Cultural Eveniment Timiș Ultimele stiri

Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio concertează vineri la Karpatia Horse Show

Una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului românesc, Luiza Zan, alături de membrii formației Ploiești Jazz Trio vor concerta vineri, 27 septembrie, de la ora 18:30, la Karpatia Horse Show, pe scena din fața Palatului Micul Trianon din Florești, Prahova.

 

Prima zi la Karpatia Horse Show este consacrată elegantei probe de Dresaj ecvestru la care vor participa cai și călăreți din numeroase țări, evoluând aici pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Suplețea dinamică, precizia și distincția prin care sunt realizate progresiile de dresaj vor face din această zi una memorabilă –  cu atât mai mult cu cât se va încheia cu un concert de excepție susținut de patru artiști de vârf ai scenei de jazz din România.

Din trio fac parte reputații muzicieni: Sorin Zlat – pian, Răzvan Cojanu – contrabas și Laurențiu Ștefan – percuție și împreună vor oferi publicului un concert special care va cuprinde o selecție dintre cele mai îndrăgite standarde jazz interpretate în manieră proprie, dar și compoziții originale.

Stilul abordat de artiști este cool jazz, latin, post-bop și clasic, iar, prin această fuziune de stiluri, redată cu multă prospețime, trio-ul s-a remarcat pe scenele consacrate atât din țară, cât și din străinătate.

Surprizele zilei de vineri nu sunt doar acestea, fiindcă pe arena secundară vor avea loc demonstrații spectaculoase de working equitation, programul zilei dovedind cu acest prilej legături intuitive între jazz și echitație, remarcându-se libertatea și creativitatea abordării fiecărei „discipline”. Și, pe tot cuprinsul zilei, cei mici și cei mari se pot bucura de o zi de picnic, participare la ateliere creative, tir cu arcul și numeroase alte surprize. Amănunte despre programul zilei, în rândurile de mai jos și pe karpatiahorse.ro

Accesul la eveniment este inclus în prețul biletului la Karpatia Horse Show valabil pentru ziua de vineri, 27 septembrie, sau prin abonamentele de trei zile achiziționate în avans. Biletele cu prețuri reduse sunt disponibile pe Bilete.ro la această adresă:  http://bit.ly/Karpatia2019

O parte din fondurile strânse prin vânzarea biletelor la eveniment vor fi direcționate către consolidarea Domeniului și a Palatului Micul Trianon care necesită intervenții imediate de restaurare.

Concertul este organizat de Fundația Domeniul Cantacuzino din Florești în parteneriat cu Filarmonica din Ploiești „Paul Constantinescu”.

 

Programul zilei de vineri la Karpatia Horse Show

Arena principală:

13:30 Dresaj. Concurs Complet Național – Novici

15:00 Dresaj. Concurs Complet International – CCI 1*/2*/3*

17.30 Dresaj. Concurs Complet International – CCI 4* – Calificativ JO TOKYO 2020

 

Scena din fața Palatului Micul Trianon

18:30 Concert Luiza Zan și Ploiești Jazz Trio

 

Arena secundară:

10:00 Dresaj. Concurs Complet Național – Prenovici (teren de încălzire)

13:00 Dresaj Working Equitation – Copii, Prenovici, Novici, Elementar, Mediu

 

Despre Karpatia Horse Show 2019

Karpatia Horse Show deschide drumul către Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Spectacolul unic al echitației de top mondial revine pentru a VI-a Ediție la Domeniul Cantacuzino de la Florești.

Karpatia Horse Show, Ediția a VI-a, singurul eveniment ecvestru de acest nivel din România, va avea loc anul acesta în perioada 27 – 29 septembrie, găzduind un Concurs Complet Internațional de 4*, reprezentând o nouă premieră pentru sportul românesc. Cai și călăreți din toată lumea vor reveni la Florești pentru un eveniment sportiv unic în Europa de Sud-Est care le va aduce punctaje valoroase pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Domeniul Cantacuzino de la Florești, Prahova, va fi din nou gazda spectacolului unic al echitației de top mondial, unde eleganța și performanța sportivă se vor împleti și de această dată cu prestigiul istoric, dând tonul general al celor trei zile petrecute în aer liber alături de cai.

