București Eveniment IT&C Ultimele stiri

Adoptă transformarea digitală strategică la cea de-a 8a ediție GoTech World

GoTech World (eveniment denumit anterior Internet & Mobile World), dă startul celei de-a 8a ediții, pe 2 și 3 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B1. Partenerul principal al evenimentului este ING Bank România.

 

Miercuri și joi, 2 și 3 octombrie, peste 10.000 de profesioniști sunt așteptați să descopere cele mai inovatoare soluții IT & digitale pentru nevoile de business ale oricărei companii și să întâlnească 128  de speakeri locali și internaționali de renume care vor oferi insight-uri relevante și aplicabile, pe cele 7 scene ale evenimentului: Main Stage, Digital & E-Commerce, IT Ops , MarTech, Security , Java și .NET.

În zona expozițională de 7200 mp, peste 140 de companii locale și multinaționale vor prezenta un mix unic de soluții IT, business software, cloud, securitatea informației, dispozitive și soluții de digital marketing și e-commerce B2B potrivite pentru nevoile de digitalizare ale oricărei companii.

Pentru al doilea an la rând, GoTech World lansează o provocare mediului antreprenorial din România, prin programul Go StarTech. În urma unui proces riguros de selecție, 20 de start-up-uri tech își prezintă soluțiile în cadrul evenimentului GoTech World. În plus, 7 dintre acestea vor susține un pitch pe Main Stage, în fața unui juriu care va decide câștigătorul premiului în valoare de 2.000 de euro oferit de Telekom Romania, partenerul oficial al programului Go StarTech.

Participanții sunt așteptați miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 9.00  iar de la 9.30 are loc deschiderea oficială a evenimentului, care va da tonul celor 2 zile pline de tehnologie, de informații valoroase și experiențe digitale de excepție.

 

Sneak-Peaks: Ce poți descoperi la GoTech World 2019?

Gata cu munții de maculatură – Viitorul este Paperless

Într-o societate în care minimalismul este un trend tot mai prezent și preocuparea pentru protejarea mediului devine o prioritate presantă, conceptul de ”paperless” (un birou în care toate documentele sunt create, stocate și transmise în format digital) nu mai pare atât de îndepărtat. La ora actuală, conţinutul media (fotografii, fişiere video şi audio) este gestionat aproape exclusiv digital. Informaţiile le căutăm şi împărtăşim online. certSIGN, companie românească specializată în dezvoltarea aplicațiilor de securitate informatică, în parteneriat cu Samsung, va prezenta în cadrul GoTech World soluții integrate pentru digitalizarea rapidă și sigură a oricărei organizații, pentru a fi eliminate complet documentele pe suport fizic.

 

Emotional Technology – Cum te poate ajuta Inteligența Artificială să-ți cunoști mai bine clienții

Maria Pocovi – CEO și Fondator al Emotion Research LAB vine în premieră la GoTech World să ne împărtășească din experiența și know-how-ul ei în ceea ce privește interacțiunea om-tehnologie și procesul de introducere pe piață a aplicațiilor ce permit implementarea senzorilor emoționali pe dispozitive. Astfel, brandurile vor putea furniza clienților lor servicii, produse și experiențe cât mai relevante nevoilor de consum cât și stărilor emoționale ale acestora.

 

RPA – automatizarea activităților repetitive crește eficiența și productivitatea companiilor

Utilizând roboți software care imită și integrează acțiunile umane în sistemele digitale ale companiilor și organizațiilor, RPA ajută la optimizarea proceselor, degrevând angajații de povara sarcinilor repetitive. UiPath, liderul pieței globale de RPA, vine la GoTech World în calitate de .NET Stage Partner și va prezenta viziunea sa asupra Automation First, o eră a tehnologiei în care oamenii aplică tehnologia RPA la cât mai multe procese posibile și adoptă viziunea de a avea un robot pentru fiecare angajat.

 

Open Bionics – compania care duce sinergia dintre om si tehnologie la un nou nivel

Una din cele mai așteptate sesiuni de anul acesta este cu siguranță speech-ul ținut de Samantha Payne (top 25 femei în robotică, conform unui studiu Robohub) COO & Co-founder Open Bionics – o companie care a reușit să revoluționeze tehnologia medicală oferind proteze bionice extrem de performante și ușor de folosit – un exemplu admirabil despre impactul pozitiv al tehnologiei. Samantha va vorbi și va prezenta un astfel de braț bionic dezvoltat în colaborare cu Disney, Marvel sau Star Wars – ce emulează super eroi precum Iron Man, Luke Skywalker sau Adam Jensen (Deus Ex), oferind un showcase esențial despre cum tehnologia poate aduce în realitate frânturi de science-fiction. https://www.youtube.com/watch?v=Ia3P-_RHVWQ

Accesul în cadrul evenimentului GoTech World se face prin înregistrarea online pe www.gotech.world.

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.gotech.world

Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld

Facebook Event – GoTech World 2019

Youtube – IMWorld is now go tech>world

Related posts

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Nora Dumitrescu

Smart Digitizing Places! Conferință Internațională de Workplace, Property și Facility Management

redactia

MAN a inaugurat cel de-al 9-lea MHS Truck Service din România, la Oradea

Traian Dan

Orange anunță o nouă versiune a Business Internet Security Threatmap

Ligia Voro

Mai multe curse low-cost de pe aeroportul din Someșeni

Nora Dumitrescu

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

redactia

Subway și-a digitalizat restaurantele din Cluj și Iași

Nora Dumitrescu

Aproape 1,9 miliarde euro pentru CDR Centru în 2014-2020

Ligia Voro

Fabrica Sortilemn își suspendă activitatea temporar

Nora Dumitrescu

Perspective economice si transformarea digitala

Viitorii manageri ai Bosch, instruiți în unitățile de producție din Ardeal

Nora Dumitrescu

CNAIR, licitaţie de 4,1 milioane euro pentru reabilitarea unui sector din DN66

Stefana Muresan

Excedent bugetar de 13 milioane de lei la Alba Iulia. Cum vrea Primăria să cheltuie banii

Papuc Irina

Decanul Facultății de Medicină din Cluj-Napoca, Anca Dana Buzoianu, a primit Ordinul Naţional de Merit al Republicii Franceze

Stefana Muresan

Trei oferte pentru proiectarea și execuția autostrăzii Brașov-Bacău

Ligia Voro

Profesorul Mircea Miclea despre viitorul educației și pieței muncii: elevii vor avea nevoie de 4 meta-competențe, vor apărea domenii de neimaginat și vor dispărea profesii

redactia

„Coloana Infinitului”, sursa de inspirație pentru o clădire de birouri din China

Stefana Muresan

Oaza de liniște ascunsă în munții de unde izvorăște Aur’a, apa de aur a Banatului, reamenajată

redactia

Kotys, zeița tracă a furtunii, dă numele celui mai puternic supercalculator din mediul universitar din țară, cumpărat de UBB Cluj cu bani europeni

redactia

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Cel mai mare fond din lume, deţinut de un stat, a devenit acţionar la Digi şi Compa

Stefana Muresan

Family Market, noul format lansat de IULIUS, în Bucium și Miroslava

Transilvania Business

Echipamentele performante pentru dotarea USTACC au ajuns la Târgu Mureş  

Ligia Voro

Grupul ROCKWOOL construiește o fabrică de vată minerală bazaltică în Ploiești West Park

Ionut Oprea

Leave a Comment