București Real Estate Ultimele stiri

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

- myhive IRIDE nineteen 960x584 - Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți trei jucători de pe piața imobiliară românească, anunță semnarea contractului de închiriere cu Rohde&Schwarz Topex pentru noul sediu al companiei. Specializată în proiectarea si furnizarea de echipamente de telecomunicații, compania a închiriat 8.000 mp în myhive IRIDE | nineteen, noul spaţiu urmând să găzduiască atât zona de Producție  si Integrare Sisteme amplasata la parter si la primul etaj, cât și birourile, la etajele al doilea și al treilea. Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

 

Situată în nordul Bucureștiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, clădirea de birouri myhive IRIDE | nineteen face parte din IRIDE, parcul de afaceri ce aparține IMMOFINANZ. Imobilul se află în prezent într-un proces major de modernizare, având drept scop adaptarea acestuia la nevoile actuale ale chiriaşilor, pornind de la sustenabilitate până la asigurarea diverselor facilități și servicii.

Rohde&Schwarz Topex a mizat pe flexibilitatea noului spaţiu de birouri, având în vedere că zona de producție a impus anumite cerinţe tehnice, precum un spaţiu mare, deschis, situat la parterul clădirii, acces separat sau un ascensor special pentru materiale. Începând cu primăvara anului 2020, Rohde&Schwarz Topex va ocupa o secţiune completă a clădirii, consolidând astfel sediul companiei prin aducerea sub acelaşi acoperis a ariei de Producţie şi Integrare a Sistemelor de Comunicatii, precum si a Departamentelor de Cercetare Dezvoltare si a zonei de birouri.

- Florina Grosu 683x1024 - Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Tranzacția a fost finalizată cu succes de Florina Grosu, Senior Account Manager în cadrul departamentului de birouri al Crosspoint Real Estate, având peste 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor și al relațiilor corporative. Complexitatea întregului proces de relocare și consolidare a fost una dintre cele mai interesante provocări pentru Crosspoint Real Estate. Alegerea soluției optime pentru Rohde&Schwarz Topex a necesitat o înțelegere în detaliu a fluxului operațional și a subdiviziunilor fiecărei activități, iar selecția locației a venit de la îndeplinirea simultană a unui cumul de cerințe speciale, de la cele de ordin tehnic până la amplasarea în zona de nord a capitalei, cât mai aproape de aeroport. În ceea ce privește activitatea de închiriere în primul semestru al anului 2019, industria IT&C continuă să fie cea mai activă, reprezentând 42% din total, urmată de sectorul financiar, cu 15%. Numărul semnificativ de noi livrări pe piața de birouri se reflectă în faptul că 36% din contractele de închiriere din primul semestru 2019 au fost relocări. Pe măsură ce chiriașii caută cele mai noi și mai bune spații, proprietarii clădirilor existente își  adaptează proprietățile pentru a ține pasul cu piața din ce în ce mai dinamică, iar Immofinanz este cel mai bun exemplu în acest sens.

“Ritmul sustinut de dezvoltare din ultimii ani, precum si perspectivele de crestere din anii urmatori, ne-au permis sa consolidam viitoarea activitate operationala a companiei intr-un singur spatiu, ce asigura suprafete generoase pentru toate departamentele firmei. Vom amenaja o zona de Productie dotata cu echipamente de inalta tehnologie, iar in spatiul dedicat pentru Integrare Sisteme, clientii nostri vor putea testa proiectele viitoare. Toate departamentele firmei vor beneficia de un ambient prietenos de lucru si trebuie sa mentionez ca am fost placut impresionat atat de profesionalismul  agentiei Crosspoint, in perioada de cercetare a pietei, cat si de deschiderea Immofinanz in vedera satisfacerii tuturor cerintelor noastre – declară  Gabriel Ionescu – CEO Rohde&Schwarz Topex”
“Este întotdeauna important pentru noi să răspundem solicitărilor chiriașilor noștri, în special atunci când acestea sunt de ordin tehnic. Face parte din strategia noastră să fim permanent conectaţi la tendințele pieței și să ne adaptăm oferta la nevoile aflate în continuă schimbare ale consumatorilor, obiectivul nostru principal fiind să asigurăm bunăstarea chiriașilor noștri.
Cu Rohde&Schwarz Topex, momentul a fost ideal, deoarece clădirea noastră de birouri se află în curs de renovare, oferindu-ne astfel posibilitatea de a răspunde pozitiv tuturor solicitărilor de ordin tehnic și de a le integra sub conceptul nostru inovator de clădiri de birouri: myhive“, declară Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ.

Related posts

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

Cinci localități din Transilvania în top 10 cele mai îmbătrânite orașe

Ligia Voro

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

Cine face angajări în plină criză de pandemie Covid-19 în județul Bihor

Traian Dan

EuropaProperty announces short-list for the 14th annual SEE Real Estate Awards

Stefana Muresan

Asocierea Spedition UMB – Tehnostrade SRL, câștigătoarea contractului pentru prima autostradă din Moldova

redactia

Familia Filip, acționară la Electroplast, deschide un centru comercial într-o zonă aglomerată a Bistriței

redactia

Doi orădeni, soț și soție, creează genți de lux pentru clienți din toată lumea

redactia

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, decorat cu Ordinul Soarelui Răsare

Papuc Irina

S-a finalizat licitația pentru un drum de legătură din Oradea în valoare de peste 5 mil. de euro

Stefana Muresan

Un miliardar suedez de 92 de ani controlează circa 1.200 ha de teren agricol în Banat

Stefana Muresan

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Nora Dumitrescu

Noul trend in domeniul locuințelor: casa inteligenta

Brașovul – strategie pe energie termică pentru trei decenii. Vrea fonduri comunitare și fonduri elvețiene

Stefana Muresan

Dimensiunea de inovare și IT a Clujului, prezentată de Emil Boc în Silicon Valley

redactia

Carrefour sprijină fermierii români care vor să facă agricultură ecologică

Traian Dan

Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc la nivel mondial, cumpără compania Maier Com din Arad

redactia

Coral BioGreens, jud. Bihor – afacere de milioane de euro din produse de 2-3 lei

Ligia Voro

ADR Centru: Peste 200 milioane de lei pentru reabilitarea patrimoniului cultural

Stefana Muresan

Obiectivul BNR: păstrarea stabilităţii recâștigate și asigurarea lichidităţii

Traian Dan

Clujul ar putea deveni, în 2023, primul județ racordat 100% la apă și canalizare

redactia

Ministerul Transporturilor a absorbit aproximativ 820 de milioane de euro, situându-se pe locul doi, după agricultură

Stefana Muresan

CTP acquires Equest Logistic Park, expands CTPark Bucharest by 57,000 m2

Papuc Irina

Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş. Termen asumat: martie 2020

redactia

Leave a Comment