București IT&C Ultimele stiri

Compania americană Grandstream, oficial pe piața din România

Grandstream, companie americană specializată în furnizarea de soluții de telecom recunoscute la nivel mondial, anunță intrarea pe piața din România prin intermediul companiei Macro International Distribution care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru soluțiile de comunicații unificate SIP și VoIP ale producătorului din Statele Unite.

 

Astfel, integratorii de soluții telecom, furnizorii de servicii de instalări și resellerii de pe întreg teritoriul României au acces imediat la toate soluțiile din portofoliul Grandstream, fără a mai parcurge etape greoaie de import.

“Suntem încântați că Macro International Distribution s-a alăturat echipei noastre ca importator si distribuitor oficial pentru România,” spune Tomer Henn, Channel Sales Manager pentru EMEA la Grandstream. “Macro International Distribution este alegerea naturală pentru Grandstream întrucât împărtășește viziunea noastră de a oferi soluții tehnologice complete și servicii cu valoare adăugată care permit integratorilor să obțină eficiență maximă în orice proiect. Așteptăm cu nerăbdare ca tot mai multe companii din România să beneficieze de inovația adusă de Grandstream și de soluțiile sale recunoscute și premiate la nivel global”, completează Tomer Henn.
“Piața telecom este o direcție nouă de business pentru noi, dar suntem încrezători că o marcă precum Grandstream are un potențial imens. Calitatea la un preț corect va fi mereu prima alegere a companiilor care doresc să ofere la rândul lor servicii de calitate clienților”, declară Claudiu Jacodi, director general la Macro International Distribution.

Fondată în 1994, Macro International Distribution s-a lansat ca importator si distribuitor de produse fotografice dar, cu timpul, portofoliul soluțiilor comercializate s-a diversificat foarte mult. În prezent, Macro importă și distribuie o varietate de echipmanente si produse, prin intermediul departamentelor sale dedicate de printing/tipografie, producție publicitară, tehnică medicală și acum, telecom. Mai multe informații sunt disponibile pe  https://macro.ro/telecom/.

Grandstream consideră că tehnologiile de comunicații de ultimă generație ar trebui să fie ușor de utilizat și accesibile pentru afaceri de orice dimensiune. Fondată în 2002, compania a fost unul dintre producătorii originali de soluții VoIP și SIP din lume și oferă acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicații ale unei companii: voce, video, date, mobilitate și rețea. Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP cu o gamă puternică de echipamente desktop, video și VoIP fără fir. De asemenea, compania americană oferă un portofoliu complet de produse premiate, inclusiv soluții de conferință video, puncte de acces Wi-Fi și soluții de management, centrale IP PBX, soluții de cloud management, gateway-uri VoIP, adaptoare pentru telefoane analogice, sisteme de acces pentru uși, interfoane și soluții PA, produse de securitate fizică și multe altele. Produsele Grandstream sunt utilizate în peste 150 de țări și sunt cunoscute în întrega lume pentru calitatea, fiabilitatea și inovația pe care o încorporează.

Related posts

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Numărul companiilor cu acţionari români prezente în Slovacia și Cehia, număr record

redactia

Roboții colaborativi, demonstraţii practice la Oradea

Traian Dan

Topul companiilor cu capital german din România este alcătuit preponderent din retaileri

Ligia Voro

”Oscar” în zona medicală, din Cluj în Transilvania

Stefana Muresan

Hotelurile Clujului vor găzdui examene de admitere la medicină

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Palatul Culturii din Târgu Mureș – peste 100 de ani de artă şi multiculturalitate

Transilvania Business

EuropaProperty: short-list for 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Turcii de la Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, câștigătorii lotului 1, construiesc și lotul 2 al centurii Capitalei

Stefana Muresan

Azomureș și Herlitz vor susține profesorii fericiți

Nora Dumitrescu

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

Competențe digitale pentru persoanele peste 51 de ani printr-un proiect UE

Traian Dan

Schaeffler România reacționează la scăderea activității din sectorul automotive

Ligia Voro

Aprobat: Schemă de ajutor public de 53 de milioane de euro pentru România pentru crearea unei rețele de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice

Papuc Irina

Nord Conforest va ridica Pădurea Clujenilor cu 4,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Exodul creierelor afectează dezvoltarea Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Sălajul și-a făcut magazin cu produsele localnicilor

Nora Dumitrescu

Comisia Europeană a aprobat Proiectul Crossbow, din care face parte Transelectrica

Stefana Muresan

IT-iștii din Cluj și-au ales conducerea pentru următorii doi ani

Nora Dumitrescu

Fermierii campioni la porumb din județele Alba și Sibiu

redactia

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

Lidl plusează la salarii. De la 1 martie, cel mai mic salariu brut – 4.000 de lei

Traian Dan

Agraria va deveni o platformă pentru noile tehnologii agricole

Nora Dumitrescu

Leave a Comment