Uncategorized

Top 5 incasari din tenisul masculin

Dintre jucatorii aflati in top 10 al castigurilor din tenisul masculin, doar Sampras si Agassi s-au retras din activitate. Acestia se afla in afara top 4, desi ar fi meritat fara indoiala sa fie in top 4, avand in vedere performantele formidabile. In trecut insa castigurile erau destul de modeste. De exemplu, conationalul nostru Ilie Nastase, o legenda a tenisului din anii `70, a castigat in intreaga sa cariera putin peste 2 milioane dolari din tenis. Acum jucatorii din top 3 au depasit suma de 100 milioane dolari.

Fireste, regasim mai jos jucatori de top ai prezentului, urmariti de toti fanii tenisului si care se regasesc mai mereu si pe bilete recomandate de tipseri cand vine vorba de pariuri sportive.

1.     Novak Djokovic: 134 684 000 dolari

Sarbul in varsta de 32 ani si-a inceput cariera in tenisul profesionist in 2003. In acest timp sarbul a castigat 75 titluri la simplu, 16 dintre ele fiind obtinute la turneele de Grand Slam. De asemenea, Nole are si o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2008. La dublu Djokovic sta mult mai prost, obtinand un singur titlu, castigand in total 52 din 118 meciuri.

2.     Roger Federer: 126 266 005 dolari

Elvetianul de 38 ani nu isi arata varsta, continuand sa practice un tenis la cel mai inalt nivel. Chiar la recentul Grand Slam incheiat, cel de la Wimbledon, Federer a trecut agonizant de aproape pe langa un nou titlu, avand doua mingi de meci. Elvetianul si-a inceput cariera de profesionist in 1998, obtinand 20 turnee de Grand Slam la simplu din totalul celor 102 titluri. La dublu elvetianul a castigat 8 titluri, dintre care o medalie de aur la Jocurile Olimpice din 2008. Tot la Olimpiada din 2008 elvetianul a luat aurul la simplu, pentru ca 4 ani mai tarziu sa obtina argintul.

3.     Rafael Nadal: 110 279 818 dolari

Spaniolul in varsta de 33 ani, poreclit si „Regele zgurii”, si-a inceput cariera in tenisul profesionist in 2001. Nu treceau decat 4 ani pana obtinea primul titlu de Grand Slam. Se intampla la Roland Garros, acolo unde spaniolul a triumfat de 12 ori. La celelalte 3 turnee de Grand Slam a obtinut jumatate din  titlurile de la Openul Francez. In cariera de simplu Nadal a castigat 82 titluri, iar in cea de dublu 11 titluri, printre care si medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2016. De asemenea, Nadal a castigat medalia de aur la simplu la Jocurile Olimpice din 2008 si 2016.

4.     Andy Murray: 61 206 767 dolari

In varsta de 32 ani, scotianul Murray a fost macinat de accidentari in ultima perioada, lucru care l-a determinat sa anunte anul trecut ca isi va incheia cariera. Scotianul a revenit asupra deciziei in acest an, insa cu siguranta nivelul sau nu va mai fi la fel de inalt. Murray si-a inceput cariera in 2005, timp in care a cucerit 45 titluri la simplu, castigand 3 Grand Slamuri. La dublu a castigat un singur titlu, in timp ce la dublu mixt a luat medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2012. De asemenea, in 2012 si 2016 Andy a obtinut medalia de aur la Jocurile Olimpice.

5.     Pete Sampras: 43 280 489 dolari

De-a lungul carierei de 14 ani ca jucator profesionist, Pete Sampras a cucerit 64 titluri la simplu. Dintre acestea, 12 au venit la turnee de Grand Slam. La dublu Sampras nu a stralucit, obtinand doar doua titluri, avand un bilant de 64 victorii si 70 infrangeri.

Related posts

Ce este si cum va schimba lumea tehnologia 5G

Tirdea Ionut

ALINSO: 10 years anniversary at Ploiesti West Park

Ionut Oprea

Iată de ce ar trebui să alegi un vestiar metalic în detrimentul mobilierului din lemn!

A. I.

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Ionut Oprea

Petrom, profit net de 1 mld. lei

Stefana Muresan

~Video 2

ADR Vest: Finantare nerambursabila pentru companii private

Stefana Muresan

#HelpMihai – Mihai are SMA. O poveste cât o viață-ntreagă

Ligia Voro

Pentru un început de zi perfect, combină cea mai bună cafea LavAzza cu apa H2On!

A. I.

Recepție oficială la Ambasada Italiei la București, de Ziua Republicii Italiene

Stefana Muresan

TransLogistica Expo isi deschide portile

Ionut Oprea

PwC România: Măsurile implementate de România pentru a reducere emisiile de gaze cu efect de seră în transporturi

A. I.

Cât câştigă un deputat

Stefana Muresan

Electric Castle 2017 mai mult decât muzică bună

A. I.

Mihai Daraban, la Adunarea Extraordinară a Eurochambres: CCIR militează pentru acordarea unui sprijin mai substațial pentru IMM-uri

redactia

Nivelul salariului minim pe economie pentru 2017, în sarcina noului Guvern

Stefana Muresan

NTT DATA România: până în 2020 – 100 de milioane de euro şi 3.300 de angajaţi

Stefana Muresan

~Video 3

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

Agile HR construiește valori între business, clienți și angajați

A. I.

Class not Mass Fashion & Design Market

Ionut Oprea

Îngrijorare în Las Vegas, după apariția primului caz de coronavirus

Tirdea Ionut

iSTYLE, Apple reseller, se deschide sâmbătă la Iulius Mall Cluj

Nicolae Pop

Peste 7000 de persoane la Sibiu Jazz Festival 2017

Raluca Ursu

Leave a Comment