Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corteva Agriscience a inaugurat o nouă unitate de ambalare în Cernay, Franța

Oficialități locale și reprezentanți ai Corteva Agriscience au fost prezenți la inaugurarea unei fabrici de ambalaje pentru produse de protecția plantelor, parte a unui proces investițional de milioane de euro care vizează produsele de origine naturală.

 

Investiția de 20 de milioane de euro alocată pentru fabrica din Cernay (Rinul Superior) din Franța va susține producția gamei Inatreq™ active, acceptată pentru utilizare în statele UE, aceasta fiind o nouă clasă de fungicide pentru cereale (pycolinamide) în care molecula activă este obținută din produse de origine naturală prin fermentare.[1]

Producția în noua facilitate cu o suprafață de 4.000 metri pătrați, unul din cele patru centre industriale Corteva Agriscience din Franța, va demara în luna octombrie 2019. În următorii patru ani această unitate va duce la crearea a circa 50 de locuri de muncă. Aproximativ 380 de persoane din Cernay și orașul învecinat Uffholtz lucrează în acest moment în centrul de producție Corteva Agriscience, la care se adaugă și angajații temporari.

Pe lângă costurile alocate pentru construcția noii fabrici, investiția de la Cernay include și transformări realizate pe linia de formulare. Acest proiect pune bazele unei investiții mai ample plănuite în Franța, Corteva Agriscience căutând să vină în întâmpinarea cererii pentru produse organice, oferindu-le agricultorilor un pachet de soluții inovatoare care să-i ajute să răspundă provocărilor aflate într-o continuă schimbare.

„Inatreq™ active este un produs revoluționar care permite fermierilor să obțină randamente mai bune, dispunând de o mare flexibilitate în procesul de aplicare și garantând un nivel de securitate optim pentru recolte. Ingredientele naturale din componența produsului reprezintă direcția dorită de societățile europene în materie de inovare”, a declarat Susan Lewis, Vicepreședinte Senior și Director Operațiuni Corteva Agriscience.
„Această nouă investiție demonstrează angajamentul Corteva Agriscience de a oferi soluții sustenabile inovatoare care vor transforma agricultura și vor ajuta agricultorii să crească productivitatea și să asigure alimentele necesare pentru o populație aflată în creștere. Această fabrică reflectă eforturile continue ale companiei Corteva pentru a crea un sistem alimentar sustenabil care să ajute fermierii să producă alimente sănătoase, de calitate, potrivit cererii venite din partea consumatorilor”.

Gama de produse Corteva Agriscience intrate în fază avansată de cercetare în Europa este mai mare ca niciodată, compania așteptându-se să-și extindă puternic portofoliul de produse de protecția plantelor, tratarea semințelor sau de soluții digitale pentru sprijinirea fermierilor, managementul culturilor, protecția recoltelor și furnizarea de alimente de calitate pentru o populație din ce în ce mai numeroasă.

Despre Corteva Agriscience
Corteva Agriscience este o companie globală, pur-agricultură, tranzacționată pe bursă, care oferă fermierilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie – inclusiv un mix echilibrat și divers de semințe, soluții pentru protecția culturilor și soluții digitale axate pe maximizarea productivității și creșterea randamentului și profitabilității. Având în portofoliu unele dintre cele mai ușor de recunoscut mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie independentă listată la bursă pe data de 1 iunie 2019 anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.com.

Puteți urmări Corteva Agriscience și pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter și YouTube.

[1] Datorită modului unic de acțiune care țintește situsul de legare al noii molecule, gama Inatreq™ oferă fermierilor o nouă modalitate sustenabilă de control pentru unele boli ale cerealelor precum Septoria tritici (septorioza). Aceasta nouă clasă de molecule pentru protecția cerealelor este prima lansată în mai mult de un deceniu.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci, în Regiunea Transilvania

Articolul următor

Camelia Cavadia și Elizabeth Sagan, primele nume anunțate la TEDxZorilorWomen2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share