Alba Auto Industrie Slider Ultimele stiri

La Star Assembly și Star Transmission ai mediul perfect în care să crești și să te dezvolți!  

Vlad Micu lucrează în cadrul Star Assembly de 4 ani, iar în prezent își desfășoară activitatea în cadrul departamentului de Managementul Calității, în funcția de lider de echipă interim, responsabil de managementul furnizorilor. Cu realizări timpurii, Vlad este tânărul ambițios care a acceptat provocarea unui transfer în Statele Unite ale Americii, pentru a sprijini echipa Daimler din Tuscaloosa, Alabama.

 

Startul său a fost cât se poate de modest, având doar visul de a se dezvolta și de a-i ajuta pe cei din jurul său. După absolvirea studiilor, specializarea Autovehicule Rutiere din cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, și-a început cariera în echipa de la Sebeș. Motivația lui Vlad de a face parte din grupul Daimler s-a datorat dorinței sale de a se dezvolta într-o companie care pune accent pe multiculturalitate, pozitivism și dinamism. Un alt aspect important a fost dorința de a profesa într-o companie producătoare de echipament original în domeniul auto.

„Am fost atras de oportunitățile oferite, de posibilitatea de cultivare a spiritului de lider și de posibilitatea de a crește într-un mediu internațional.”

Asigurarea echilibrului între viața profesională și cea personală reprezintă de asemenea o prioritate pentru colegul nostru, care nu ezită să puncteze importanța „împăcării” celor două: ”Fitness, motor sport, tehnologie, autovehicule, condusul în mod special, sunt căile prin care reușesc să mă relaxez în momentele stresante care, inevitabil, apar.”

La scurt timp după începerea activității în cadrul Star Assembly, Vlad a petrecut 6 luni în Germania, perioadă care i-a oferit șansa de a se pregăti și de a interacționa cu specialiști din diverse domenii, de a-și dezvolta capacitățile de comunicare, de colaborare și muncă în echipă, precum și de a experimenta mediul de lucru Daimler. Această perioadă coincidea cu punerea bazelor proiectului NAG3 în Sebeș, ceea ce a dus la aplicarea și punerea în practică a principiilor de bază ce formează un profesionist. Ulterior, Vlad a preluat atribuții în aria de managementul calității în producția de serie, remarcându-se prin potențialul său și în special, prin spiritul de echipă și abilitatea de a coopera.

Întrebat ce mesaj ar dori să le transmită colegilor, Vlad adaugă: ”Să rămâneți la fel de implicați în proiectele și sarcinile zilnice, să puneți accent cât mai mare pe munca în echipă și să nu pierdeți niciodată din vedere rezultatul final. Să rămâneți vigilenți și să știți mereu că direcția în care vă îndreptați este cea bună. Acceptați provocări noi, vedeți în fiecare obstacol o posibilitate de dezvoltare.”
În viziunea lui Vlad, o carieră strălucită înseamnă „să fii flexibil, agil, optimist și prompt, în vederea rezolvării unor probleme de maximă importanță. De asemenea, respectul, adaptabilitatea și munca în echipă sunt principii fără de care nu poți avea o conduită profesională de succes.“

Vlad privește entuziast spre viitor, gândindu-se la ocazia unică ce i se oferă: și anume, de a crește atât în plan personal, cât și profesional, într-un mediu nou și plin de încercări. Iar pentru colegii din Tuscaloosa, SUA, își dorește să fie un om pe care ceilalți să poată conta. Noi îi urăm mult succes și o aventură plină de momente culminante! Mulțumim, Vlad, pentru toată implicarea ta și pentru tot sprijinul pe care l-ai oferit fiecărui proiect!

 

Despre Star Assembly și Star Transmission

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent 3.000 de angajați. În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie. În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Subsidiara Star Assembly a fost înfiinţată în anul 2013 la Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an. Producția cutiei de viteze automată nouă trepte, 9G-Tronic, este realizată în același spațiu. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.

 

 

 

Related posts

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

Stefana Muresan

AB | Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Transilvania Business

Alianța Transilvaniei de Nord: Asociere între Baia Mare, Zalău și Satu Mare

redactia

WDP, noi investitii la Oradea

Stefana Muresan

Alba Iulia: 9 milioane de lei pentru 122 de platforme subterane de deșeuri

Papuc Irina

Spital regional la Cluj, cu fonduri europene

redactia

Cluj-Napoca, cel mai important Digital Innovation Hub din centrul și estul Europei

Stefana Muresan

Cel mai mare aquapark din estul Europei, investiție de peste 15 milioane de euro, în proiect la Timișoara

Stefana Muresan

Insolvență cu necunoscute pentru Cesiro SA Sighişoara

Ligia Voro

Centralele telefonice digitale VoIP care ajutǎ antreprenorii sǎ vândǎ mai mult şi sǎ nu mai piardǎ clienţi

Ionel Albu

Cea mai smart comună din România lansează „Aprozarul virtual”: o inițiativă menită să sprijine producătorii locali

Ion Surdu

Casă nouă de Moș Nicolae pentru 13 medici de la Spitalul din Satu Mare

Traian Dan

Licitație internațională pentru drumul ce va lega Oradea de Autostrada A3

Traian Dan

NO! HAI în Africa, cu mureșenii Adi, Călin și Ovidiu. Caritate și aventură: Budapest-Bamako Rally

Ligia Voro

Singurul restaurant-pescărie din Europa aprovizionat direct din portul Villajoyosa

Ligia Voro

Griffin Premium RE.. attracts Globalworth as a new strategic investor and buys three office properties

Ionut Oprea

Ce organizează APMCR la Construct Expo?

Ligia Voro

Azomureș a lansat oficial 3 tipuri noi de îngrășământ complex, de tip NP și NPK, parte din strategia de dezvoltare a companiei

Stefana Muresan

CFR Călători negociază achiziţia a 100 de trenuri de tip ”Săgeata albastră”

redactia

Pegas inaugurează prima franciză, în Brașov. De Black Friday, reduceri de până la 80%

redactia

Previziuni Deloitte: rețele 5G private și vânzări de un milion de roboți pentru companii

Papuc Irina

UBB, prezentă din nou în clasamentele internaționale

Stefana Muresan

Dimex și Explan au finalizat drumul Lăpușului

Nora Dumitrescu

Cea mai mare expoziție de motociclete din România

redactia

Leave a Comment