București Real Estate Ultimele stiri

Coca-Cola HBC România și Mobexpert sunt noii chiriași ai P3 Bucharest A1

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat noi contracte de închiriere cu două companii de renume: Coca-Cola HBC România și Mobexpert. Suprafața totală închiriată de cele 2 companii în parcul P3 Bucharest A1 este de 5.000 m2.

 

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Ne bucură faptul că aceste companii au ales să-și dezvolte afacerile în parcul nostru logistic. Acest lucru ne demonstrează încă o dată că P3 Bucharest A1, cu locația lui excelentă și accesul facil de pe autostrada A1 la km 13, este un parc logistic preferat de brandurile renumite. Ne străduim să le oferim clienților noștri experiențe de clasa A, atât prin spațiile pe care le închiriem, cât și prin serviciile oferite. Prin construcția proiectului multifunctional pe care îl vom finaliza în Q4 2019 dorim să venim în întâmpinarea provocărilor cu forța de muncă ale chiriașilor din parc, cât și a nevoilor angajaților lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din București cu terminal de cale ferată, stație de înaltă tensiune, hostel și cantină”.

Coca-Cola HBC România este una dintre companiile care va ocupa un spațiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din București, spațiu în care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezentă în România de peste 27 de ani, are 1.500 de angajați și 3 fabrici, fiind lider în industria locală de băuturi și în sustenabilitate, precum și cel mai mare exportator de băuturi de pe plan local. Coca-Cola HBC România face parte din Coca-Cola HBC Group, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai The Coca-Cola Company, cu operațiuni în 28 de tari.

Jevgeni Rudkovski, Country Supply Chain Manager, Coca-Cola HBC România, declară: “Creștem alături de partenerii noștri și vrem să generăm mai multă valoare adăugată în relația cu aceștia, facem eforturi să optimizăm lanțul nostru de aprovizionare și distribuție prin integrarea și promovarea celor mai bune soluții pe acest segment. Pentru a fi mereu alături de clienții și consumatorii noștri, căutăm parteneri de încredere, iar P3 Logistic Parks este în prezent unul dintre aceștia. Am ales acest parc logistic pentru că am apreciat facilitățile oferite ce crează un mediu plăcut pentru echipa noastră. Am apreciat totodată echipamentele de ultimă generație ale spațiului de stocare și, bineînțeles, locația, întrucât accesul ușor și rapid este esențial pentru a asigura cele mai bune servicii clienților noștri în ceea ce privește livrarea vitrinelor frigorifice și reacția rapidă în situații în care este nevoie de suport tehnic. Dincolo de aceste avantaje logistice, ne-am bucurat să întâlnim o echipă de profesioniști, deschiși și flexibili, comunicarea fiind un alt plus al colaborării dintre cele două companii”.

Depozitul 11 este una dintre cele mai noi clădiri din parc, finalizată în anul 2017 și dispune de peste 40.000 m2 de spații de depozitare. Clădirea a fost construită la cele mai înalte standarde internationale de calitate și oferă reduceri ale costurilor operaționale prin soluții tehnologice sustenabile.

Mobexpert, compania românească cu reputație în Europa pentru producția de mobilă de cea mai înaltă calitate, a închiriat un spațiu în depozitul 2. Acest spațiu va deservi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari, iar clienții vor putea să își ridice mobila comandată din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1. Mobexpert deține 26 de hipermagazine și magazine de mobilă, 8 fabrici și două platforme logistice moderne și este între primele douăsprezece întreprinderi europene din industria mobilei.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 m2 dezvoltaţi, care cuprind 14 depozite, și teren care permite construirea a încă 100.000 m2 de spații, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomireşti Vale, o locație logistică excelentă la periferia nord-vestică a Bucureștiului. Un nou parc logistic de 80.000 m2 – care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road – va fi dezvoltat pe acest teren. P3 Bucharest NW Ring Road are acces direct la noua centură extinsă a Bucureştiului și oferă acces rapid către toate părțile capitalei, precum și către autostrăzile A1 și A3.

Related posts

UMFST din Târgu Mureș – într-o nouă clasificare mondială de prestigiu

Ligia Voro

TalentA – Program gratuit de instruire destinat femeilor inovatoare din agricultură, lansat în România

Transilvania Business

Primăria Tarna Mare distribuie măști reutilizabile tuturor cetățenilor comunei

Ligia Voro

Târgu Mureș: Primul Centru de Excelență din România în tratarea AVC-ului

Transilvania Business

ACAROM – înmatriculările de autoturisme noi în UE sunt în scădere. În România: -21,9% în primele 3 luni

Ion Surdu

„Regulile jocului” în urbanismul clujean, explicate în format 3D

Nora Dumitrescu

Inginer în industria automotive, dar pasionat de lut și lemn. Cum un tânăr din Sibiu și-a finanțat atelierul cu fonduri europene

Papuc Irina

Unifarm cumpără din Coreea de Sud 2 milioane de teste rapide pentru depistarea Covid-19

Papuc Irina

Trei noi proiecte cu finantare europeana depuse de Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Nora Dumitrescu

Analiză: Unde se află cele mai apreciate hoteluri și pensiuni din țară

Papuc Irina

Cele mai avantajoase orașe. Pe primele poziții: Braşov, Cluj-Napoca, Oradea și Sibiu

Stefana Muresan

EuropaProperty's 8th annual CEE Investment Awards will be the grandest spectacle to date

Stefana Muresan

Frații Pavăl își consolidează poziția la Cemacon în plină criză

Nora Dumitrescu

Sovata, dezvoltată cu proiecte și bună administrare

Florin Marcel

Parcul Feroviarilor va fi revitalizat cu 12 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Unicornul american Tradeshift: Centrul de greutate al expansiunii din IT va fi în România

redactia

Prințul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

USAMV Cluj-Napoca, gazda celei de 15-a Conferințe Internaționale de Trichineloză

Ligia Voro

Regiunea Centru în vizită în Landul Brandenburg din Germania

Stefana Muresan

Draxlmaier suspendă activitatea fabricilor timp de două săptămâni

Traian Dan

Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, în scădere: primele date INS pentru aprilie 2020

Ion Surdu

Val de angajări la Hanna Instruments. Fabrică în Sălaj, centru de cercetare la Cluj

Nora Dumitrescu

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

Leave a Comment