Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Roadshow-ul Business Evolution – Strategy. Tactics. Transformation organizat de Doingbusiness.ro revine în această toamnă, cu o primă ediție ce va avea loc în București, pe 25 septembrie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, între orele 09:00 – 13:00.

 

La conferință sunt invitați să participe antreprenori și manageri din departamente cheie ale companiilor – IT, Vânzări, HR, Marketing, Financiar, Logistică, Achiziții, etc. care vor sa afle cum pot să dezvolte modele de business competitive, cum pot anticipa evoluția pieței și a competitorilor sau cum pot re-desena un model de business centrat pe nevoile clientului, transformări și inovații pe care le pot integra imediat pentru a spori performanța organizației.

Consultanți cu experiență și oameni de afaceri cu viziune vor dezbate în cadrul a două paneluri idei avansate despre modele noi de business, inovație, management strategic și financiar, managementul riscului, strategii pentru eficientizarea resurselor umane, tehnologii de ultimă generație, digitalizare, noi abordări și programe de loializare pentru clienți și multe alte soluții și tactici de business indispensabile managerilor organizațiilor moderne. Printre primii speakeri confirmați se numără: Daniela Marin – Principal Manager @ EBRD, Daniel Rusen – Director de Marketing şi Operaţiuni @ Microsoft România Costin Avram, General Manager @Crystal Systems, Ecaterina Szoke, Director Regional @Allianz-Țiriac Asigurări, Cristian Taban, Executive Director, Dent Estet, Dana Tudor Tănase, Managing Partner @Creative & Bright, Tudor Galoș, Senior Consultant @Tudor Galoș Consulting, Elena Badea, Managing Partner @Valoria Business Consulting, Raluca Pană, Coach @P&R Learning, Dumitru Ion, CEO @Kompass România & Doingbusiness.ro. Conferința va fi moderată de jurnalistul Radu Soviani.

Prima sesiune este dedicată Managementului Strategic și va concentra în aproape 2 ore, discuții despre:

  • Regândirea modelelor de afaceri – Cum să exploatezi puterea remodelării modelului de afaceri?
  • Transformarea digitala – Care sunt pașii transformării digitale?
  • Laboratoare de inovație – Seed funding, testare a prototipurilor, studii de caz, best practices – împărtășite de laboratoare de inovație de succes.
  • Managementul riscului – Cum poți consolida abilitatea unei companii de a răspunde și a-și proteja capitalul și sursele de venit
  • Soluții de finanțare a afacerilor – Cum să evaluezi cele mai bune opțiuni (credit, împrumut, business angels, crowdfunding, incubatoare etc.) evitând hazardul financiar?

În a doua sesiune, vor fi punctate și dezbătute cele mai noi Tactici pentru dezvoltare, axate pe subiecte precum:

  • Noul avatar al clientului – Cum să construiești modele sustenabile livrând valoarea cerută de către clienți?
  • Evaluarea competiției – Cum să monitorizezi piata în mod eficient pentru a evalua amenințările disruptive și pentru a răspunde prompt provocărilor?
  • Tactici noi de marketing – Care sunt cele mai noi inovații în marketingul digital, tehnologia si datele care sprijină transformarea abordărilor?
  • Revoluția forței de muncă – Cât de complex este fenomenul de perturbare a forței de muncă și care sunt soluțiile pentru a satisfice nevoia crescândă a companiilor de angajați iscusiți și implicați?
  • Actualizări legislative – Actualizări legislative, directive EU, contabilitate, regularizări ale pieței forței de muncă

“Transformarea și dezvoltarea sunt imperative în orice domeniu, industrie sau departament al unui business iar inovarea continuă și adaptarea la noile cerințe ale pieței reprezintă rețeta succesului. Astfel, revenim cu un format upgradat al conferințelor dedicate antreprenorilor și managerilor, prin care ne dorim, ca întotdeauna, să sprijinim eforturile acestora de a se menține competitivi și performanți, într-o piață în continuă schimbare.”, spune Dumitru Ion, Managing Partner Doingbusiness.ro.

Înregistrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se poate face pe pagina: https://businessevolution.ro/inregistrare/.

Conferința Business Evolution de la București îi numără printre parteneri pe: First Bank, Allianz-Țiriac Asigurări, Microsoft, Crystal Systems, Dent Estet, EBRD, Valoria Business Consulting, Tudor Galoș  Consulting, Creative&Bright,  WDP, Kompass România și parteneri media: Agerpres, Business24, Cariere, CFnet, Financial Market, evenimente Biz, InvestClub, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Săptămâna Financiară, Spațiul construit, Transilvania Business.

Detalii de contact: Mădălina Popescu @email: madalina.popescu@doingbusiness.ro

 Web: https://businessevolution.ro/

Următoarele hashtag-uri susțin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:

#BusinessEvolution |#DigitalTransformation | #Strategy| #Tactics| #Inovatie | #BusinessModel

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este o companie specializată în dezvoltarea afacerilor care încorporează un portofoliu de publicații premium, evenimente de business, soluții și instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania într-un mediu aflat în schimbare accelerată, transformări organizaționale, influențat de tehnologii disruptive.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Weinfest 2019 la Mediaș: povești și degustări de vin din cramele românești și Republica Moldova

Articolul următor

Germania rămâne cel mai important partener comercial al României

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share