Alba Antreprenori Eveniment Mureș Slider Ultimele stiri

Speakerii L.I.F.T. 2019: Gheorghe Damian, primar

Linkedin. Instagram. Facebook. Twitter. (L.I.F.T.) Social Media Training 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România destinată mediului de business industrial/tehnic cu activități de producție și instituțiilor publice va avea loc miercuri, 2 octombrie, în Sala ”Teatru 74” din Târgu Mureș.

 

Conexiune cu specialiști, workshop-uri și soluții

Evenimentul se adresează specialiștilor din companii industriale producătoare de bunuri și servicii și celor din instituțiile publice pentru care conținutul online din social media reprezintă o provocare, în vederea atingerii obiectivelor de comunicare.

”Participarea la L.I.F.T. Social Media Training 2019 este o oportunitate pentru a identifica și împărtăși cele mai actuale soluții de creare a conținutului online. Conferința reprezintă locul în care întâlnești specialiști din companii românești cu tradiție, participi la workshop-uri interactive și găsești soluții de colaborare inedite. În general, companiile din zona industrială/tehnică și instituțiile publice nu urmăresc vânzarea/oferirea unor produse sau servicii prin intermediul rețelelor de socializare, dar sunt obligate de trend-urile existente să găsească soluții pentru a întări brand-ul, folosind social media. Un brand puternic, bine poziționat în social media, atrage după sine employer branding, o imagine pozitivă și creează o bază de recrutare a viitorilor angajați”, au transmis organizatorii conferinței.

 

Cine vor fi speakerii

Pe lista speakerilor care au confirmat participarea la eveniment se află Cristian China-Birta – CEO Kooperativa 2.0, Călin Ștefănescu – CEO Happy Recruiter, Mircea Munteanu – sociolog SMRP, Paula Rusu – jurnalistă free lancer, Adrian Coco – fotograf, Cezar Sigmirean – lector univ. dr. în cadrul UMFST Târgu-Mureș, Alina Sîmpetru – content strategy & video marketing advisor OMV Petrom, Marius Pop – specialist analystics și optimizarea conversiilor, Gheorghe Damian – primarul comunei Ciugud, județul Alba, Andrei Cornea – cofounder Dora, Raluca Ștefănescu – expert recrutare, PR & marketing și Cristian Florea – social media manager Kooperativa 2.0.

”Este primarul comunei Ciugud, judeţul Alba, comuna cu cea mai mare absorbţie a fondurilor europene din România. A crezut că poate schimba „România lui nu se poate”, că poate schimba imaginea satului românesc. Este gata să-şi împărtăşească experienţa şi cum se foloseşte de social media pentru a-şi face cunoscute proiectele”, este prezentarea pe care organizatorii L.I.F.T. Social Media Training 2019 au făcut-o pentru Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, judeţul Alba.

Accesul participanților la eveniment se face în urma achitării unei taxe în valoare de 65 de euro, iar detalii despre modalitățile de înscriere și program pot fi obținute accesând site-ul conferinței, www.liftsocialmedia.ro.

 

Programul conferinței:

10.00 – 11.30: Sesiunea extraordinară 1 – CEO reprezentativi și conducători de instituții publice împărtășesc viziunea lor despre social media și despre cum iau deciziile în acest sector;
11.30 – 12.00: Coffee Break;
12.00 – 14.00: Sesiunea extraordinară 2 – comunicatori din companii și din instituții publice a căror activitate are impact în social media își prezintă metodele de lucru;
14.00 – 15.00: Prânz;
15.00 – 17.00: Sesiunea extraordinară 3 – workshop cu prezentarea unor studii de caz specifice industriei, colaborarea cu influenceri și secretele unei fotografii cu impact în social media.

Alex TOTH

Related posts

Toate proiectele cu finanțare europeană depuse de Primăria Sibiu în ultimii 2 ani au fost aprobate: investiții de peste 75 de milioane de euro

Papuc Irina

Două noi piețe pietonale și parcări subterane în Arad, investiție de peste 50 mil. euro

redactia

RAAL Bistrița prognozează un plus record de 18 mil. euro, mizând și pe industria autovehiculelor electrice

Stefana Muresan

Comitetul Consultativ pentru Antreprenoriat, un pas în intensificarea dialogului cu mediul de afaceri

Stefana Muresan

AMCOR vă invită să participați la o nouă sesiune de certificare internațională CMC

Stefana Muresan

Românii vor intra în Ungaria pe două autostrăzi în acest an, pe la Nădlac și Borș

Traian Dan

MApN vrea să cumpere elicopterele H215 produse de Airbus la Ghimbav

Stefana Muresan

AAGES se listează azi

Stefana Muresan

SB | Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Absorbţie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene

redactia

Christian Rodseth, noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Prima administrație publică locală din România care dotează Poliția locală cu mașini electrice

redactia

George-Alexandru Ivan, director Achiziţii, Comercial şi Relaţii Internaţionale în cadrul CNAB: ”Creșterea performanței depinde de restructurarea organizațională și existența unui plan strategic de investiții”

Stefana Muresan

Consiliul Investitorilor Străini: Piața muncii are nevoie de politici atent cântărite și dezbătute

redactia

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Cluj, la adunare generală a ACI Europe

Stefana Muresan

Simulare pentru programul Startup Nation

Stefana Muresan

Turda va avea o Sală Polivalentă de peste 17 mil. euro

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Călin Ştefănescu, antreprenor

Ligia Voro

Cum stimulăm tinerii să se implice în viața comunității lor?

Ligia Voro

Primer Electro, Centrul de Sticlă a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Oradea a doborât recordul mondial la Kangoo Jumps

Traian Dan

Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul, în scădere: primele date INS pentru aprilie 2020

Ion Surdu

Primul sirop românesc certificat internațional

Ligia Voro

Institutul Cantacuzino va participa, la invitația Organizației Mondiale a Sănătății, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea SARS-CoV-2

Papuc Irina

Leave a Comment