IT&C Sanatate Ultimele stiri

Utilizatorii mobilPay Wallet pot susține HOSPICE Casa Speranței prin donații direct în aplicație

În premieră în România, utilizatorii unei aplicații fintech au în prezent posibilitatea realizării de donații, alături de alte plăți ce țin de utilități, plata întreținerii, bilete de transport, reîncărcarea cartelei PrePay și plata prin Scan&Pay la mii de comercianți online și offline. Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație care s-a alăturat noului serviciu mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți diverse în toate mediile.

 

Odată cu introducerea posibilității de a face donații cu aplicația mobilPay Wallet prin selectarea secțiunii Donații, românii pot dona mai simplu și mai rapid, contribuind la îmbunătățirea vieților copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă și ale familiilor lor. Fiecare donație către fundația HOSPICE Casa Speranței este folosită pentru îngrijirea paliativă a pacienților, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecărei plăți de produse sau servicii efectuată cu ultima versiune a aplicației mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune să continue cu o donație. Aceștia pot seta suma dorită pentru donație, având la dispoziție trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot în aplicație pot alege o dată anume din lună dacă doresc să fie notificați pentru plăți recurente. În acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire în ziua stabilită de ei, putând face donația printr-un singur click, fără a mai introduce toate datele cardului.

„Încă de la lansarea aplicației mobilPay Wallet ne-am dorit să schimbăm mentalități și să inovăm permanent. În premieră în România, utilizatorii noștri se pot implica activ în cauze caritabile, datorită noului serviciu prin care pot face donații direct din aplicație, alături de alte plăți cotidiene. Ne alăturăm crezului HOSPICE Casa Speranței, acela că îngrijirea paliativă este un drept al omului și îi îndemnăm pe toți utilizatorii mobilPay să se alăture acestei cauze, astfel încât împreună să contribuim la schimbarea vieților celor care au cu adevărat nevoie. Este un proiect drag nouă, pe care sperăm să îl creștem frumos pentru a aduce zâmbete acolo unde ele lipsesc”, declară Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

 

„Acest proiect vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă, cu prognostic limitat de viață și ne bucurăm că mobilPay Wallet ne susține în demersul nostru de a oferi îngrijire paliativă gratuită, la momentul potrivit, pentru un număr cât mai mare de pacienți”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

 

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate să se alăture pentru a-și prezenta cauzele, aplicația oferind acestora cadrul de prezentare imediată către utilizatori. Astfel, organizațiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca aceștia să facă alegerea pe care o doresc. Fiecare donație făcută de un utilizator în favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salvează în ecranul principal al aplicației, pentru donații viitoare și mai rapide.

Pentru a face donații prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

 

 

Related posts

Târgul de Crăciun din Sibiu atrage tot mai mulți turiști: cererea pentru cazări a crescut cu 10%

Papuc Irina

Banca Transilvania, aproape de finalizarea negocierilor pentru preluarea Bancpost

Stefana Muresan

Peste 140 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din Timis, prin PNDL

Stefana Muresan

Studium Green, dublă nominalizare la SEE Property Awards

Ionel Albu

Investiții ultramoderne la Aiud: vor fi procurate 16 autobuze electrice

Papuc Irina

Clujenii de la Punctual Comimpex au vândut ţigări de peste 121 milioane de euro

Stefana Muresan

MIPIM 2020 rescheduled to June 2-5 in Cannes

Ionut Oprea

Synevo, 14 centre de recoltare amplasate în vestul țării

redactia

Verlinne: Haine naturale, harmless, încântătoare și produse la noi în România – povestea brandului care promovează moda curată și sustenabilă

Papuc Irina

UBB lansează bursa "David Prodan", dedicată cercetătorilor din întreaga lume interesaţi de istoria românilor şi a Transilvaniei

Stefana Muresan

Dumitru Blaga: “Este cel mai bun moment pentru produsele românești”

Nora Dumitrescu

Cluj: 1.200 de cadre medicale, instruite cu bani europeni

Stefana Muresan

Companiile clujene de IT, vânate de o multinațională de marketing

Nora Dumitrescu

Doi orădeni, soț și soție, creează genți de lux pentru clienți din toată lumea

redactia

Soluția revoluționară oferită de un start-up sibian pentru serviciile de relații cu clienții: primul client – Orange Luxembourg

Papuc Irina

QS World University Rankings: UVT și alte trei universități din Consorțiul Universitaria sunt prezente în top

Stefana Muresan

Sibiu – adding flavour to Europe

Stefana Muresan

Electrica, licență pentru furnizarea de gaze naturale în următoarele săptămâni

Stefana Muresan

Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe

redactia

Investițiile anuale Bosch în Transilvania: 360 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Avem declarată oficial stare de urgență în România. Ce prevede decretul semnat de președintele Klaus Iohannis

Papuc Irina

Grup Feroviar Român, premiu pentru inovație în calea ferată din România

redactia

CSR Overview 2019: „Responsabilitatea socială vine din interior!”

Papuc Irina

Primul parc agroindustrial din Moldova, salvat de la eșec, devine pol agricol al regiunii. TransAgropolis, în plin proces de extindere

redactia

Leave a Comment