Producătorii de brânzeturi artizanale din Cluj, cu stand în rețeaua Moldovan

Nora Dumitrescu

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Ministerul Transporturilor a emis ultimul set de autorizații pentru modernizarea căii ferate între Simeria și Arad, constructor asocierea Astaldi SpA – FCC Construccion SA – Salcef Construzioni Edili e Ferroviarie SpA – SC Thales Systems România SRL

Stefana Muresan

Măsură unică în sistemul bancar din România: BCR a anunțat că va permite accesul clienților în unitățile sale doar cu programare

Ion Surdu

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

Elevii de la școli din Cluj învață matematică și informatică în laboratoare Digitaliada

Ligia Voro

Judetul Cluj, promovat la unul dintre cele mai importante targuri de turism din lume

redactia

Cum să încheiați mai multe tranzacții cu softuri de automatizare a vânzărilor

Ligia Voro

Cum vrea să atragă noi angajați una dintre principalele companii de tehnologie și producătoare de jocuri video

Papuc Irina

Aeroportul Internațional Cluj își propune profit cât toate celelalte societăți la un loc

Stefana Muresan

Odorheiu Secuiesc își modernizează infrastructura de transport

Ligia Voro

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Stefana Muresan

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea centurii Comarnic, care va fi gata peste șapte luni

Stefana Muresan

CONAF propune Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat iniţierea unor legi pentru free-lanceri şi meşteşugari

Stefana Muresan

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

Leave a Comment