Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Ultimele stiri

IEAS – ediție aniversară de 15 ani

În perioada 16 – 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc ediția aniversară de 15 ani a expoziției tehnice International Electric & Automation Show. Eveniment devenit tradiție pentru industriile automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, IEAS a reunit continuu companii de top și lideri influenți devenind o experiență de business complexă.

 

În cadrul acestei ediții aniversare organizatorul DK Expo îşi îndreaptă încă o dată atenția spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securității României. După 160 de ani de exploatare și producție, România rămâne în continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.

 

Ce veți putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou ediția aniversară?

IEAS 2019 va reuni, ca și la edțiile anterioare, atât expozanți din România cât și de pe piețele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar și din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniu.

DK Expo, în calitate de organizator al IEAS, este onorat să vă invite în acest an la conferința „România în Flux – Energia Viitorului și Viitorul Energiei”, programată pentru luni, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în sala Nicolae Bălcescu și organizată în parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autorități publice, directori de nivel C și experți din industria energiei și automatizărilor vor dezbate subiecte de actualitate și vor explora idei care fac România să meargă înainte. Vorbitorii invitați vor dezbate aspecte cu privire la oportunitățile de afaceri deschise de interconectivitatea regională, obstacolele inerente dar și soluțiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities și adoptarea celor mai noi tehnologii.

Prima zi a expoziției se va închide cu anunțarea câștigătorilor concursului Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică, ajuns la cea de-a treia ediție. DK Expo continuă să susțină mediul universitar și să premieze excelența și inovația. Concursul reflectă interesul tot mai mare al studenților și ideile inovatoare pentru a dezvolta și schimba lumea. Selecția proiectelor finaliste din acest an va fi realizată de un juriu tehnic, format din specialiști ai celor mai importanți jucători din piață.

Evenimentele IEAS 2019 propun o agendă dinamică. În cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficială, workshop-uri din industrie precum și conferința amintită, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Mai multe detalii găsiți pe www.ieas.ro.

Cei interesați pot vizita IEAS în perioada 16 – 19 septembrie, între orele 10:00 – 18:00. Accesul este gratuit și se face prin poarta B3 din Calea 13 Septembrie. Pentru acces rapid în expoziție, participanții se pot înregistra online pe http://www.ieas.ro/inregistrare-vizitatori/.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

Related posts

CSR Overview 2019: „Responsabilitatea socială vine din interior!”

Papuc Irina

Jidvei lansează cea de-a V-a ediție a campaniei „Must de la Jidvei”  

Ligia Voro

Oradea va avea primul laborator robotizat de analize medicale din România

Traian Dan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie

Ligia Voro

Noul ambasador al Israelului la București, despre relația cu România : Un prieten adevărat, pe care putem să ne bazăm în cadrul UE

redactia

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Baia Mare va avea prima fabrică de textile medicale din România

Nora Dumitrescu

Integrarea psihiatriei în Legea Sănătății, propusă în cadrul Conferinţei Naţionale de Psihiatrie

Stefana Muresan

Sibiu, Alba Iulia și Reșița, gata să intre în Alianța Vestului

redactia

Simona Halep a cumpărat, cu două milioane de euro, un hotel în Poiana Brașov

Stefana Muresan

DisruptHR – împreună schimbăm ritmul la Cluj-Napoca!

Stefana Muresan

Hotelurile Clujului vor scutiri de taxe și impozite

Nora Dumitrescu

Finanţare europeană pentru 8 tramvaie noi şi modernizarea altor 20 în municipiul Arad

Ligia Voro

Farmec: “Ministerul Sănătății să ne dea aviz să producem cinci dezinfectanți”

Nora Dumitrescu

Parteneriatul strategic dintre Airbus Helicopters și IAR Brașov privind H215M, întărit cu un acord pe 15 ani

Stefana Muresan

Începe ediția a 7-a a Electric Castle!

Ligia Voro

Arhitectura, factor cheie in evolutia oraselor

Transilvania Business

TEDxBaiaMare revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

Ionel Albu

ROMANIAN AGRIBUSINESS CONFERENCE

Transilvania Business

Proiect pentru reducerea birocrației la Consiliul Județean Bihor

Traian Dan

Hidroelectrica vrea să devină jucător în industria turistică

Stefana Muresan

Nuclearelectrica vrea să cumpere Compania Nationala a Uraniului pentru a salva uzina de procesare a uraniului de la Feldioara

Stefana Muresan

UVT și ADR Vest au semnat al doilea contract de finanțare pentru reabilitarea Facultății de Chimie, Biologie și Geografie

Stefana Muresan

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Stefana Muresan

Leave a Comment