Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați către companiile Nestle, MHP România – parte a grupului Porsche, și Tech Mahindra.

 

În urma acestei noi serii tranzacții, Nestle își va reloca în Vox Technology Park centrul său local de servicii financiare.

MHP își extinde activitatea din Romania cu ocazia inaugurării celui de-al doilea punct de lucru  din țară, în Timișoara. MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche, fiind o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj Napoca cu peste 400 angajați, furnizând servicii de consultantă IT unei game largi de clienți din întreagă lume.

În același timp, Tech Mahindra, o companie care oferă soluții telecom, outsourching (call centre) și servicii de tehnologie informațională, va intra pe piața din România direct prin intermediul noului birou din Timișoara. Tech Mahindra este una dintre cele mai mari companii de profil din India, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de dolari și peste 125.000 de angajați la nivel mondial.

”Prin atragerea acestor noi companii de renume suntem tot mai aproape de a crea un parc de afaceri redutabil și mai ales a unui ecosistem proprice dezvoltării companiilor din segmentul IT și tehnologie active în Timișoara. Avem în acest moment mai mult de 10 companii și echipe active în aceste segmente de business și vom continua să îmbunătățim atât mixul de chiriași cât și oferta de servicii și facilități oferite”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Vox Technology Park oferă deja facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut recent și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

De asemenea, Vox Technology Park a închiriat recent 2.100 de metri pătrați către operatorul centrelor de fitness Nextfitt, care va deschide în cadrul proiectului unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Dezvoltatorul proiectului are de asemenea în derulare și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la finalul anului 2019 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Retrasib Sibiu, cu un nou președinte al CA

Articolul următor

Laboratorul de prăjituri, componenta dulce Pansab Reghin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share