Transilvania Business
Energie Energy Mirror Of Romania Sibiu Ultimele stiri

Retrasib Sibiu, cu un nou președinte al CA

Producătorul de motoare, generatoare și transformatoare Retrasib Sibiu are, începând de vineri, 6 septembtie, un nou președinte al Consiliului de Administrație, în urma demisiei din această funcție a lui Jan Olscher.

Într-un raport curent remis astăzi Bursei de Valori București, se menționează că membrii Consiliului de Administrație al companiei RETRASIB S.A., ținută prin teleconferință, l-au desemnat, în unanimitate, pe Dorn Tilo, noul președinte al CA.

“Durata mandatului de președinte al Consiliului de Administrație al domnului Tilo Dorn este egală cu cea de administrator, membru în Consiliul de Administrație”, se mai arată în raport.

Compania sibiană, membră a Grupului SGB-SMIT –  grupul “Partners in Power”, unul dintre liderii în producția de transformatoare din Europa, furnizor la nivel mondial pentru operatorii de energie și industrie, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 116,87 milioane de lei și a înregistrat o pierdere de 9,56 milioane de lei. Retrasib a avut în 2018 un număr mediu de 182 de angajați. (L. V.)

Sursa foto: retrasib.ro

Vezi AICI ce a hotărât AGAE Retrasib în 6 septembrie.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Investiții mari, în 2019, la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin

redactia

CFR, contracte de aproximativ 1 mld de euro pentru reabilitarea secțiunii de la km 614 Bârzava până la Ilteu

Stefana Muresan

Romgaz: Noua centrală termoelectrică de la Iernut, dată în folosinţă la începutul anului 2020

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More