Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transgaz, contract de 64,3 de milioane de euro pentru modernizări

Transgaz a anunțat astăzi, într-un raport curent remis Bursei de Valori București (BVB, încheierea unui contract de 64 milioane de euro pentru modernizarea a două stații de comprimare la Onești și Siliștea. 

 

Contractul încheiat pentru faza a doua a investiției „Consolidarea sistemului de transport din România, între Onești – Isaccea și inversarea fluxului la Isaccea” are ca obiect modernizarea Stației de comprimare Onești și Modernizarea Stației de comprimare Siliștea. Contractul a fost încheiat cu IRIGC IMPEX S.R.L., lider de asociere, asociați fiind EURO CONSTRUCT INTERNAȚIONAL S.R.L. București și INSPET S.A. Ploiești. Acord contractual nr. 669 a fost încheiat în 05 iulie 2019. Compania IRIGC, deținută de Sanda și Traian Popa, activează de 17 ani pe piață, în domeniul lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide.

În prima fază, proiectul a presupus execuția de conducte pentru transportul de gaze și biogaze care fac parte dintr-o rețea care cuprinde în principal conducte de înaltă tensiune, cu excepția conductelor de înaltă presiune utilizate pentru distribuția în amonte sau locală de gaze”, cu următoarele obiective de investiții: Interconectare Isaccea – interconectarea Sistemului Național de Transport cu conducta T1 în cadrul Stației de Măsurare Gaze Isaccea, situată pe teritoriul U.A.T. Isaccea, județul Tulcea, respectiv reparația conductei Dn 800 mm Onești – Cosmești, în urma inspecției cu PIG inteligent, care prevede reparații punctuale

Gazoductul Onești – Isaccea va crea un culoar de transport gaze naturale între piețele din Grecia, Bulgaria, România și Ucraina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se restaurează amfiteatrul Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Articolul următor

Colliers va administra Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share