Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mihai Păduroiu numit CEO, Office Division, One United Properties

One United Properties anunță numirea lui Mihai Păduroiu în funcția de CEO al diviziei de birouri, începând cu data de 1 noiembrie 2019.

Mihai are o carieră îndelungată pe piața locală de imobiliare, în unele dintre cele mai mari companii internaționale de consultanță.

Pe parcursul celor 13 ani de activitate în real estate, el a fost implicat în numeroase procese de relocare, atât pentru companiii multinaționale, cât și locale, tranzacționând peste 500.000 mp de birouri în toată această perioadă.

În noul său rol la One United Properties, Mihai va coordona închirierea tuturor proiectelor de birouri: One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate și One Victoriei Center, precum și consolidarea relației cu chiriașii, în scopul maximizării satisfacției tuturor ocupanților din cadrul dezvoltărilor comerciale sub brandul One.

Mihai deține o diplomă în Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice și este membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) din 2016.

 

DESPRE ONE UNITED PROPERTIES:

Compania este astăzi unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din București. Înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru proiecte cum ar fi One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza. Începând cu 2017, alături de Ionuț Dumitrescu, a fost  înființată divizia de birouri, One Office, care are astăzi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate și clădirea One Victoriei Center, fosta Bucharest Corporate Center) și birouri în dezvoltare și construcție de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park). Pentru proiectele noi strategia este de a dezvolta comunități în concepte mixte, în timp ce pentru portofoliul existent proprietarul vizează noi investiții pentru îmbunătățirea produsului la standardele din prezent.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Articolul următor

ASF a sancționat City Insurance și Euroins România Asigurare-Reasigurare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share