Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Darian DRS devine ”one stop consultancy company”  

Darian DRS, prezentă pe piața de business locală de peste 29 de ani, extinde suportul oferit clienților prin colaborarea cu echipa ”Mic, Ilie și Asociații SPARL” devenind astfel primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business. 

 

Începând din octombrie 2018, Darian DRS alături de echipa de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie au pus bazele unei strânse colaborări, cu scopul de a oferi sub aceeași ”umbrelă” un set complet de servicii în zona consultanței de business: servicii de evaluare și consultanță financiară, consultanță fiscală, audit financiar și intern precum și servicii juridice. S-a conturat și apoi consolidat conceptul de ”one stop consultancy company”, care să înțeleagă din toate punctele de vedere nevoile clienților, să vadă imaginea de ansamblu și să gestioneze toate problemele care apar.

 „O echipă de profesioniști din mai multe arii de competență, care-ți cunoaște îndeaproape businessul, poate să ofere cele mai bune soluții anticipând global evoluția și impactul soluției propuse. Astfel, integrarea operațională cu o casă de avocatură este pasul potrivit pentru a oferi clienților serviciile de care au nevoie, luând în calcul istoricul și ceea ce vor să facă în viitor”, a declarat Dr. Adrian Crivii, fondator si CEO al grupului Darian DRS.

Astfel, expertiza echipei de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie ajută la  extinderea capacității grupului Darian DRS de a-și susține clienții și în domenii precum drept comercial (guvernanță corporativă, fuziuni & achiziții), dreptul muncii, operațiuni de finanțare și aspecte de reglementare în domeniul financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul tehnologiei și GDPR.

Atunci când ești pe punctul de a lua o decizie, trebuie să cunoști toate aspectele pe care le implică un anumit scenariu și să alegi soluția care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiind de experiența unei echipe pluri-disciplinare, avem instrumentele necesare pentru înțelegerea tuturor fațetelor aspectelor propuse spre analiză și pentru oferirea unor soluții de consultanță complete. Beneficiind de sinergia creată precum și de tot suportul consultanților Darian DRS cu o vastă expertiză în evaluare, management și fiscalitate,putem astfel să găsim împreună, ca echipă, cea mai potrivită soluție pentru clienții noștri”,a afirmat, la rândul său, Stelian Mic, coordonatorul Mic, Ilie si Asociații SPARL.

Prin această colaborare, Darian DRS devine primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business: evaluare, taxe și impozite, audit, management, construcții, atragere de fonduri europene și, începând cu luna octombrie 2018, zona de consultanță și asistență juridică prin intermediul echipei de avocați coordonată de Stelian Mic și Adrian Ilie.

Prezentă de 29 de ani pe piața din România, Darian DRS a făcut față unora dintre cele mai mari provocări în domeniul consultanței – acum este timpul să evoluăm și să oferim soluții integrate clienților–deoarece este nevoie de o echipă care să cunoascăși săînțeleagă toată afacerea acestora, nu doar părți din ea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O nouă campanie anticontrabandă și o nouă donație pentru echipele canine

Articolul următor

Un nou incubator de afaceri în Odorheiu Secuiesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share