IT&C Ultimele stiri

Oportunități infinite pentru companiile din România

Vodafone Business a lansat noul portofoliu RED Infinity pentru companii, ce oferă beneficii nelimitate și flexibilitate în alegerea ofertelor. Clienții Vodafone Business pot alege dintre numeroasele tipuri de beneficii nelimitate și își pot crea pachete cu beneficii personalizate, în funcție de nevoile specifice afacerii lor. Noua ofertă este valabilă pentru toate companiile din România, indiferent de numărul de angajați și de industrie.

Clienții business pot alege între beneficii nelimitate, cum ar fi: voce și date naționale în cea mai bună rețea de date mobile din România (conform P3 Communications), minute și SMS-uri internaționale în Spațiul Economic European (SEE), precum și date mobile nelimitate în roaming SEE. De exemplu, abonamentul Red Infinity X4 oferă date și minute naționale nelimitate, minute și SMS-uri internaționale în SEE și un extra beneficiu la alegere: minute și SMS-uri internaționale nelimitate oriunde în lume sau date nelimitate în roaming în Spațiul Economic European sau un pachet de 2GB de date valabil în roaming oriunde în lume.

Vodafone oferă în prezent o abordare unică de alegere a unor tipuri variate de beneficii nelimitate, potrivite afacerii fiecărui client. Noul portofoliu de abonamente urmărește să sprijine clienții Vodafone Business să beneficieze de flexibilitate îmbunătățită și de experiențe fără griji, pentru a se concentra pe obiectivele de business.

Pentru mai multe detalii despre noile abonamente RED Infinity pentru companii, clienții își pot contacta consultantul personal, pot vizita magazinele din rețeaua Vodafone sau pot accesa https://www.vodafone.ro/business.

Related posts

MedLife își mărește pachetul de acțiuni din grupul Genesys Arad

Ligia Voro

După Airbus și Bell, și americanii de la Lockheed Martin ar vrea să producă elicoptere la Ghimbav

Stefana Muresan

Schimbare de identitate vizuală: Sunimprof devine Rottaprint

Nora Dumitrescu

Leave a Comment