Industrie Sălaj Ultimele stiri

Directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte APMR

La data de 12 septembrie 2019 în București, au avut loc algerile Consiliului de Conducere APMR (Asociația Producătorilor de Mobilă din România), în cadrul căreia, directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte.

 

Această alegere vine în urma experienței și succesului managerial excepțional, demonstrat de către acesta în decursul experienței sale profesionale din industria lemnului, începută în anul 1986.

APMR are o largă reprezentativitate la nivel de ramură, cuprinzând peste 406 de societăţi comerciale membre – cu peste 57 mii de salariaţi şi realizează cca. 60% din producţia de mobilă din România, din care cca. 65% se exportă (export 5 luni 2019 = 1057,780 milioane euro). Industria mobilei are un aport net valutar de peste 600 mil. € / an în balanţa comercială a ţării. APMR este membru fondator al Consiliul de Export al Romaniei. “Exportul este cel mai important factor de creştere economică, de aceea, trebuie să fim agresivi pentru promovarea exportului, să venim cu programe noi, soluţii noi şi să fim inventivi”, se arată într-un comunicat al Simex.

 

Related posts

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Stefana Muresan

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Stefana Muresan

TAROM va opera curse din Oradea către Milano şi Barcelona

redactia

Leave a Comment