IT&C Sanatate Ultimele stiri

Utilizatorii mobilPay Wallet pot susține HOSPICE Casa Speranței prin donații direct în aplicație

În premieră în România, utilizatorii unei aplicații fintech au în prezent posibilitatea realizării de donații, alături de alte plăți ce țin de utilități, plata întreținerii, bilete de transport, reîncărcarea cartelei PrePay și plata prin Scan&Pay la mii de comercianți online și offline. Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație care s-a alăturat noului serviciu mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți diverse în toate mediile.

 

Odată cu introducerea posibilității de a face donații cu aplicația mobilPay Wallet prin selectarea secțiunii Donații, românii pot dona mai simplu și mai rapid, contribuind la îmbunătățirea vieților copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă și ale familiilor lor. Fiecare donație către fundația HOSPICE Casa Speranței este folosită pentru îngrijirea paliativă a pacienților, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecărei plăți de produse sau servicii efectuată cu ultima versiune a aplicației mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune să continue cu o donație. Aceștia pot seta suma dorită pentru donație, având la dispoziție trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot în aplicație pot alege o dată anume din lună dacă doresc să fie notificați pentru plăți recurente. În acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire în ziua stabilită de ei, putând face donația printr-un singur click, fără a mai introduce toate datele cardului.

„Încă de la lansarea aplicației mobilPay Wallet ne-am dorit să schimbăm mentalități și să inovăm permanent. În premieră în România, utilizatorii noștri se pot implica activ în cauze caritabile, datorită noului serviciu prin care pot face donații direct din aplicație, alături de alte plăți cotidiene. Ne alăturăm crezului HOSPICE Casa Speranței, acela că îngrijirea paliativă este un drept al omului și îi îndemnăm pe toți utilizatorii mobilPay să se alăture acestei cauze, astfel încât împreună să contribuim la schimbarea vieților celor care au cu adevărat nevoie. Este un proiect drag nouă, pe care sperăm să îl creștem frumos pentru a aduce zâmbete acolo unde ele lipsesc”, declară Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

 

„Acest proiect vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă, cu prognostic limitat de viață și ne bucurăm că mobilPay Wallet ne susține în demersul nostru de a oferi îngrijire paliativă gratuită, la momentul potrivit, pentru un număr cât mai mare de pacienți”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

 

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate să se alăture pentru a-și prezenta cauzele, aplicația oferind acestora cadrul de prezentare imediată către utilizatori. Astfel, organizațiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca aceștia să facă alegerea pe care o doresc. Fiecare donație făcută de un utilizator în favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salvează în ecranul principal al aplicației, pentru donații viitoare și mai rapide.

Pentru a face donații prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

 

 

Related posts

Ratingul Transgaz este ‘BBB-‘ cu Perspectivă Stabilă, conform Fitch

Ligia Voro

Investițiile anuale Bosch în Transilvania: 360 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

ES James Rosapepe va primi titlul de Doctor Honoris Causa

Ligia Voro

Securitatea datelor și a sistemelor, principala grijă a managerilor IT, în 2019

Ligia Voro

Autostrada A3 între Ogra și Câmpia Turzii: Progres ”foarte bun” al celor de la Astaldi-Max Boegl

Stefana Muresan

Poziția industriei de protecția plantelor din România cu privire la aprovizionarea cu produse de protecția plantelor

Ligia Voro

Liderii din industria mobilei – Aramis Invest, Taparo și Ecolor – au ales soluțiile NTT DATA Romania

Stefana Muresan

Doi clujeni produc mezeluri vegetale și le exportă în Europa

Stefana Muresan

Valer Blidar – industriaș, bancher și viticultor la Tohani. Povestea fiului ultimului luptător anticomunist răpus de Securitate

redactia

Maraton al Transplantului, la Spitalul Sf Constantin din Braşov. Nume mari ale transplantului internaţional au lucrat pro bono

redactia

Clujul va găzdui Comitetul European al Regiunilor

redactia

Black Friday la ținutele de business de la NISSA!

Ionut Oprea

Licitație de peste 26 mil. lei pentru extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

redactia

Autostrada Transilvania, aproape de granița cu Ungaria

redactia

DECATHLON a extins magazinul din Cluj-Napoca 

Ligia Voro

Nora Seroussi a impresionat întreg mapamondul, prin originalitate, la Royal Ascot

Ligia Voro

CA Immo aduce arta stradală și în Orhideea Towers

Papuc Irina

CNR-CME, Electrica și ANRE, conferință despre energii din surse renegerabile

Ligia Voro

„Smart Talks”, antreprenoriat pe bune la Oradea

Traian Dan

Primăria Oradea, nou contract de infrastructură – investiție de peste 18 mil. lei

redactia

Huawei a depășit Apple în 2019 pe piața mondială a telefoanelor inteligente

Traian Dan

Ratele la bănci pot fi plătite la oficiile poștale sau direct de acasă, la poștaș

Traian Dan

Regiunea Nord-Vest România, locul cinci în topul celor mai performante regiuni din Europa

Stefana Muresan

Spitalul Clinic Municipal Oradea, reabilitat cu aproape 8 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment