Real Estate Timiș Ultimele stiri

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați către companiile Nestle, MHP România – parte a grupului Porsche, și Tech Mahindra.

 

În urma acestei noi serii tranzacții, Nestle își va reloca în Vox Technology Park centrul său local de servicii financiare.

MHP își extinde activitatea din Romania cu ocazia inaugurării celui de-al doilea punct de lucru  din țară, în Timișoara. MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche, fiind o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj Napoca cu peste 400 angajați, furnizând servicii de consultantă IT unei game largi de clienți din întreagă lume.

În același timp, Tech Mahindra, o companie care oferă soluții telecom, outsourching (call centre) și servicii de tehnologie informațională, va intra pe piața din România direct prin intermediul noului birou din Timișoara. Tech Mahindra este una dintre cele mai mari companii de profil din India, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de dolari și peste 125.000 de angajați la nivel mondial.

”Prin atragerea acestor noi companii de renume suntem tot mai aproape de a crea un parc de afaceri redutabil și mai ales a unui ecosistem proprice dezvoltării companiilor din segmentul IT și tehnologie active în Timișoara. Avem în acest moment mai mult de 10 companii și echipe active în aceste segmente de business și vom continua să îmbunătățim atât mixul de chiriași cât și oferta de servicii și facilități oferite”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Vox Technology Park oferă deja facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut recent și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

De asemenea, Vox Technology Park a închiriat recent 2.100 de metri pătrați către operatorul centrelor de fitness Nextfitt, care va deschide în cadrul proiectului unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Dezvoltatorul proiectului are de asemenea în derulare și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la finalul anului 2019 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

 

Related posts

[Enjoy Transylvania!] The Story of Wine (2) The Jidvei vineyard

Transilvania Business

Wizz taie din avioanele spre Italia din Cluj și Timișoara

Nora Dumitrescu

Căutăm investitor de 300 milioane de euro în centrul Clujului!

Nora Dumitrescu

UNTOLD 2019 va avea cea mai impresionantă producție de festival

Ligia Voro

Fabrica din Brașov a germanilor de la REGE Automotive, cumpărată de americanii de la JD Norman Industries

Stefana Muresan

Firma Techtex din județul Bihor, produce 150.000 de măști acreditate pe zi

Traian Dan

Cea mai amplă ediție GoTech World din istoria evenimentului a reunit 10.577 de participanți într-un manifesto al digitalizării

Ligia Voro

Muzeul Bucovinei a lansat propria ciocolată cu ocazia aniversării a 120 de ani de la înființare: produsă la Cisnădie

Papuc Irina

Enjoy Transylvania, a jewel of Romania at the heart of Europe

Ligia Voro

Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, în linie dreaptă

redactia

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

redactia

Berliner Wine Trophy: Medalie de aur și alte cinci premii pentru vinurile de Cotnari

Stefana Muresan

KFC România a oprit mașinile de gheață din toate restaurantele sale și a pornit o investigație internă, după controlul ANPC

Papuc Irina

Câștigătorul licitațiilor pentru construcția a încă 33,9 km din autostrada Transilvania – Asocierea Trameco SA – Vahostav-SK, a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Water Drillings SRL

redactia

Transport paralizat în zona metropolitană Baia Mare. Grevă la Urbis

Nora Dumitrescu

„Telemea de Sibiu” devine produs protejat în UE. Comisia Europeană a informat când se va întâmpla

Papuc Irina

Festivalurile Untold și Neversea se vor organiza în 2021

Nora Dumitrescu

Kronospan, Coresi Shopping Resort și Brașov Business Park, cei mai mari contributori la bugetul local al Brașovului

redactia

Lanţul de farmacii Ecofarmacia Braşov a ajuns la afaceri de 90 mil. lei în 2018

redactia

Investiţie de peste 7 mil. euro pentru reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu din Oradea

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Fragmente de jurnal în căutarea unui sens: Via Transilvanica

Transilvania Business

Fuziune româno-germană în grupul Allgeier

Nora Dumitrescu

Prețul aurului a depășit pentru prima dată pragul de 2.000 de dolari pentru o uncie

Ion Surdu

Leave a Comment