Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2000 de sălăjeni au acordat prioritate distracției și regulilor de siguranță rutieră

Michelin a organizat, pentru a 8-a oară consecutiv, evenimentul ,,Zilele Siguranței Rutiere” în Zalău, cu obiectivul de a promova regulile de siguranță rutieră și responsabilitatea în trafic în rândul sălăjenilor de toate vârstele.

 

Participanții au avut oportunitatea de a se implica în numeroase activități distractive, interactive care i-au ajutat să înțeleagă și să asimileze regulile de bază ale siguranței rutiere.

,,Unul dintre angajamentele asumate de Michelin pe termen lung este acela al investiţiilor în educaţie pe diferite segmente. Ne concentrăm, cu prioritate, pe siguranţa rutieră care poate deveni o realitate doar dacă este însoțită și de o componentă educațională. Astfel, de 8 ani organizăm Zilele Siguranței Rutiere pentru că ne dorim ca toți sălăjenii, mici sau mari, să devină ambasadori ai siguranței rutiere. Dincolo de acest eveniment, investim în diferite proiecte desfășurate în grădinițe și școli pentru că principiile siguranţei rutiere sunt mai ușor de aplicat dacă sunt asimilate încă din copilărie. Totodată, o dată cu startul anului şcolar, începe şi a doua ediţie a programului de învăţământ dual – o nouă generație de elevi care vor fi pregătiţi pentru a îmbrăţişa o meserie. Suntem parte din comunitatea orașului Zalău și contribuim cu bucurie la dezvoltarea acesteia în linie cu misiunea Michelin – un mod mai bun de a avansa”, a declarat Andrzej Reise, Director al Platformei Industriale Michelin Zalău.

Printre activitățile organizate în cadrul evenimentului ,,Zilele Siguranței Rutiere Michelin” se numără:

  • Traseul de biciclete pentru copii cu vârste între 4 și 11 ani unde cei mici au avut ocazia să pună în aplicare reguli de siguranță rutieră și să-și demonstreze abilitățile de bicicliști mergând printre jaloane;

Peste 750 de copii au luat startul în traseul de biciclete.

  • Simulatoare de ultimă generație, care prin tehnologie VR au oferit posibilitatea sălăjenilor să experimenteze senzația unui zbor şi entuziasmul de a conduce un motor pe un traseu cu multe obstacole;
  • Circuit digital de mașini, care a îmbinat distracția cu efortul fizic pentru că tinerii și adulții s-au jucat cu mașini puse în mișcare prin pedalare
  • Moment de muzică și dans unde cei mici s-au distrat pe ritmuri de hip-hop, rock sau vals.

Ca în fiecare an, micii sălăjeni s-au bucurat de spectacol de baloane, de zone pentru colorat și de pictură pe față. Totodată, au avut loc două extrageri la tombolă unde premiile au fost două biciclete, pentru adulţi şi copii.

Evenimentul «Zilele Siguranței Rutiere Michelin» de la Zalău a fost realizat în parteneriat cu Poliția Municipiului Zalău și Primăria Municipiului Zalău.

 

Despre Michelin Group și Michelin România

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere.  Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România aproximativ 3800 de angajați, 3 uzine, 2 la Zalău și una la Florești și o rețea comercială. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).

Web: www.michelin.ro

Facebook: www.facebook.com/MichelinRomania https://www.facebook.com/events/1369899809829390/

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IEAS - ediție aniversară de 15 ani

Articolul următor

Industria de fashion în România: provocări și perspective

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share