Evenimentul invită la o evadare completă din cotidian pentru prieteni și întreaga familie, la doar o oră distanță de București și Brașov. Palatul Micul Trianon, monument istoric cu o semnificație aparte, va străjui Concursul Complet de echitație care reunește trei ramuri ale sportului ecvestru: dresaj, cross-country și sărituri peste obstacole, fiecăreia fiindu-i consacrată o zi. De altfel, parcul Domeniului, fondat de Gheorghe Grigore Cantacuzino, care se întinde pe o suprafață vastă de 130 de hectare, a fost conceput să cuprindă inclusiv un peisaj adaptat plimbărilor călare.

Originea probei complete de călărie se regăsește în concursurile la care participau în trecut descendenți ai marilor familii nobiliare și ofițeri de cavalerie, demonstrând abilitățile excepționale ale cailor.

La Karpatia Horse Show, publicul este invitat să ia parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate calului din România, desfășurându-se anual, asemeni evenimentelor de ținută care au loc în țările cu tradiție neîntreruptă din istoria acestui sport.

Karpatia Horse Show înseamnă trei zile fantastice în compania cailor și zeci de zâmbete de uimire, înseamnă spectacolul complet al performanței sportive – dresaj, cross country, sărituri peste obstacole -, întâlnirea cu mari maeștri din atelaje, demonstrații de working equitation, plimbări în natură cu o mulțime de activități pentru prieteni și întreaga familie, cu timp pentru detașare și relaxare pe unul dintre cele mai frumoase domenii nobiliare din România.

Evenimentul promovează apartenența la un set de valori și un lifestyle inspirat de noblețea cailor, bucuria de a fi la promenadă și de a redescoperi o parte semnificativă a istoriei și patrimoniului României prin vizitarea Domeniului Cantacuzino de la Florești.

Related posts

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România: Îngheţarea salariilor în sectorul bugetar, cel puţin pentru primele 6 luni ale anului 2019

redactia

CEO CONFERENCE – SHAPING THE FUTURE: SLOWBALIZATION – HOW TO REDESIGN THE ORGANIZATION OF THE FUTURE

Stefana Muresan

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Nora Dumitrescu

IT-iștii din Cluj și-au ales conducerea pentru următorii doi ani

Nora Dumitrescu

Acțiunile Transilvania Broker intră la tranzacționare la BVB

Stefana Muresan

Cluj Napoca: Afla cum sa-ti atragi partenerii potriviti pentru cresterea afacerii tale

A. I.

Povestea unei chimiste din Timișoara și a unui sociolog din Oradea care au livrat cu bicicleta săpun de 20.000 de euro, în 2018

redactia

O delegaţie a Fondului suveran de investiţii din Qatar, la București

Ligia Voro

Secțiune dedicată Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

redactia

Simon Maurer vorbește în premieră despre proiectul Maurer Residence din Târgu-Mureș

redactia

Bistriţa-Năsăud, pe primul loc în ţară la atragerea de fonduri europene

redactia

Parking cu terasă verde și teren de sport la Cluj

Nora Dumitrescu

Expoziție de machete între cele două terminale ale Aeroportului Cluj

Nora Dumitrescu

Veniturile Sunimprof Rottaprint în 2018 se apropie de 100 milioane de lei

Stefana Muresan

Schimburi comerciale franco-române, în creștere cu 4,4%, la 7,8 miliarde de euro

Stefana Muresan

Aeroporturile regionale, blocate în proiect

Nora Dumitrescu

Investiţii de peste două sute de milioane de euro, realizate în acest an în Portul Constanţa

redactia

Autorităţile române au trimis CE, spre aprobare, proiecte de 629 milioane euro în decembrie 2018

redactia

Banca Transilvania a ajuns cel mai mare grup bancar din România, depăşind BCR!

Stefana Muresan

Este gata cel mai mare centru pentru deșeuri din România

Nora Dumitrescu

„Baza intergalactică” de la Turda, liant între toate zonele turistice ale Transilvaniei

Stefana Muresan

BearingPoint sărbătorește 10 ani de succes cu #10DaysOfCaring

Nicolae Pop

Piața de outsourcing din România a ajuns la aproape 800 de milioane de euro

Papuc Irina

Palatul Cultural din Câmpia Turzii va fi reabilitat cu 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment