Antreprenori

Darian DRS devine ”one stop consultancy company”  

Darian DRS, prezentă pe piața de business locală de peste 29 de ani, extinde suportul oferit clienților prin colaborarea cu echipa ”Mic, Ilie și Asociații SPARL” devenind astfel primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business. 

 

Începând din octombrie 2018, Darian DRS alături de echipa de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie au pus bazele unei strânse colaborări, cu scopul de a oferi sub aceeași ”umbrelă” un set complet de servicii în zona consultanței de business: servicii de evaluare și consultanță financiară, consultanță fiscală, audit financiar și intern precum și servicii juridice. S-a conturat și apoi consolidat conceptul de ”one stop consultancy company”, care să înțeleagă din toate punctele de vedere nevoile clienților, să vadă imaginea de ansamblu și să gestioneze toate problemele care apar.

 „O echipă de profesioniști din mai multe arii de competență, care-ți cunoaște îndeaproape businessul, poate să ofere cele mai bune soluții anticipând global evoluția și impactul soluției propuse. Astfel, integrarea operațională cu o casă de avocatură este pasul potrivit pentru a oferi clienților serviciile de care au nevoie, luând în calcul istoricul și ceea ce vor să facă în viitor”, a declarat Dr. Adrian Crivii, fondator si CEO al grupului Darian DRS.

Astfel, expertiza echipei de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie ajută la  extinderea capacității grupului Darian DRS de a-și susține clienții și în domenii precum drept comercial (guvernanță corporativă, fuziuni & achiziții), dreptul muncii, operațiuni de finanțare și aspecte de reglementare în domeniul financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul tehnologiei și GDPR.

Atunci când ești pe punctul de a lua o decizie, trebuie să cunoști toate aspectele pe care le implică un anumit scenariu și să alegi soluția care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiind de experiența unei echipe pluri-disciplinare, avem instrumentele necesare pentru înțelegerea tuturor fațetelor aspectelor propuse spre analiză și pentru oferirea unor soluții de consultanță complete. Beneficiind de sinergia creată precum și de tot suportul consultanților Darian DRS cu o vastă expertiză în evaluare, management și fiscalitate,putem astfel să găsim împreună, ca echipă, cea mai potrivită soluție pentru clienții noștri”,a afirmat, la rândul său, Stelian Mic, coordonatorul Mic, Ilie si Asociații SPARL.

Prin această colaborare, Darian DRS devine primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business: evaluare, taxe și impozite, audit, management, construcții, atragere de fonduri europene și, începând cu luna octombrie 2018, zona de consultanță și asistență juridică prin intermediul echipei de avocați coordonată de Stelian Mic și Adrian Ilie.

Prezentă de 29 de ani pe piața din România, Darian DRS a făcut față unora dintre cele mai mari provocări în domeniul consultanței – acum este timpul să evoluăm și să oferim soluții integrate clienților–deoarece este nevoie de o echipă care să cunoascăși săînțeleagă toată afacerea acestora, nu doar părți din ea.

Related posts

Power Net Consulting va sprijini românii din Diaspora să dezvolte afaceri în România

Stefana Muresan

Sumă record strânsă la a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon

Ligia Voro

Producătorii de mobilă, reuniți în Clusterul Mobilier Transilvan, ”atacă” piața statelor din afara UE

Stefana Muresan

Franța, în top 5 țări care au investit cei mai mulți bani în ultimii 10 ani

Ligia Voro

Femeile de afaceri clujene au adus echipamente pentru spitale

Nora Dumitrescu

Simulare pentru programul Startup Nation

Stefana Muresan

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Camera de Comerț Maramureș s-a reactivat fizic

Nora Dumitrescu

Doing Business 2020: România coboară pe locul 55

Papuc Irina

Comunitatea de business germană solicită o lege pentru „Kurzarbeit”

Ligia Voro

Comisarul Malmström va participa la o discuţie cu românii obişnuiţi

redactia

Reţetele elveţiene, reinventate la „Manufactura de Brânză”

Stefana Muresan

Burse Accenture pentru studenții din Târgu Mureș

Ligia Voro

iFlow – Soluția completă pentru digitalizarea pontajului din compania ta

Stefana Muresan

eMag, secțiune pentru micii antreprenori

Stefana Muresan

Ministrul pentru IMM-uri: ”Am făcut rost de bani pentru Start-Up Nation”

redactia

Peste 100 de înscrieri în proiectul 'Made in Romania'

Stefana Muresan

Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iaşi, premiat de Google cu “butonul de diamant”

redactia

Alergia la polen poate fi tratată natural

Stefana Muresan

IMM-urile propun un program de măsuri pentru relansarea economică a României

Traian Dan

Bihoreanul Zoltan Teszari, pe locul șase în Topul celor mai bogați români

Traian Dan

ONRC suspendă depunerea declarației privind beneficiarul real

Ligia Voro

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune lansează o nouă ediție la Cluj-Napoca pentru 40 de studenți și 10 profesori universitari

Nicolae Pop

Trei informaticieni clujeni vor să internaționalizeze companiile locale

Nora Dumitrescu

Leave a Comment