Energie Energy Mirror Of Romania Sibiu Ultimele stiri

Retrasib Sibiu, cu un nou președinte al CA

Producătorul de motoare, generatoare și transformatoare Retrasib Sibiu are, începând de vineri, 6 septembtie, un nou președinte al Consiliului de Administrație, în urma demisiei din această funcție a lui Jan Olscher.

Într-un raport curent remis astăzi Bursei de Valori București, se menționează că membrii Consiliului de Administrație al companiei RETRASIB S.A., ținută prin teleconferință, l-au desemnat, în unanimitate, pe Dorn Tilo, noul președinte al CA.

“Durata mandatului de președinte al Consiliului de Administrație al domnului Tilo Dorn este egală cu cea de administrator, membru în Consiliul de Administrație”, se mai arată în raport.

Compania sibiană, membră a Grupului SGB-SMIT –  grupul “Partners in Power”, unul dintre liderii în producția de transformatoare din Europa, furnizor la nivel mondial pentru operatorii de energie și industrie, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 116,87 milioane de lei și a înregistrat o pierdere de 9,56 milioane de lei. Retrasib a avut în 2018 un număr mediu de 182 de angajați. (L. V.)

Sursa foto: retrasib.ro

Vezi AICI ce a hotărât AGAE Retrasib în 6 septembrie.

Related posts

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială – 300.000 euro

Papuc Irina

Noul „star“ al economiei locale: Daimler a depășit 1,6 mld. € cu fabrica de cutii de viteze din Sebeş

Stefana Muresan

Cooperativa Țara Mea investește 6 milioane de euro într-un abator destinat cărnii de oaie

redactia

Leave a Comment