Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Undelucram.ro, finanțare de 300.000 de euro pentru a se extinde internațional

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online dedicată atât angajaților, cât și angajatorilor din România, își continuă extinderea pe piețele internaționale cu o investiție de 300.000 de euro primită de la de la fondul de investiții GapMinder Venture Partners BV și Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.         

                                                                                                                                        
Fondată în 2011 în urma unei nevoi resimțite în piață de a putea afla feedback despre companii direct de la angajații lor, Undelucram.ro aduce față în față atât angajatorul cât și angajatul, pentru o transparentizare a mediului de lucru în România.

Ne dorim în mod constant să contribuim activ la educarea tinerilor din România, să le oferim suport în pregătirea unui interviu și găsirea locului de muncă dorit, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor companiilor care își doresc să atragă de partea lor cele mai bune talente. Undelucram.ro este mai mult decât o platformă, este o comunitate activă cu potențial de creștere, iar prin investiția de astăzi ne continuăm natural expansiunea către alte țări, precum Grecia, Ungaria și Cehia”, a declarat Costin Tudor, CEO & Founder Undelucram.ro.

Modul cum lucrăm și modul cum suntem plătiți se vor schimba mult în următorii ani. In egală măsură va fi din ce în ce mai important și pentru cine lucrăm. Sunt convinsă că Undelucram.ro poate oferi răspunsuri atât tinerilor și profesioniștilor preocupați de viitor care își doresc să facă alegeri informate legate de cariera lor, cât și companiilor pentru o mai bună poziționare în rândul acestora. Sunt la fel de convinsă că echipa de tineri antreprenori români din spatele Undelucram.ro au și ambiția și priceperea de care este nevoie pentru o dezvoltare exponențială”, afirmă Oana Ciornei, Managing Partner Amrop Romania & Global Amrop University Lead.

Undelucram.ro este cel mai nou nume adăugat în portofoliul nostru. Am acordat această investiție pentru dezvoltarea internațională a acestei platforme online deoarece îi vedem potențialul de a transforma felul în care atât companiile, cât și candidații la un job sau angajații interacționează transparent pe piața muncii”, spune Inti Paolucci, GapMinder Venture Partners BV.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NTT DATA Romania a atins, în S1, o cifră de afaceri de 40,35 mil. de euro

Articolul următor

Companiile din producţie pot primi fonduri europene pentru eficiență energetică

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
26
Share