București Real Estate Ultimele stiri

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

IMMOFINANZ, unul dintre cei mai importanți trei jucători de pe piața imobiliară românească, anunță semnarea contractului de închiriere cu Rohde&Schwarz Topex pentru noul sediu al companiei. Specializată în proiectarea si furnizarea de echipamente de telecomunicații, compania a închiriat 8.000 mp în myhive IRIDE | nineteen, noul spaţiu urmând să găzduiască atât zona de Producție  si Integrare Sisteme amplasata la parter si la primul etaj, cât și birourile, la etajele al doilea și al treilea. Tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

 

Situată în nordul Bucureștiului, pe strada Dimitrie Pompeiu, clădirea de birouri myhive IRIDE | nineteen face parte din IRIDE, parcul de afaceri ce aparține IMMOFINANZ. Imobilul se află în prezent într-un proces major de modernizare, având drept scop adaptarea acestuia la nevoile actuale ale chiriaşilor, pornind de la sustenabilitate până la asigurarea diverselor facilități și servicii.

Rohde&Schwarz Topex a mizat pe flexibilitatea noului spaţiu de birouri, având în vedere că zona de producție a impus anumite cerinţe tehnice, precum un spaţiu mare, deschis, situat la parterul clădirii, acces separat sau un ascensor special pentru materiale. Începând cu primăvara anului 2020, Rohde&Schwarz Topex va ocupa o secţiune completă a clădirii, consolidând astfel sediul companiei prin aducerea sub acelaşi acoperis a ariei de Producţie şi Integrare a Sistemelor de Comunicatii, precum si a Departamentelor de Cercetare Dezvoltare si a zonei de birouri.

Tranzacția a fost finalizată cu succes de Florina Grosu, Senior Account Manager în cadrul departamentului de birouri al Crosspoint Real Estate, având peste 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor și al relațiilor corporative. Complexitatea întregului proces de relocare și consolidare a fost una dintre cele mai interesante provocări pentru Crosspoint Real Estate. Alegerea soluției optime pentru Rohde&Schwarz Topex a necesitat o înțelegere în detaliu a fluxului operațional și a subdiviziunilor fiecărei activități, iar selecția locației a venit de la îndeplinirea simultană a unui cumul de cerințe speciale, de la cele de ordin tehnic până la amplasarea în zona de nord a capitalei, cât mai aproape de aeroport. În ceea ce privește activitatea de închiriere în primul semestru al anului 2019, industria IT&C continuă să fie cea mai activă, reprezentând 42% din total, urmată de sectorul financiar, cu 15%. Numărul semnificativ de noi livrări pe piața de birouri se reflectă în faptul că 36% din contractele de închiriere din primul semestru 2019 au fost relocări. Pe măsură ce chiriașii caută cele mai noi și mai bune spații, proprietarii clădirilor existente își  adaptează proprietățile pentru a ține pasul cu piața din ce în ce mai dinamică, iar Immofinanz este cel mai bun exemplu în acest sens.

“Ritmul sustinut de dezvoltare din ultimii ani, precum si perspectivele de crestere din anii urmatori, ne-au permis sa consolidam viitoarea activitate operationala a companiei intr-un singur spatiu, ce asigura suprafete generoase pentru toate departamentele firmei. Vom amenaja o zona de Productie dotata cu echipamente de inalta tehnologie, iar in spatiul dedicat pentru Integrare Sisteme, clientii nostri vor putea testa proiectele viitoare. Toate departamentele firmei vor beneficia de un ambient prietenos de lucru si trebuie sa mentionez ca am fost placut impresionat atat de profesionalismul  agentiei Crosspoint, in perioada de cercetare a pietei, cat si de deschiderea Immofinanz in vedera satisfacerii tuturor cerintelor noastre – declară  Gabriel Ionescu – CEO Rohde&Schwarz Topex”
“Este întotdeauna important pentru noi să răspundem solicitărilor chiriașilor noștri, în special atunci când acestea sunt de ordin tehnic. Face parte din strategia noastră să fim permanent conectaţi la tendințele pieței și să ne adaptăm oferta la nevoile aflate în continuă schimbare ale consumatorilor, obiectivul nostru principal fiind să asigurăm bunăstarea chiriașilor noștri.
Cu Rohde&Schwarz Topex, momentul a fost ideal, deoarece clădirea noastră de birouri se află în curs de renovare, oferindu-ne astfel posibilitatea de a răspunde pozitiv tuturor solicitărilor de ordin tehnic și de a le integra sub conceptul nostru inovator de clădiri de birouri: myhive“, declară Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ.

Related posts

Spitalele regionale, construite cu bani europeni

redactia

Chinezii vor fabrica la Baicoi autobuze electrice pentru Europa, investiție de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Sharp și-a prezentat cel mai nou monitor, dedicat lucrului în Windows  

Ligia Voro

JTI: Hei-rupismul fiscal dăunează grav mediului de afaceri

Ligia Voro

3 milioane de pasageri pe Aeroportul din Cluj

Nora Dumitrescu

S-a semnat contractul pentru sectorul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Traian Dan

Clujul va deveni primul județ care digitalizează integral procesul de plată a taxelor și impozitelor locale.

Transilvania Business

RCB ELECTRO 97, investiție într-un nou spațiu de producție

Stefana Muresan

IMM-urile vor ajutor de stat, amânarea unor contribuţii şi finanţări cu dobânzi „0”

Traian Dan

Primăria Sibiu invită firmele de construcții să participe la extinderea cu 6 ha a spațiilor verzi din oraș: contract de 13 milioane de lei

Ion Surdu

KUKA Robotics și oamenii care lucrează în industria de robotică și automatizare în România

redactia

„Smart Talks”, antreprenoriat pe bune la Oradea

Traian Dan

Emerson recrutează 200 de oameni la Cluj

Stefana Muresan

UNCAPI & Cooperativa Țara Mea: Prețurile alimentelor de bază în perioada Paștelui

Stefana Muresan

Interbrands, parte a Orbico Group, va începe un amplu proces de automatizare în spațiul închiriat din P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Veniturile germanilor de la Schaeffler s-au redus cu 1,65 miliarde de euro în primul semestru

Ion Surdu

Laboratorul de prăjituri, componenta dulce Pansab Reghin

Ligia Voro

„Săptămâna Pădurii Transilvania”: Asociația Tășuleasa Social organizează cea mai mare împădurire de până acum. Oricine poate participa

Papuc Irina

Relansarea Cupru Min, primul proiect finanţat de Fondul Suveran de Investiţii

Stefana Muresan

Regina Maria deschide în decembrie primul spital privat cu servicii integrate din Transilvania. Investiție de 15 mil. euro

redactia

Oameni de afaceri din Sibiu oferă apartamente și camere de hotel pentru a caza gratuit personal medical

Ion Surdu

„Tax & Finance Forum București 2019”: Două zile de dezbateri despre tendințele fiscale românești și internaționale

Papuc Irina

Iulian Dascălu a mai cumpărat o bucată din Carbochim

Nora Dumitrescu

Mediciniștii din Cluj au demarat fabricarea de dezinfectant pentru spitale

Nora Dumitrescu

Leave a Comment