Antreprenori IT&C Ultimele stiri

Retargeting.biz adoptă noi sisteme de pricing

În această lună, start-up-ul românesc Retargeting.biz lansează noile sisteme de pricing, pe bază de abonament lunar, ce vin în beneficiul clienților cu mai multă flexibilitate și transparență în gestionarea costurilor de marketing online și implicit a conversiilor obținute prin platforma de marketing online automatizat.

 

Noul sistem de plată Retargeting.biz, pe bază de sumă fixă lunară, intră în vigoare din luna iulie 2019. Acest abonament lunar se calculează în funcție de traficul lunar al unui magazin online, la care se adaugă bugetele pe care echipa magazinului online dorește să le investească în Facebook și Google.

“Avantajul noii modalități de plată îl reprezintă faptul că, în acest fel, fiecare e-shop își poate stabili mult mai ușor eforturile de marketing lunare și are si o viziune mult mai clară a costurilor versus vânzările obținute”, spune Rareș Bănescu, CEO și fondator al SAAS-ului Retargeting.biz.

Din 2012 și până în prezent, Retargeting.biz a evoluat de la an la an, a creat tehnologii noi și a lansat trenduri inovatoare pe piața de e-Commerce atât pe plan local, cât și european, devenind o companie care automatizează munca unei agenții tradiționale de marketing.

“Ideea din spatele Retargeting a fost întotdeauna de a ușura eforturile de marketing, de a automatiza cât mai multe dintre sarcinile unui departament de marketing și de a elimina eroarea umană. Pentru magazinele online care folosesc soft-ul nostru, orice tip de campanie, fie că este vorba de reclame pe Facebook și Google, de e-mail-uri, pop-up-uri, notificări push și SMS, fiecare campanie se poate seta din câteva click-uri. De asemenea, se activează automat în funcție de comportamentul fiecărui utilizator în parte si se personalizează cu produsele de interes ale fiecărui potențial cumpărător. Clienții Retargeting câștigă astfel timp pe care îl pot aloca altor fel de îndatoriri care să-i ajute să-și dezvolte și mai mult afacerea”, povestește Rareș Bănescu.

Ca urmare a complexității serviciilor de care pot beneficia magazinele online: campanii pe Facebook, Instagram, Google, e-mail, pop-up, push notification și SMS, Retargeting.biz se transformă într-o platformă de automatizare creativă foarte ușor de navigat de către utilizatori și user-friendly.

Mai mult decât atât, compania pregătește lansarea în România a unor noi tipuri de campanii: Google Shopping Ads și Youtube Ads, oferind magazinelor online românești oportunitatea de a se alinia la trendurile internaționale în ceea ce privește marketingul online atutomatizat și creativ.

“Retargeting este deja o platformă destul de complexă care oferă magazinelor online posibilitatea de a lansa rapid și simplu campanii de marketing pe toate canalele: Facebook, Instagram, Google, e-mail, pop-up, push notification si SMS. Dar nu își dorește să se oprească aici! Chiar în momentul acesta dezvoltăm campanii de Google Shopping Ads, care nu există încă în România, cât si Youtube Ads. Numai partea de Youtube Ads presupune crearea automată de video-uri pentru produsele fiecărui magazin online, deci pe lângă ușurarea și automatizarea campaniilor, vom oferi ceva cu totul inedit, nemaiîntâlnit”, dezvăluie Rareș Bănescu, CEO și fondator Retargeting.biz.
 

 

 

Related posts

Surpriză electrică la Transylvania Classic Sibiu – BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

Papuc Irina

Timbru poștal dedicat campioanei de la Wimbledon, Simona Halep

Ligia Voro

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Papuc Irina

Câţi bani primesc Autostrăzile Sebeş-Turda şi Transilvania în 2019

redactia

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România: Taxa clawback diferențiată ar opri dispariția medicamentelor de pe piață

redactia

NUSCO IMOBILIARA lansează Nusco City

Papuc Irina

Şapte firme vor să investească în viitoarea şcoală duală din Caransebeş

redactia

Cooperarea româno-germană în domeniul educației, sprijinită printr-un parteneriat între FCBRG și UVT

Stefana Muresan

Prețurile apartamentelor din Cluj, mai mari cu 6,5%

Stefana Muresan

Alba: Afacerea în agricultură care aduce profit de 8.000 de euro la hectar

redactia

Dedeman are undă verde pentru parcarea extinsă din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Infrastructura de apă și canalizare în Transilvania: miliarde de euro pentru apă curată și sanitație

Ion Surdu

Laserul de la Măgurele, cea mai mare putere din lume. Proiect finanțat cu 311 mil. euro din fonduri europene

Stefana Muresan

SHARE Bucharest 2017

Ionut Oprea

Forestierii solicită TVA 0% la lemnul de foc și 5% la lemnul pentru construcții

Traian Dan

Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj a împlinit 30 de ani

Nora Dumitrescu

A fost semnat contractul pentru culoarul rutier Mureș Nord

Stefana Muresan

Autostrada Sebeş-Turda: Marți se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

Stefana Muresan

Japonezii, interesați să construiască un metrou la Cluj, pe linia Florești – aeroport sau Apahida

Stefana Muresan

Alu Menziken, investiții de 44 mil. euro într-o nouă fabrică din Medieșul Aurit, județul Satu Mare

Stefana Muresan

După fuziunea cu Gecad Net, Bittnet Systems țintește Timișoara și Oradea

Stefana Muresan

ANAF recomandă utilizarea Ordinului de plată electronic în relația cu Trezoreria

Traian Dan

Wizz Air anunță o nouă rută din Sibiu spre Tel Aviv

Stefana Muresan

Iulius Mall introduce taxa de parcare la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment