Antreprenori Bihor Cluj Ultimele stiri

MERON deschide primul coffee shop din Oradea

MERON, unul dintre cele mai îndrăgite branduri din industria cafelei de specialitate din România, anunță deschiderea primului coffee shop din Oradea, al 10-lea din țară. Cu o investiție totală de peste 100.000 euro, noua locație este situată în Lotus Mall, intrarea principală în Atrium, făcând parte din strategia brandului de a deschide două locații în Oradea anul acesta și o a treia în 2020.

 

Compania țintește deschiderea a 6 noi coffee shop-uri care urmează să fie inaugurate în Timişoara, Sibiu, Bistriţa, Brașov, București până la finalul anului 2019. Pe fondul creșterii numărului de unități, brandul clujean estimează o cifră de afacere de aproximativ 15 milioane lei.

Cu o investiție inițială de peste 90.000 de euro, compania MERON a în­cheiat al treilea an de creştere a business-ului cu 10 locații funcționale, o prăjitorie proprie de cafea și o cifră de afaceri de 12 milioane de lei, în creștere cu 35% față de anul precedent.

Lanțul de coffee shop-uri are access la peste 80.000 de clienți lunar, care au parte de o experiență cu adevărat autentică în ceea ce privește cafeaua de specialitate. Echipa MERON a ajuns la aproximativ 80 de persoane şi se va extinde pe măsura ce brandul va deschide noi coffee shop-uri. MERON pune preţ pe oameni și pe pasiunile lor, și a reușit astfel să creeze o comunitate a iubitorilor de cafea.

„Brandul nostru are un rol important în dezvoltarea culturii cafelei de specialitate prin poziționarea locațiilor în zone cu trafic intens. Cu fiecare locație pe care o deschidem, dorim să aducem o schimbare de percepție asupra rutinei în care ne bem cafeaua. Scopul nostru este ca fiecare consumator să înțeleagă cultura cafelei de specialitate și întregul proces prin care cafeaua ajunge la el, de la fermier până la barista. Educația consumatorului este un pilon important în filozofia brandului MERON, alături de echipa tânără și pasionată de specialty coffee”, a declarat Bogdan Ciocian, Founder & CEO MERON.

Perioada 2018 până în prezent a reprezentat o perioadă benefică pentru brand-ul clujean prin extinderea business-ului, creşterea lanţului de coffee shop-uri la 12 locaţii, 10 deja deschise – 7 coffee shop-uri în Cluj-Napoca (Napoca, Platinia, 2 locatii in VIVO!, Central, Roastery, prăjitoria proprie, și un coffee corner în Diverta (Iulius Mall Cluj-Napoca),  una în București (Cișmigiu), una în Satu-Mare (Shopping City), una în Oradea (Lotus Mall) și două în curs de finalizare. Cel mai nou coffee shop deschis în Oradea este doar prima din planul pentru acest oras aflat intr-o dezvoltare accelerata, cea de-a doua locatie avand ca data de deschidere 1 octombrie.

Planurile de business MERON la nivel național vizează deschiderea a 30 locații pentru următorii 5 ani, cu potențial de extindere pe plan internațional.

Related posts

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Petroșaniul intră în șantier pe bani europeni

redactia

Austriecii de la Rondocarton investesc 16 mil. euro pentru dezvoltarea fabricilor din Apahida şi Şura Mică

Stefana Muresan

Cele mai bune restaurante din București în 2018. Premiile Restocracy

redactia

Producătorul de cărămizi Brikston Iaşi ajunge la grupul austriac Leier

redactia

Început în forță pe Autostrada Târgu-Mureș – Ungheni

Nora Dumitrescu

Stabilus, 1.350 de angajați și afaceri de 81 de milioane de euro în prima jumătate a anului

Stefana Muresan

Banca Transilvania şi Bancpost au devenit o singură bancă

redactia

Clujul și-a făcut marcaje rutiere pe 225 de kilometri

Nora Dumitrescu

Un restaurant din Ardeal vrea să fie primul Michelin din țară

Nora Dumitrescu

Crește taxa de salubrizare în Sibiu

Papuc Irina

Se redeschid piețele volante ale Clujului

Nora Dumitrescu

Apele Române scot la licitație suprafețe pe lacul Colibița destinate construcțiilor plutitoare de agrement

Stefana Muresan

Totul despre închiderea anului financiar 2019 și noutățile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME

Papuc Irina

Volvo, record de vânzări de peste 700.000 de mașini, pentru prima dată în istoria sa de 93 de ani. Câte mașini a livrat pe piața din România

Papuc Irina

Conducerea prin exemplul personal și transferul cunoștințelor către generațiile mai tinere

Ligia Voro

EximBank şi Electrogrup, acord financiar de 11 milioane de euro

Stefana Muresan

Iniţiativele de dezvoltare ale NTT Group

Stefana Muresan

HR Summit Cluj-Napoca – Punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!

Stefana Muresan

Alianţa Vestului – Autostrada Transilvania, Autostrada Timişoara – Belgrad, tren de mare viteză între cele patru oraşe, finalizarea centurilor, dezvoltarea aeroporturilor, atragerea de fonduri europene

redactia

Un sector al Variantei de Ocolire a Municipiului Iași, scos la licitație

Ligia Voro

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri acordă sprijin companiilor şi sectorului financiar prin preluarea parţială a riscurilor de credit

Papuc Irina

Noutăți de la fabrica Ford din Craiova: investiție de 30 de milioane de dolari și începerea producției primului SUV Ford Performance în România

Ion Surdu

Adopta o mama!

Stefana Muresan

Leave a Comment