Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Utilizatorii mobilPay Wallet pot susține HOSPICE Casa Speranței prin donații direct în aplicație

În premieră în România, utilizatorii unei aplicații fintech au în prezent posibilitatea realizării de donații, alături de alte plăți ce țin de utilități, plata întreținerii, bilete de transport, reîncărcarea cartelei PrePay și plata prin Scan&Pay la mii de comercianți online și offline. Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație care s-a alăturat noului serviciu mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți diverse în toate mediile.

 

Odată cu introducerea posibilității de a face donații cu aplicația mobilPay Wallet prin selectarea secțiunii Donații, românii pot dona mai simplu și mai rapid, contribuind la îmbunătățirea vieților copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă și ale familiilor lor. Fiecare donație către fundația HOSPICE Casa Speranței este folosită pentru îngrijirea paliativă a pacienților, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

De asemenea, la finalizarea cu succes a fiecărei plăți de produse sau servicii efectuată cu ultima versiune a aplicației mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune să continue cu o donație. Aceștia pot seta suma dorită pentru donație, având la dispoziție trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot în aplicație pot alege o dată anume din lună dacă doresc să fie notificați pentru plăți recurente. În acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire în ziua stabilită de ei, putând face donația printr-un singur click, fără a mai introduce toate datele cardului.

„Încă de la lansarea aplicației mobilPay Wallet ne-am dorit să schimbăm mentalități și să inovăm permanent. În premieră în România, utilizatorii noștri se pot implica activ în cauze caritabile, datorită noului serviciu prin care pot face donații direct din aplicație, alături de alte plăți cotidiene. Ne alăturăm crezului HOSPICE Casa Speranței, acela că îngrijirea paliativă este un drept al omului și îi îndemnăm pe toți utilizatorii mobilPay să se alăture acestei cauze, astfel încât împreună să contribuim la schimbarea vieților celor care au cu adevărat nevoie. Este un proiect drag nouă, pe care sperăm să îl creștem frumos pentru a aduce zâmbete acolo unde ele lipsesc”, declară Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com.

 

„Acest proiect vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă, cu prognostic limitat de viață și ne bucurăm că mobilPay Wallet ne susține în demersul nostru de a oferi îngrijire paliativă gratuită, la momentul potrivit, pentru un număr cât mai mare de pacienți”, a declarat Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

 

Potrivit companiei, ONG-urile interesate sunt invitate să se alăture pentru a-și prezenta cauzele, aplicația oferind acestora cadrul de prezentare imediată către utilizatori. Astfel, organizațiiile partenere vor fi comunicate utilizatorilor mobilPay Wallet pentru ca aceștia să facă alegerea pe care o doresc. Fiecare donație făcută de un utilizator în favoarea uneia sau a mai multor ONG-uri se salvează în ecranul principal al aplicației, pentru donații viitoare și mai rapide.

Pentru a face donații prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aplicații în medicină, turism, servicii și automatizări la „MHPBigBrains”

Articolul următor

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share