Eveniment Real Estate Ultimele stiri

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Roadshow-ul Business Evolution – Strategy. Tactics. Transformation organizat de Doingbusiness.ro revine în această toamnă, cu o primă ediție ce va avea loc în București, pe 25 septembrie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, între orele 09:00 – 13:00.

 

La conferință sunt invitați să participe antreprenori și manageri din departamente cheie ale companiilor – IT, Vânzări, HR, Marketing, Financiar, Logistică, Achiziții, etc. care vor sa afle cum pot să dezvolte modele de business competitive, cum pot anticipa evoluția pieței și a competitorilor sau cum pot re-desena un model de business centrat pe nevoile clientului, transformări și inovații pe care le pot integra imediat pentru a spori performanța organizației.

Consultanți cu experiență și oameni de afaceri cu viziune vor dezbate în cadrul a două paneluri idei avansate despre modele noi de business, inovație, management strategic și financiar, managementul riscului, strategii pentru eficientizarea resurselor umane, tehnologii de ultimă generație, digitalizare, noi abordări și programe de loializare pentru clienți și multe alte soluții și tactici de business indispensabile managerilor organizațiilor moderne. Printre primii speakeri confirmați se numără: Daniela Marin – Principal Manager @ EBRD, Daniel Rusen – Director de Marketing şi Operaţiuni @ Microsoft România Costin Avram, General Manager @Crystal Systems, Ecaterina Szoke, Director Regional @Allianz-Țiriac Asigurări, Cristian Taban, Executive Director, Dent Estet, Dana Tudor Tănase, Managing Partner @Creative & Bright, Tudor Galoș, Senior Consultant @Tudor Galoș Consulting, Elena Badea, Managing Partner @Valoria Business Consulting, Raluca Pană, Coach @P&R Learning, Dumitru Ion, CEO @Kompass România & Doingbusiness.ro. Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani.

Prima sesiune este dedicată Managementului Strategic și va concentra în aproape 2 ore, discuții despre:

  • Regândirea modelelor de afaceri – Cum să exploatezi puterea remodelării modelului de afaceri?
  • Transformarea digitala – Care sunt pașii transformării digitale?
  • Laboratoare de inovație – Seed funding, testare a prototipurilor, studii de caz, best practices – împărtășite de laboratoare de inovație de succes.
  • Managementul riscului – Cum poți consolida abilitatea unei companii de a răspunde și a-și proteja capitalul și sursele de venit
  • Soluții de finanțare a afacerilor – Cum să evaluezi cele mai bune opțiuni (credit, împrumut, business angels, crowdfunding, incubatoare etc.) evitând hazardul financiar?

În a doua sesiune, vor fi punctate și dezbătute cele mai noi Tactici pentru dezvoltare, axate pe subiecte precum:

  • Noul avatar al clientului – Cum să construiești modele sustenabile livrând valoarea cerută de către clienți?
  • Evaluarea competiției – Cum să monitorizezi piata în mod eficient pentru a evalua amenințările disruptive și pentru a răspunde prompt provocărilor?
  • Tactici noi de marketing – Care sunt cele mai noi inovații în marketingul digital, tehnologia si datele care sprijină transformarea abordărilor?
  • Revoluția forței de muncă – Cât de complex este fenomenul de perturbare a forței de muncă și care sunt soluțiile pentru a satisfice nevoia crescândă a companiilor de angajați iscusiți și implicați?
  • Actualizări legislative – Actualizări legislative, directive EU, contabilitate, regularizări ale pieței forței de muncă

“Transformarea și dezvoltarea sunt imperative în orice domeniu, industrie sau departament al unui business iar inovarea continuă și adaptarea la noile cerințe ale pieței reprezintă rețeta succesului. Astfel, revenim cu un format upgradat al conferințelor dedicate antreprenorilor și managerilor, prin care ne dorim, ca întotdeauna, să sprijinim eforturile acestora de a se menține competitivi și performanți, într-o piață în continuă schimbare.”, spune Dumitru Ion, Managing Partner Doingbusiness.ro.

Înregistrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se poate face pe pagina: https://businessevolution.ro/inregistrare/.

Conferința Business Evolution de la București îi numără printre parteneri pe: First Bank, Allianz-Țiriac Asigurări, Microsoft, Crystal Systems, Dent Estet, EBRD, Valoria Business Consulting, Tudor Galoș  Consulting, Creative&Bright,  WDP, Kompass România și parteneri media: Agerpres, Business24, Cariere, CFnet, Financial Market, evenimente Biz, InvestClub, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Săptămâna Financiară, Spațiul construit, Transilvania Business.

Detalii de contact: Mădălina Popescu @email: madalina.popescu@doingbusiness.ro

 Web: https://businessevolution.ro/

Următoarele hashtag-uri susțin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:

#BusinessEvolution |#DigitalTransformation | #Strategy| #Tactics| #Inovatie | #BusinessModel

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie specializată în dezvoltarea afacerilor care încorporează un portofoliu de publicații premium, evenimente de business, soluții și instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania într-un mediu aflat în schimbare accelerată, transformări organizaționale, influențat de tehnologii disruptive.

Related posts

Firma orădeană Glow, cunoscută pentru confecții de lux, s-a reprofilat pe măști

Traian Dan

MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații asistă Interparking în achiziția Parcării Bucur Obor

Papuc Irina

Valoarea companiilor românești listate la bursă a crescut cu 8 miliarde de euro în patru ani

Stefana Muresan

Grand Hotel Italia, hotelul de cinci stele din Cluj-Napoca, aduce cameriste din Venezuela. Ce salariu se oferă românilor

redactia

Signature Brașov: Parterul unui bloc, montat în opt ore

Stefana Muresan

Trei noi tronsoane din Autostrada Transilvania, scoase la licitație

Stefana Muresan

22 de panouri și 250 de indicatoare turistice promovează turismul bihorean

Traian Dan

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Vinurile „Hanul Boieresc”, marcă proprie a Vinul.ro, pot fi găsite pe rafturile a peste 250 de magazine din România

Papuc Irina

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

Papuc Irina

Revista Transilvania Business va continua să fie o platformă activă de promovare a afacerilor

Ligia Voro

„Comunicare și vindecare: managementul relației cu pacienții”

redactia

Investitie noua pentru ANTARES

Ionut Oprea

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei. Explorează, apoi alege unul din posturile disponibile la Star Transmission și Star Assembly!

Stefana Muresan

Fondurile europene ajută județul Sibiu să aibă de patru ori mai multe investiții decât veniturile proprii

Papuc Irina

Maramureșul iese pe pierdere în 2020. Investiții în drumuri și deșeuri

Nora Dumitrescu

Studiu de fundamentare pentru realizarea în parteneriat public-privat a hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti, investiție de un miliard de euro

Stefana Muresan

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

redactia

AGRARIA 2018: Tehnică agricolă de ultimă generație. Inovație în zootehnie

Stefana Muresan

ASA Cons a început lucrările la Dedeman Lugoj

Nora Dumitrescu

Muncitori din Ungaria pentru fabricile din Arad

Stefana Muresan

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Leave a Comment