Cluj Turism Ultimele stiri

Mergeți la Cluj, recomandă jurnaliștii de la CNN

Dacă nu vrei să fii turist în locuri supraaglomerate, par a spune jurnaliștii americani de la CNN, poți vizita câteva alte orașe frumoase în loc de Admsterdam, Roma, Londra etc.

 

Jurnaliștii de la CNN au întocmit un top al celor mai frumoase 20 de orașe cu mai puțini turiști, între care este inclus și municipiul Cluj-Napoca.

“Cel de-al doilea oraș ca mărime din România este adesea văzut ca o oprire pentru călătorii care caută aventuri în aer liber în Munții Apuseni sau cei dornici să asiste la atracțiile istorice ale Transilvaniei. Însă vasta Biserică gotică Sf. Mihail și fascinanta Fabrică de Pensule, o galerie de lucru și un spațiu de artă într-o fostă fabrica de pensule, sunt doar două atracții care fac o ședere mai lungă esențială”, scriu jurnaliștii de la CNN despre Cluj-Napoca.

Aceștia recomandă și cafenelele, barurile scenă și piețele din orașul transilvănean.

În top sunt incluse Orange – Franța, Norwich – Anglia, Aarhus -Danemarca, Antwerp – Belgia, Haga – Olanda, Sarajevo – Bosnia, Pristina – Kosovo, Malmo – Suedia, Aberdeen – Scoția, Bern – Elveția, Wroclaw – Polonia, Tbilisi – Georgia, Minsk – Belarus, Erevan – Armenia, Debrecen – Ungaria, Ankara – Turcia, Plovdiv – Bulgaria, Trondheim – Norvegia, Torino, Italia.

Intreaga știre e AICI.

 

Related posts

BVB și OPCOM prezintă proiectul de colaborare dintre piața de capital și piața de energie în perspectiva înființării contrapărții centrale

redactia

Ericsson cumpără Kathrein, cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România, cu fabrică la Timișoara

Stefana Muresan

Biofarm a avut un profit de peste 50 de milioane de lei în 2019

Papuc Irina

Leave a Comment