Industrie Sălaj Ultimele stiri

Directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte APMR

La data de 12 septembrie 2019 în București, au avut loc algerile Consiliului de Conducere APMR (Asociația Producătorilor de Mobilă din România), în cadrul căreia, directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte.

 

Această alegere vine în urma experienței și succesului managerial excepțional, demonstrat de către acesta în decursul experienței sale profesionale din industria lemnului, începută în anul 1986.

APMR are o largă reprezentativitate la nivel de ramură, cuprinzând peste 406 de societăţi comerciale membre – cu peste 57 mii de salariaţi şi realizează cca. 60% din producţia de mobilă din România, din care cca. 65% se exportă (export 5 luni 2019 = 1057,780 milioane euro). Industria mobilei are un aport net valutar de peste 600 mil. € / an în balanţa comercială a ţării. APMR este membru fondator al Consiliul de Export al Romaniei. “Exportul este cel mai important factor de creştere economică, de aceea, trebuie să fim agresivi pentru promovarea exportului, să venim cu programe noi, soluţii noi şi să fim inventivi”, se arată într-un comunicat al Simex.

 

Related posts

Satu Mare: Un nou parc industrial, pe 17 ha

Stefana Muresan

Transilvania poate arăta României cum se poate transforma cu investiții de 2 miliarde de euro

Stefana Muresan

Cezar Ioan – autorul cărții document „Gastronomie Românească de secolul XXI”: “Cred că avem nevoie să ne mândrim cu gastronomia veche și să o modernizăm ca ea să rămână vie”

Stefana Muresan

Leave a Comment