Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Moda românească, măsuri de relansare pe piaţa americană

Creatorii români îşi vor expune colecțiile de design vestimentar și accesorii de vestimentație alături de colecțiile pret-a-porter ale marilor case de modă internaționale la New York Women’s  Fashion, care se desfășoară în perioada 15-17 septembrie 2019.  

 

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, cele paisprezece firme românești vor avea întâlniri şi discuţii B2B cu parteneri americani şi importanți distribuitori și retaileri de pe piețele internaționale, în vederea extinderii și diversificării gamei de produse românești oferite la export pe piața americană.

Unul dintre cele mai prestigioase târguri internaționale din domeniul industriei de modă și al confecțiilor, design-ului specializat și accesoriilor, New York Women’s  Fashion a fost  precedat de o altă manifestare de referință la nivel mondial – New York Fashion Week.

Prezența românească la New York confirmă competitivitatea produselor româneşti pe piețele de înalt prestigiu internațional, dar și relansarea industriei autohtone de profil, în centrul atenției clienților americani, prin calitatea şi designul propuse.

New York Women’s  Fashion reunește creatori de modă consacrați și producători internaționali de elită, care participă la fiecare ediție pentru a-și prezenta cele mai noi colecții și pentru a încheia contracte cu distribuitori și retaileri din toată lumea. Considerat unul dintre evenimentele reprezentative la nivel global, el se desfășoară la Jacob K. Javits Center, situat în Manhattan-New York.

Participarea firmelor românești la acest târg internațional a fost organizată de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, împreună cu Asociația FIT – “Future in Textile”, în cadrul Programului național de promovare a exportului cu finanțare parțială de la bugetul de stat. Valoarea finanțării este de aproximativ 1.092.819 lei cu TVA.

Firmele românești care au expus la New York sunt: Wanda Aly Fashion SRL, Nissintex Fashion SRL, Musette Exim SRL, Rowmania SRL, Braiconf SA, Exclusiv Comp SRL, Hardcore Fashion SRL, Lukkaral SRL, DeCorina Hats SRL, Timo Pro Consulting SRL, Thosamoda SRL-D, Artelier Lorina SRL, Sors Lab SRL, Clemat Design SRL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanţare europeană pentru 8 tramvaie noi şi modernizarea altor 20 în municipiul Arad

Articolul următor

Daniel Loewa, Head of HR Mercedes Benz România, Trust the process: acțiunile mici fac schimbările sustenabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share