Maramureș Sanatate Ultimele stiri

Rețeaua REGINA MARIA, achiziție finalizată la Baia Mare

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă expansiunea la nivel național cu achiziția Clinicii Someșan din Baia Mare. Cu această ocazie, REGINA MARIA adaugă județul Maramureș pe harta Rețelei, ajungând astfel la 19 județe în care este prezentă prin locații proprii.

 

Clinica Someșan a fost inaugurată în 2013, iar până în prezent a ajuns cel mai mare jucător privat din Baia Mare și împrejurimi. Centrul medical oferă servicii integrate, cuprinzând ambulatoriu, imagistică, laborator și spitalizare. Dimensiunea generoasă, de 3.000 metri pătraţi, organizată pe șase niveluri (subsol, parter şi patru etaje), găzduiește 20 cabinete în ambulatoriu, 26 paturi în regim de spitalizare de zi și continuă, laboratorul de analize medicale și departamentul de imagistică.

„Unul dintre obiectivele noastre este să asigurăm accesul la servicii medicale moderne unui număr tot mai mare de pacienți, la nivel național. Achiziția celui mai important furnizor privat de servicii medicale din Baia Mare marchează un pas important pentru noi, prin care intrăm într-un nou județ din România și ne asigurăm astfel o prezență extrem de puternică în principalele regiuni ale țării.

Ca de fiecare dată, vrem să avem alături parteneri cu aceleași valori și standarde de calitate, care pun pe primul loc confortul și siguranța pacienților și calitatea actului medical. Clinica Someșan este un astfel de partener, împreună cu care vom continua să dezvoltăm infrastructură medicală pentru pacienții din Maramureș”, a precizat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

 

Serviciile medicale disponibile în cadrul ambulatoriului clinicii și al secțiilor din spital acoperă specialitățile gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, pneumologie, cardiologie, urologie, dermatologie, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihologie și psihiatrie, reumatologie, stomatologie și chirurgie (generală, pediatrică, plastică, toracică și vasculară). Departamentul de imagistică al centrului medical este dotat cu RMN, CT, DEXA, RX, mamograf și ecograf. Tehnologia utilizată este digitală, de mare performanță, permițând manipulari complexe ale aparatelor, cu impact direct asupra acurateței diagnosticelor.

”Am pus bazele primului spital privat de anvergură din Baia Mare, sesizând necesitatea acoperirii unor servicii medicale care până atunci erau deficitare în această zonă. Apoi, investind în mod constant în dotări de ultimă generație, dar și în personalul medical propriu și în colaborarea cu medici de prestigiu din diferite centre universitare, am devenit o destinație de încredere pentru pacienții din regiune. Credem că maramureșenii merită și au dreptul să beneficieze de servicii medicale moderne și sigure. Tocmai de aceea, eu împreună cu întreaga echipă vom continua să dezvoltăm clinica și să investim în calitatea actului medical, alături de un partener puternic, cu experiență națională, cum este REGINA MARIA”, a declarat Dr. Alexandru Someșan, Manager General al Clinicii Someșan. 

Clinica Someșan a a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei. Echipa centrului medical numără peste 200 de angajați și colaboratori.

În această tranzacție REGINA MARIA a fost asistată de o echipă de avocați de la casa de avocatură RTPR Allen&Overy și de Ernst&Young pentru aspecte financiare.

Asociații Clinicii Someșan au fost asistați în tranzacție de Florin Cerna și de Andrei Bichescu de la BrinkThink Management pentru aspecte financiare și strategice, iar pentru aspecte de ordin juridic de casa de avocatură Petrea & Asociații.

Rețeaua REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de business-uri, ajungând în acest moment la o prezență națională în 19 județe. Expansiunea rețelei de sănătate urmează o amplă strategie de leadership în calitatea actului medical și siguranța pacienților, cu investiții continue în atingerea și menținerea unui standard de excelență în serviciile medicale.

Related posts

Arad: 54 tramvaie noi, până în anul 2024

Stefana Muresan

Compania Unifarm, un business de succes dublat de activitate cu caracter social-sanitar

Stefana Muresan

Cel mai mare magazin Mömax din România a fost deschis la Oradea

Traian Dan

Costurile de producție în agricultură, comparativ cu cele din vestul Europei

redactia

EuropaProperty announces short-list for the 13th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Ministerul Sănătății: Contracte în valoare de 19,8 milioane euro pentru dotarea spitalelor cu echipamente de imagistică

Stefana Muresan

O firmă din Craiova a câștigat contractul pentru noul terminal de curse externe al aeroportului din Timișoara

redactia

Fundatia Scheherazade doneaza produse refugiatilor din Romania

Ionut Oprea

Secretar de stat: Programul Start-Up Nation va avea un buget de aproape un miliard de lei în 2020

Papuc Irina

Virgil Păunescu, Oncogen: „Sunt primul român vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul dezvoltat la Oncogen. Statul nu a făcut nimic, zero fonduri pentru finanțare”

Papuc Irina

Schaeffler România a primit distincția „Supplier Quality Excellence Award” din partea General Motors

Papuc Irina

Lucrări de modernizare a 80 km de cale ferată, între Simeria şi Arad, cu o valoare de circa 770 mil euro, pentru trenuri cu viteză de până la 160 km/h

Stefana Muresan

Autoritățile s-au răzgândit – exportul de cereale poate fi reluat: Ordonanța militară nr. 9

Ion Surdu

Premii naţionale majore pentru compania clujeană Arhivatorul

Ionel Albu

Complexul muzeal Horea, pe lista investițiilor CJ Alba

Stefana Muresan

ASF a sancționat City Insurance și Euroins România Asigurare-Reasigurare

Ligia Voro

Ford România reia programul de conducere preventivă „BeCool – Gândește înainte!”

Ligia Voro

Investiții complexe pentru modernizarea sistemului de transport public local din municipiul Deva  

Ligia Voro

FOTO: Cluj Symphony Experience, trei zile de răsfăț muzical

Ligia Voro

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

Bosch a înregistrat o creștere puternică în România

Stefana Muresan

Alianța Vestului – primele măsuri: abonamentele pentru parcare și cele pe mijloacele de transport în comun, valabile pe raza celor patru orașe

redactia

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

redactia

BT Capital Partners, consultanța exclusivă în tranzacția dintre IT Six Global și gigantul mondial QuEST Global Services

Stefana Muresan

Leave a Comment