Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Ultimele stiri

IEAS – ediție aniversară de 15 ani

În perioada 16 – 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc ediția aniversară de 15 ani a expoziției tehnice International Electric & Automation Show. Eveniment devenit tradiție pentru industriile automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, IEAS a reunit continuu companii de top și lideri influenți devenind o experiență de business complexă.

 

În cadrul acestei ediții aniversare organizatorul DK Expo îşi îndreaptă încă o dată atenția spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securității României. După 160 de ani de exploatare și producție, România rămâne în continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.

 

Ce veți putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou ediția aniversară?

IEAS 2019 va reuni, ca și la edțiile anterioare, atât expozanți din România cât și de pe piețele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar și din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniu.

DK Expo, în calitate de organizator al IEAS, este onorat să vă invite în acest an la conferința „România în Flux – Energia Viitorului și Viitorul Energiei”, programată pentru luni, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în sala Nicolae Bălcescu și organizată în parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autorități publice, directori de nivel C și experți din industria energiei și automatizărilor vor dezbate subiecte de actualitate și vor explora idei care fac România să meargă înainte. Vorbitorii invitați vor dezbate aspecte cu privire la oportunitățile de afaceri deschise de interconectivitatea regională, obstacolele inerente dar și soluțiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities și adoptarea celor mai noi tehnologii.

Prima zi a expoziției se va închide cu anunțarea câștigătorilor concursului Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică, ajuns la cea de-a treia ediție. DK Expo continuă să susțină mediul universitar și să premieze excelența și inovația. Concursul reflectă interesul tot mai mare al studenților și ideile inovatoare pentru a dezvolta și schimba lumea. Selecția proiectelor finaliste din acest an va fi realizată de un juriu tehnic, format din specialiști ai celor mai importanți jucători din piață.

Evenimentele IEAS 2019 propun o agendă dinamică. În cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficială, workshop-uri din industrie precum și conferința amintită, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Mai multe detalii găsiți pe www.ieas.ro.

Cei interesați pot vizita IEAS în perioada 16 – 19 septembrie, între orele 10:00 – 18:00. Accesul este gratuit și se face prin poarta B3 din Calea 13 Septembrie. Pentru acces rapid în expoziție, participanții se pot înregistra online pe http://www.ieas.ro/inregistrare-vizitatori/.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

Related posts

Parc industrial în locul fermei de porci Nutripork de lângă Oradea

Traian Dan

Tranzacție pe piața reciclării: Fondul de Investiții Abris a cumpărat afacerea din România a holdingului maghiar Eltex

Ion Surdu

Contract de finanțare prin POR în valoare de 5,7 mil. lei, semnat de ADR Vest

redactia

Străinii, cuceriți de un sătuc din vestul țării: „Toate casele sunt cumpărate, chiar şi de luxemburghezi”

redactia

Din toamnă, pe autostradă de la Nădăşelu la Câmpia Turzii. Tirrena Scavi a instalat grinzile pe viaductul Gilău

Stefana Muresan

MG TEC Industry a luat 48 mil. euro de la CEC Bank pentru o fabrică de hârtii igienico-sanitare la Dej

Stefana Muresan

Directiva privind impozitarea produselor energetice și electricității, sub lupa Comisiei Europene

Ligia Voro

Autostrada Lugoj – Deva: şoferii vor economisi 45 de minute după inaugurarea loturilor 3 şi 4

Stefana Muresan

Topul celor mai vândute medicamente pentru răceală. Brandul unui producător român îşi face loc printre cele mai căutate produse

redactia

Night of the SMEs

Transilvania Business

Strabag, câștigătoare pentru realizarea lotului de autostradă Târgu Mureș-Ungheni, în valoare de 192 milioane lei

Stefana Muresan

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Ligia Voro

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

Banca Transilvania a ajuns cel mai mare grup bancar din România, depăşind BCR!

Stefana Muresan

Leoni Bistrița, încă 100 de angajări

Stefana Muresan

Belgian Week 2018: networking & new projects

Ionut Oprea

Aerotravel oferă turiștilor posibilitatea să-și anuleze gratuit vacanțele în Skiathos și Antalya

Traian Dan

Despre mobilitatea viitorului la Electric Drive

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Sistem de colectare a deșeurilor plutitoare, o premieră în România, în faza de receptie

Stefana Muresan

Lidl plusează la salarii. De la 1 martie, cel mai mic salariu brut – 4.000 de lei

Traian Dan

Banca Transilvania, desemnată să cumpere Bancpost

Stefana Muresan

Ministerul agriculturii declară război usturoiului chinezesc: Cultivatorii locali ar putea fi sprijiniți cu 1.000 de euro pe hectar, ca să se impună pe piață

redactia

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Solaris livrează Clujului troleibuze de 30 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment