Alba Auto Industrie Slider Ultimele stiri

La Star Assembly și Star Transmission ai mediul perfect în care să crești și să te dezvolți!  

Vlad Micu lucrează în cadrul Star Assembly de 4 ani, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul departamentului de Managementul Calității, în funcția de lider de echipă interim, responsabil de managementul furnizorilor. Cu realizări timpurii, Vlad este tânărul ambițios care a acceptat provocarea unui transfer în Statele Unite ale Americii, pentru a sprijini echipa Daimler din Tuscaloosa, Alabama.

 

Startul său a fost cât se poate de modest, având doar visul de a se dezvolta și de a-i ajuta pe cei din jurul său. După absolvirea studiilor, specializarea Autovehicule Rutiere din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, și-a început cariera în echipa de la Sebeș. Motivația lui Vlad de a face parte din grupul Daimler s-a datorat dorinței sale de a se dezvolta într-o companie care pune accent pe multiculturalitate, pozitivism și dinamism. Un alt aspect important a fost dorința de a profesa într-o companie producătoare de echipament original în domeniul auto.

„Am fost atras de oportunitățile oferite, de posibilitatea de cultivare a spiritului de lider și de posibilitatea de a crește într-un mediu internațional.”

Asigurarea echilibrului între viața profesională și cea personală reprezintă de asemenea o prioritate pentru colegul nostru, care nu ezită să puncteze importanța „împăcării” celor două: ”Fitness, motor sport, tehnologie, autovehicule, condusul în mod special, sunt căile prin care reușesc să mă relaxez în momentele stresante care, inevitabil, apar.”

La scurt timp după începerea activității în cadrul Star Assembly, Vlad a petrecut 6 luni în Germania, perioadă care i-a oferit șansa de a se pregăti și de a interacționa cu specialiști din diverse domenii, de a-și dezvolta capacitățile de comunicare, de colaborare și muncă în echipă, precum și de a experimenta mediul de lucru Daimler. Această perioadă coincidea cu punerea bazelor proiectului NAG3 în Sebeș, ceea ce a dus la aplicarea și punerea în practică a principiilor de bază ce formează un profesionist. Ulterior, Vlad a preluat atribuții în aria de managementul calității în producția de serie, remarcându-se prin potențialul său și în special, prin spiritul de echipă și abilitatea de a coopera.

Întrebat ce mesaj ar dori să le transmită colegilor, Vlad adaugă: ”Să rămâneți la fel de implicați în proiectele și sarcinile zilnice, să puneți accent cât mai mare pe munca în echipă și să nu pierdeți niciodată din vedere rezultatul final. Să rămâneți vigilenți și să știți mereu că direcția în care vă îndreptați este cea bună. Acceptați provocări noi, vedeți în fiecare obstacol o posibilitate de dezvoltare.”
În viziunea lui Vlad, o carieră strălucită înseamnă „să fii flexibil, agil, optimist și prompt, în vederea rezolvării unor probleme de maximă importanță. De asemenea, respectul, adaptabilitatea și munca în echipă sunt principii fără de care nu poți avea o conduită profesională de succes.“

Vlad privește entuziast spre viitor, gândindu-se la ocazia unică ce i se oferă: și anume, de a crește atât în plan personal, cât și profesional, într-un mediu nou și plin de încercări. Iar pentru colegii din Tuscaloosa, SUA, își dorește să fie un om pe care ceilalți să poată conta. Noi îi urăm mult succes și o aventură plină de momente culminante! Mulțumim, Vlad, pentru toată implicarea ta și pentru tot sprijinul pe care l-ai oferit fiecărui proiect!

 

Despre Star Assembly și Star Transmission

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent 3.000 de angajați. În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie. În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Subsidiara Star Assembly a fost înfiinţată în anul 2013 la Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an. Producția cutiei de viteze automată nouă trepte, 9G-Tronic, este realizată în același spațiu. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.

 

 

 

Related posts

Cluj-Napoca va avea cea mai mare parcare din Transilvania

redactia

Ziua fermierilor Holland Dairy House

Stefana Muresan

Absorbţie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene

redactia

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la Corpul B al cladirii Novis Plaza din Cluj Napoca

redactia

Sky Park va instala parcări pentru biciclete în parkingurile Clujului

Nora Dumitrescu

Invenţii ”smart” ale românilor în domeniul medicinei. Telefonul mobil, cel mai rapid radiolog

redactia

Biserica fortificată din Daia va fi reparată cu banii Ambasadei SUA

redactia

Soluții pentru fermierii români: agricultură ecologică, forme asociative, consultanță

Stefana Muresan

Metropola Cluj a intrat în parteneriat cu Hamburg, Rotterdam și Marsilia

Nora Dumitrescu

2 km din Transalpina, închiși în 10 și 11 august, pentru campionatul de drift

Ligia Voro

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

Castelul Banffy, din nou în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

redactia

Cea mai mare investiție într-un parc industrial din Oradea – 12,2 milioane de euro

Stefana Muresan

Tarom reia zborurile de la Satu Mare spre litoral. Bilete, de la 31 de euro

Stefana Muresan

O companie germană vrea să investească 10 milioane de euro într-o fabrică de tehnologii de cântărire și tranșare la Brașov

Papuc Irina

Bursa de Valori București, ”îngrijorată de schimbările legislative planificate de Guvern”

redactia

Hygia Consult, de 10 ani construim împreună viitorul

Stefana Muresan

INTERVIU/ Florica Bărbuceanu, director IDSA: „Implicarea în realizarea testelor de biologie moleculară pentru identificarea SARS-COV-2 este un gest de responsabilitate, unitate și spirit de echipă”

Papuc Irina

AHK România: De la comunitate, pentru comunitate

Ligia Voro

Anuarul de real estate al României, la Expo Real Munich 2018

redactia

Sălajul, pe cale să preia Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

Leave a Comment