Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

REBELS AND RULERS și importanța Culturii de Brand. Unde te înscrii?

“Having a strong, active brand culture is one of the most important ingredients for longevity for any organization. It doesn’t guarantee longevity, but it would be incredibly difficult to be successful în the long-term without it.” – Shade Vaughn, CMO North America @ Capgemini

De ce să participi?

REBELS AND RULERS este singura conferință care privește trendurile din marketing și tehnologie prin lentilă strategică a brandingului. Pe scurt:

  • 2 zile de conținut aplicabil de branding și marketing, cu tema centrală „Brand Culture Inside and Out”

  • 20 de speakeri internaționali de la Philips, ING, Droga5, Capgemini, McCann Worldgroup, etc.

  • 900+ participanți (antreprenori, manageri, marketeri, creativi și specialiști HR)

 

În cadrul conferinței și workshopurilor cu focus pe creativitate sau tehnologie vei afla insighturi practice pe care chiar le vei putea implementa la locul de muncă și în viața personală.

Cu ajutorul recomandărilor de tip do’s and dont’s ale speakerilor vei învața să îți pui întrebările potrivite pentru a fi cu un pas înaintea concurenței.

Evenimentul va avea loc pe 17-18 octombrie, la Willbrook Platinum din București, cu peste 20 de speakeri internaționali din companii de renume și agenții premiate. Printre ei:

Amy Avery, Droga5 – Chief Intelligence Officer (Droga5 a fost numită Agenția Anului 2019)

Hans Brouwer, MassiveMusic – Founder & CEO (Premiați cu Aur la Transform Awards Europe pentru identitatea audio a Premier League)

Nick Bailey, Futurefactor – Creative Partner & CEO (Aflat în TOP 10 Experți Creativi în digital, cu peste 100 de premii internaționale!)

 

Unde te înscrii?

Pentru că ne dorim să ai parte de această experiență alături de noi, îți oferim 25% discount la bilete. Trebuie doar să intri pe RebelsRulers.com, să alegi biletul dorit și să folosești codul MEDIARR25 la checkout după introducerea detaliilor. Atenție, prețurile vor crește din 15 septembrie!

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Coral BioGreens, jud. Bihor - afacere de milioane de euro din produse de 2-3 lei

Articolul următor

Creștere importantă pentru divizia Business Solutions din BRINEL

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share