Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Star Assembly și Star Transmission ai mediul perfect în care să crești și să te dezvolți!  

Vlad Micu lucrează în cadrul Star Assembly de 4 ani, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul departamentului de Managementul Calității, în funcția de lider de echipă interim, responsabil de managementul furnizorilor. Cu realizări timpurii, Vlad este tânărul ambițios care a acceptat provocarea unui transfer în Statele Unite ale Americii, pentru a sprijini echipa Daimler din Tuscaloosa, Alabama.

 

Startul său a fost cât se poate de modest, având doar visul de a se dezvolta și de a-i ajuta pe cei din jurul său. După absolvirea studiilor, specializarea Autovehicule Rutiere din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, și-a început cariera în echipa de la Sebeș. Motivația lui Vlad de a face parte din grupul Daimler s-a datorat dorinței sale de a se dezvolta într-o companie care pune accent pe multiculturalitate, pozitivism și dinamism. Un alt aspect important a fost dorința de a profesa într-o companie producătoare de echipament original în domeniul auto.

„Am fost atras de oportunitățile oferite, de posibilitatea de cultivare a spiritului de lider și de posibilitatea de a crește într-un mediu internațional.”

Asigurarea echilibrului între viața profesională și cea personală reprezintă de asemenea o prioritate pentru colegul nostru, care nu ezită să puncteze importanța „împăcării” celor două: ”Fitness, motor sport, tehnologie, autovehicule, condusul în mod special, sunt căile prin care reușesc să mă relaxez în momentele stresante care, inevitabil, apar.”

La scurt timp după începerea activității în cadrul Star Assembly, Vlad a petrecut 6 luni în Germania, perioadă care i-a oferit șansa de a se pregăti și de a interacționa cu specialiști din diverse domenii, de a-și dezvolta capacitățile de comunicare, de colaborare și muncă în echipă, precum și de a experimenta mediul de lucru Daimler. Această perioadă coincidea cu punerea bazelor proiectului NAG3 în Sebeș, ceea ce a dus la aplicarea și punerea în practică a principiilor de bază ce formează un profesionist. Ulterior, Vlad a preluat atribuții în aria de managementul calității în producția de serie, remarcându-se prin potențialul său și în special, prin spiritul de echipă și abilitatea de a coopera.

Întrebat ce mesaj ar dori să le transmită colegilor, Vlad adaugă: ”Să rămâneți la fel de implicați în proiectele și sarcinile zilnice, să puneți accent cât mai mare pe munca în echipă și să nu pierdeți niciodată din vedere rezultatul final. Să rămâneți vigilenți și să știți mereu că direcția în care vă îndreptați este cea bună. Acceptați provocări noi, vedeți în fiecare obstacol o posibilitate de dezvoltare.”
În viziunea lui Vlad, o carieră strălucită înseamnă „să fii flexibil, agil, optimist și prompt, în vederea rezolvării unor probleme de maximă importanță. De asemenea, respectul, adaptabilitatea și munca în echipă sunt principii fără de care nu poți avea o conduită profesională de succes.“

Vlad privește entuziast spre viitor, gândindu-se la ocazia unică ce i se oferă: și anume, de a crește atât în plan personal, cât și profesional, într-un mediu nou și plin de încercări. Iar pentru colegii din Tuscaloosa, SUA, își dorește să fie un om pe care ceilalți să poată conta. Noi îi urăm mult succes și o aventură plină de momente culminante! Mulțumim, Vlad, pentru toată implicarea ta și pentru tot sprijinul pe care l-ai oferit fiecărui proiect!

 

Despre Star Assembly și Star Transmission

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent 3.000 de angajați. În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie. În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Subsidiara Star Assembly a fost înfiinţată în anul 2013 la Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an. Producția cutiei de viteze automată nouă trepte, 9G-Tronic, este realizată în același spațiu. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile din producţie pot primi fonduri europene pentru eficiență energetică

Articolul următor

150 de tineri experimentează educație prin aventură în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share