Energie Energy Mirror Of Romania Eveniment Ultimele stiri

IEAS – ediție aniversară de 15 ani

În perioada 16 – 19 septembrie, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc ediția aniversară de 15 ani a expoziției tehnice International Electric & Automation Show. Eveniment devenit tradiție pentru industriile automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei, IEAS a reunit continuu companii de top și lideri influenți devenind o experiență de business complexă.

 

În cadrul acestei ediții aniversare organizatorul DK Expo îşi îndreaptă încă o dată atenția spre domeniul energiei, unul dintre pilonii fundamentali ai securității României. După 160 de ani de exploatare și producție, România rămâne în continuare unul dintre cele mai interesante ecosisteme energetice ale Europei.

 

Ce veți putea vedea la IEAS 2019? Ce aduce nou ediția aniversară?

IEAS 2019 va reuni, ca și la edțiile anterioare, atât expozanți din România cât și de pe piețele externe, majoritatea din state ale UE, cum ar fi: Olanda, Austria, Polonia, Germania, Slovenia, Ungaria dar și din afara Europei. Vizitatorii vor avea acces la cele mai noi produse și tehnologii din domeniu.

DK Expo, în calitate de organizator al IEAS, este onorat să vă invite în acest an la conferința „România în Flux – Energia Viitorului și Viitorul Energiei”, programată pentru luni, 16 septembrie, începând cu ora 11.00, în sala Nicolae Bălcescu și organizată în parteneriat cu Investment Reports, partenerul IEAS 2019. Autorități publice, directori de nivel C și experți din industria energiei și automatizărilor vor dezbate subiecte de actualitate și vor explora idei care fac România să meargă înainte. Vorbitorii invitați vor dezbate aspecte cu privire la oportunitățile de afaceri deschise de interconectivitatea regională, obstacolele inerente dar și soluțiile cele mai potrivite, beneficiile reale ale reducerii consumului de energie, avantajele aduse de smart cities și adoptarea celor mai noi tehnologii.

Prima zi a expoziției se va închide cu anunțarea câștigătorilor concursului Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică, ajuns la cea de-a treia ediție. DK Expo continuă să susțină mediul universitar și să premieze excelența și inovația. Concursul reflectă interesul tot mai mare al studenților și ideile inovatoare pentru a dezvolta și schimba lumea. Selecția proiectelor finaliste din acest an va fi realizată de un juriu tehnic, format din specialiști ai celor mai importanți jucători din piață.

Evenimentele IEAS 2019 propun o agendă dinamică. În cele patru zile dedicate sunt programate deschiderea oficială, workshop-uri din industrie precum și conferința amintită, sesiuni de networking, Gala Premiilor Studențești pentru Inovare Tehnică. Mai multe detalii găsiți pe www.ieas.ro.

Cei interesați pot vizita IEAS în perioada 16 – 19 septembrie, între orele 10:00 – 18:00. Accesul este gratuit și se face prin poarta B3 din Calea 13 Septembrie. Pentru acces rapid în expoziție, participanții se pot înregistra online pe http://www.ieas.ro/inregistrare-vizitatori/.

 

Despre IEAS:

Organizat anual în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie la Palatul Parlamentului, International Electric & Automation Show constituie singurul eveniment tehnic din România ce reunește concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor. IEAS aniversează în acest an a XV-a ediție.

Related posts

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Papuc Irina

UTI și Eldiclau vor construi terminalul II de la Aeroportul Oradea

Stefana Muresan

Via Transilvanica în județul Sibiu: La Biertan a fost inaugurat tronsonul de 115 km

Ion Surdu

Delgaz Grid a obţinut cofinanţare europeană pentru o investiţie de peste 16,3 mil. lei

Ligia Voro

Nuclearelectrica vrea să cumpere Compania Nationala a Uraniului pentru a salva uzina de procesare a uraniului de la Feldioara

Stefana Muresan

Primul program de afiliere și fond privat de investiții pentru femeile antreprenor

Stefana Muresan

Zboruri spre Atena de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, operate de cea mai mare companie aeriană din Grecia

Stefana Muresan

România, exporturi masive de energie în Ungaria și Bulgaria

Stefana Muresan

Peste 20 mil. euro, pentru florile de 8 Martie. Cei mai mari jucători din piața de flori

Stefana Muresan

Prețul unui litru de carburant, sub 5 lei. România are cea mai ieftină benzină din UE

Ion Surdu

S-au pus în vânzare bilete pentru DreamHack Bucharest 2016

Transilvania Business

Eșalonări pe 12 luni la plata taxelor, pentru firmele afectate de criza COVID

Traian Dan

The Guardian, despre bicicletele Pegas: De la vestigii ale erei comuniste la design de secol 21

Stefana Muresan

Germania, Franţa şi Italia, primele trei ţări care controlează subgrupuri de întreprinderi din România

Stefana Muresan

Airports warn of irreversible consequences to air connectivity, tourism and local economies

Ionut Oprea

Decizii comerciale de evitat în contextul pandemiei de COVID-19 pentru a preîntâmpina o investigație din partea Consiliului Concurenței

Ligia Voro

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

Investiţie de 2 mil. euro în renovarea secţiei de urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea

Stefana Muresan

Apare Baia Mare Shopping Park, pe platforma industrială Mobam

Nora Dumitrescu

Businessmenii din Baia Mare: vrem mai multe curse internaționale pe aeroport

Nora Dumitrescu

Povestea certificarii europene a Salamului de Sibiu

Ionut Oprea

Băimărenii vor “electrifica” primul Hornbach din Bihor

Nora Dumitrescu

A patra ediție a CEARC, eveniment marca VITACOM, ”Autostrada afacerilor profitabile”

Stefana Muresan

Autostrada Oradea – Arad, posibilă datorită Poloniei

redactia

Leave a Comment