Real Estate Timiș Ultimele stiri

Nestle, MHP, Tech Mahindra – noi chiriași în Vox Technology Park

Proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați către companiile Nestle, MHP România – parte a grupului Porsche, și Tech Mahindra.

 

În urma acestei noi serii tranzacții, Nestle își va reloca în Vox Technology Park centrul său local de servicii financiare.

MHP își extinde activitatea din Romania cu ocazia inaugurării celui de-al doilea punct de lucru  din țară, în Timișoara. MHP Consulting Romania face parte din Grupul MHP, companie afiliată concernului Porsche, fiind o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții pentru segmentul de piață „Mobility & Manufacturing”. Compania are peste 3.000 de angajați și filiale în Germania, Elveția, SUA, China, Marea Britanie și România. Societatea este prezentă în România din 2014, cu un birou în Cluj Napoca cu peste 400 angajați, furnizând servicii de consultantă IT unei game largi de clienți din întreagă lume.

În același timp, Tech Mahindra, o companie care oferă soluții telecom, outsourching (call centre) și servicii de tehnologie informațională, va intra pe piața din România direct prin intermediul noului birou din Timișoara. Tech Mahindra este una dintre cele mai mari companii de profil din India, cu venituri anuale de peste 5 miliarde de dolari și peste 125.000 de angajați la nivel mondial.

”Prin atragerea acestor noi companii de renume suntem tot mai aproape de a crea un parc de afaceri redutabil și mai ales a unui ecosistem proprice dezvoltării companiilor din segmentul IT și tehnologie active în Timișoara. Avem în acest moment mai mult de 10 companii și echipe active în aceste segmente de business și vom continua să îmbunătățim atât mixul de chiriași cât și oferta de servicii și facilități oferite”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Vox Technology Park oferă deja facilități unice la nivel național, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care generează o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Proiectul a obținut recent și certificarea verde finală BREEAM cu ratingul Excellent și un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obținut de către un proiect imobiliar din România.

De asemenea, Vox Technology Park a închiriat recent 2.100 de metri pătrați către operatorul centrelor de fitness Nextfitt, care va deschide în cadrul proiectului unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Dezvoltatorul proiectului are de asemenea în derulare și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la finalul anului 2019 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

 

Related posts

Pro TV: Belgienii și-au renovat școlile într-un timp record printr-un proiect coordonat de un român

Papuc Irina

BeKid.ro investește peste 150.000 de euro în departamentul de call center

Ligia Voro

Retail: breathing life into city centers | Expo Real 2019

Ionut Oprea

Prima rectificare bugetară din acest an: Sănătatea și Asistența socială primesc 12 miliarde de lei în plus. Fondul de rezervă, completat cu 3 miliarde

Ion Surdu

PRIA Oncology

Ionut Oprea

AFI Europe și Dedeman au convenit să anuleze tranzacția clădirilor de birouri

Ionut Oprea

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Piețele din Oradea sunt dezinfectate zilnic cu soluții pe bază de clor

Traian Dan

Comunitatea bihoreană și-a desemnat laureații

Traian Dan

La Timişoara s-a deschis cea mai mare unitate de tratare a marilor arşi din România, o investiţie de cinci milioane de euro

Robert Bloancă

CTP l-a numit pe Richard Wilkinson în funcția de Director Financiar la nivel de grup

redactia

Hella România a ajuns la 3.700 de angajaţi. Fabrica de la Lugoj se extinde

Stefana Muresan

Proiecte în valoare de 34 de miliarde de euro, trimise Băncii Europene de Investiții pentru finanțare

Ion Surdu

Scrumbia afumată de Dunăre, produs românesc recunoscut oficial de Comisia Europeană

redactia

Oradea Job Expo dă startul la angajările de toamnă în Bihor

Traian Dan

Cinci produse lactate, atestate ca „Produs Montan” din Bihor

Traian Dan

Conferință Anuală a FBN România – 29 octombrie 2018, București, Athenee Palace Hilton

redactia

Iulian Rusu, românul care a creat pâinea viitorului. Alimentul creat de el a luat aurul la un salon de inventică din Italia

redactia

Bonusuri pentru contribuabilii care depun Declarația unică până la 30 iunie

Traian Dan

Tibi Uşeriu, scos din cursa extremă Yukon Arctic Ultra din cauza unor degerături

redactia

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

Transfăgărășanul se închide începând cu 4 noiembrie

Ligia Voro

Bursa de la București va promova piața de capital în Transilvania

Nora Dumitrescu

Ingredientul “X” pentru succes în afaceri

Ligia Voro

Leave a Comment