Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Activarea facturii electronice îi duce pe abonații Digi în vacanță în Egipt 

  • Digi derulează o campanie de activare a facturii electronice, până la 31 octombrie 2019
  • Marele premiu – o vacanță în Egipt, pentru două persoane, 7 nopți la un hotel de 5*, în Hurghada
  • Mini-drone și telefoane Digi K1, acordate prin tragere la sorți

Digi | RCS & RDS lansează astăzi, 2 septembrie, cea de-a doua campanie din 2019 pentru activarea facturii electronice, care se adresează abonaților persoane fizice. Campania “Activează factura electronică și poți câștiga o vacanță în Egipt” se va derula până la data de 31 octombrie 2019 și se va finaliza cu o tombolă cu 10 premii secundare constând în smartphone-uri Digi K1 și mini-drone. Marele premiu constă într-un pachet ultra-all inclusiv de 7 nopți într-un hotel de 5* din Hurghada (Egipt) pentru două persoane, câștigătorul urmând să opteze pentru perioada de efectuare a excursiei începând din 7 decembrie, respectiv 14 decembrie 2019.

Abonații care doresc să activeze factura electronică o pot face: online, pe www.digiromania.ro, în secțiunea “Contul meu”, în magazinele Digi sau în punctele de prezență ale operatorului, cu sprijinul personalului de vânzări care va selecta în sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajaților din Call Center-ul Digi | RCS & RDS. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată atât în contul de email, cât și în contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicația pentru smartphone Digi România.

Clienții Digi care își activează factura electronică în perioada de derulare a campaniei vor intra automat în tombola Digi și vor putea câștiga unul dintre cele 11 premii, în urma tragerii la sorți prin random.org. Câștigătorii premiilor secundare nu vor intra în tragerea la sorți pentru marele premiu.

Lista câștigătorilor va fi anunțată în data de 15 noiembrie 2019 astfel:

  • pe site-ul www.digiromania.ro;
  • în magazinele Digi din țară, în formă printată;
  • prin Call Center (timp de 2 săptămâni, maximum 3 apeluri) de la afișarea câștigătorilor pe site.

Campania nu se adresează abonaților care înregistrează datorii față de operatorul de servicii de comunicații electronice, celor care au deja activată factura electronică la data începerii campaniei, respectiv celor care au activat și dezactivat factura electronică în timpul derulării campaniei sau imediat după încheierea acesteia (serviciul trebuie să fie activ cel puțin până la data livrării premiilor).

Informarea publicului în legătură cu această campanie se va realiza prin materialele printate distribuite în rețeaua de puncte de vânzare Digi, prin spot radio și TV, bannere online și prin site-urile grupului Digi | RCS & RDS. Lista câștigătorilor va fi disponibilă pentru consultare pe site-ul digiromania.ro timp de 30 de zile.

Aceasta este cea de-a doua campanie de încurajare a activării facturii electronice derulate de Digi | RCS & RDS pe parcursul anului 2019. Compania și-a propus să majoreze cu circa 30 % numărul abonaților la factura electronică, obiectiv care susține procesul de transformare digitală a experienței consumatorului. În prima parte a anului, Digi | RCS & RDS a lansat versiunile optimizate ale aplicației Digi România (pentru IoS și Android), cu funcțiuni de înregistrare și autentificare simplificate, pentru a ușura folosirea contului individual, inclusiv pentru consultarea facturii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începe Festivalul Enescu la Cluj

Articolul următor

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share