Real Estate Timiș Ultimele stiri

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați către companiile Nestle, MHP România – parte a grupului Porsche, și Tech Mahindra.

 

În urma acestei noi serii tranzacții, Nestle își va reloca în Vox Technology Park centrul său local de servicii financiare.

MHP își extinde activitatea din Romania cu ocazia inaugurării celui de-al doilea punct de lucru  din țară, în Timișoara. MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche, fiind o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj Napoca cu peste 400 angajați, furnizând servicii de consultantă IT unei game largi de clienți din întreagă lume.

În același timp, Tech Mahindra, o companie care oferă soluții telecom, outsourching (call centre) și servicii de tehnologie informațională, va intra pe piața din România direct prin intermediul noului birou din Timișoara. Tech Mahindra este una dintre cele mai mari companii de profil din India, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de dolari și peste 125.000 de angajați la nivel mondial.

”Prin atragerea acestor noi companii de renume suntem tot mai aproape de a crea un parc de afaceri redutabil și mai ales a unui ecosistem proprice dezvoltării companiilor din segmentul IT și tehnologie active în Timișoara. Avem în acest moment mai mult de 10 companii și echipe active în aceste segmente de business și vom continua să îmbunătățim atât mixul de chiriași cât și oferta de servicii și facilități oferite”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Vox Technology Park oferă deja facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut recent și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

De asemenea, Vox Technology Park a închiriat recent 2.100 de metri pătrați către operatorul centrelor de fitness Nextfitt, care va deschide în cadrul proiectului unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Dezvoltatorul proiectului are de asemenea în derulare și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la finalul anului 2019 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

 

Related posts

Startup-ul Neurolabs primește o investiție de 1 milion de Euro

Papuc Irina

Timişoara primeşte de la Fondul de Mediu bani pentru 16 staţii de alimentare a autovehiculelor electrice

Robert Bloancă

Antonio Souvannasouck, președinte PRBAR: “Problema pieței de asigurări este că este foarte mică, nedezvoltată”  

Ligia Voro

Producătorul orădean de volane pentru Porsche a angajat muncitori din Sri Lanka

Traian Dan

Parking subteran nou în Piața Mărăști. Zonă de 10 ha, complet reamenajată

Nora Dumitrescu

Chimcomplex a lansat planurile de dezvoltare a noii Companii Române de Chimie, după preluarea Oltchim

redactia

Proclamație a statului Ohio dedicată Centenarului României

Stefana Muresan

3 miliarde de lei pentru modernizarea subsecțiunii tronsonului feroviar Apața-Cața

Stefana Muresan

OTP Bank va deschide un centru regional în cartierul ISHO din Timișoara

Papuc Irina

Tudor Ionescu, noul Head of Advisory & Transaction Services, Office – CBRE

Ionut Oprea

Huennebeck și-a modernizat două depozite din România

Nora Dumitrescu

Companiile se așteaptă la o scădere semnificativă a afacerilor

redactia

EuropaProperty announces short-list for the 13th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Universitatea Iuliu Hațieganu a avansat în Scimago Ranking

Nora Dumitrescu

Se modifică tarifele şi sistemul de taxare al colectării deşeurilor din Timiş

Robert Bloancă

Accizele la benzină şi motorină cresc. Vezi toate măsurile cuprinse în Proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Fiscal

Stefana Muresan

Holcim România și Junior Achievement au lansat proiectul pilot ABCdar Verde

Traian Dan

S-a deschis circulația pe toate cele patru benzi la Pasajul Universității Oradea

Traian Dan

Un centru logistic se va construi la ieșirea din Brașov spre Sibiu

Papuc Irina

Energie electrică mai ieftină cu 1,89% pentru 1 iulie – 31 decembrie 2020

Traian Dan

DEMO METAL VEST 2017, un eveniment de excepţie la Expo Arad

Stefana Muresan

Companiile din China, atrase în viitorul parc industrial al Maramureșului

Nora Dumitrescu

Ford a deschis primul centru CRAF din Europa, la Craiova

redactia

Investiție de 8,9 mil. lei în depozitul de gaze Depomureş

Stefana Muresan

Leave a Comment