Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania americană Grandstream, oficial pe piața din România

Grandstream, companie americană specializată în furnizarea de soluții de telecom recunoscute la nivel mondial, anunță intrarea pe piața din România prin intermediul companiei Macro International Distribution care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru soluțiile de comunicații unificate SIP și VoIP ale producătorului din Statele Unite.

 

Astfel, integratorii de soluții telecom, furnizorii de servicii de instalări și resellerii de pe întreg teritoriul României au acces imediat la toate soluțiile din portofoliul Grandstream, fără a mai parcurge etape greoaie de import.

“Suntem încântați că Macro International Distribution s-a alăturat echipei noastre ca importator si distribuitor oficial pentru România,” spune Tomer Henn, Channel Sales Manager pentru EMEA la Grandstream. “Macro International Distribution este alegerea naturală pentru Grandstream întrucât împărtășește viziunea noastră de a oferi soluții tehnologice complete și servicii cu valoare adăugată care permit integratorilor să obțină eficiență maximă în orice proiect. Așteptăm cu nerăbdare ca tot mai multe companii din România să beneficieze de inovația adusă de Grandstream și de soluțiile sale recunoscute și premiate la nivel global”, completează Tomer Henn.
“Piața telecom este o direcție nouă de business pentru noi, dar suntem încrezători că o marcă precum Grandstream are un potențial imens. Calitatea la un preț corect va fi mereu prima alegere a companiilor care doresc să ofere la rândul lor servicii de calitate clienților”, declară Claudiu Jacodi, director general la Macro International Distribution.

Fondată în 1994, Macro International Distribution s-a lansat ca importator si distribuitor de produse fotografice dar, cu timpul, portofoliul soluțiilor comercializate s-a diversificat foarte mult. În prezent, Macro importă și distribuie o varietate de echipmanente si produse, prin intermediul departamentelor sale dedicate de printing/tipografie, producție publicitară, tehnică medicală și acum, telecom. Mai multe informații sunt disponibile pe  https://macro.ro/telecom/.

Grandstream consideră că tehnologiile de comunicații de ultimă generație ar trebui să fie ușor de utilizat și accesibile pentru afaceri de orice dimensiune. Fondată în 2002, compania a fost unul dintre producătorii originali de soluții VoIP și SIP din lume și oferă acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicații ale unei companii: voce, video, date, mobilitate și rețea. Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP cu o gamă puternică de echipamente desktop, video și VoIP fără fir. De asemenea, compania americană oferă un portofoliu complet de produse premiate, inclusiv soluții de conferință video, puncte de acces Wi-Fi și soluții de management, centrale IP PBX, soluții de cloud management, gateway-uri VoIP, adaptoare pentru telefoane analogice, sisteme de acces pentru uși, interfoane și soluții PA, produse de securitate fizică și multe altele. Produsele Grandstream sunt utilizate în peste 150 de țări și sunt cunoscute în întrega lume pentru calitatea, fiabilitatea și inovația pe care o încorporează.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top 5 incasari din tenisul masculin

Articolul următor

Zitec a preluat agențiile de digital Bright și Symbolic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share