București Finante-banci Ultimele stiri

Deloitte România și FintechOS oferă soluții de transformare digitală și de automatizare pentru instituțiile financiare

Deloitte România și FintechOS au încheiat un parteneriat strategic prin care oferă instituțiilor financiare soluții inovatoare de accelerare a transformării digitale și de automatizare a proceselor de business.

 

FintechOS este o tehnologie de tip TaaS (Technology as a Service) care permite băncilor și companiilor de asigurări să redefinească experiența de client oferindu-i o călătorie digitală completă prin automatizarea inteligentă a proceselor digitale, creând astfel produse și experiențe hiper-personalizate pentru fiecare client în parte.

„Inspirată de reputația globală a Deloitte de lider în consultanța în tehnologie și digitalizare, echipa de tehnologie din România creează soluții proprii pentru clienți – cum este platforma de automatizare Processo, recent lansată – și, în același timp, lucrează în parteneriat cu unele dintre cele mai importante și inovatoare companii românești în acest domeniu, printre care și FintechOS. Împreună abordăm nevoile instituțiilor financiare într-un mod complex, pentru a le însoți în demersul de accelerare a transformării digitale”, a declarat Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță, Deloitte România.

Prin intermediul parteneriatului, echipa de tehnologie din cadrul practicii de consultanță în management a Deloitte România gestionează procesul de personalizare și de implementare de soluții bazate pe tehnologia FintechOS, pentru a oferi companiilor financiare soluții de transformare digitală complete și inovatoare.

„Suntem bucuroși că Deloitte include în portofoliul soluțiilor de transformare digitală tehnologia FintechOS. Ținând cont de dezvoltarea accelerată a companiei pe plan local și internațional, este esențial să ne extindem și să consolidăm ecosistemul de parteneri cu companii care înțeleg foarte bine industria și prioritățile de business ale clienților noștri și să dezvoltăm comunități de profesioniști certificați în livrarea de soluții robuste și cu impact imediat clienților noștri”, a declarat Teodor Blidăruş, CEO FintechOS.

Recent, Deloitte România a lansat platforma de automatizare Processo, care permite companiilor crearea de modele de afaceri și de decizie, precum și integrarea cu sistemele pe care le folosesc deja. Platforma răspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor și a bugetelor, a sarcinilor și a echipelor, a contractelor și a proceselor, precum și arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislația în vigoare. Platforma se adresează IMM-urilor și corporațiilor, precum și autorităților publice centrale și locale.

Related posts

Brașov: Bilka și-a crescut afacerile cu peste 50% în primul semestru

Stefana Muresan

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

Credit de 1,2 milioane de euro acordat de Banca Transilvania

Stefana Muresan

Consiliul Județean Cluj plătește 2,4 milioane de euro pentru clădirea viitorului spital monobloc

redactia

Banca Națională găzduiește expoziția Muzeul antreprenoriatului: 100 de ani de antreprenoriat în România, o inițiativă CITR Group

redactia

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

Papuc Irina

Doi studenți au creat o hartă a producătorilor locali: Vom rula astfel banii în țară

Papuc Irina

Wizz Air anunță o nouă expansiune la Cluj

Stefana Muresan

Hidroconstrucția și TCI vor primeni rețeaua de apă-canal în zona Turzii

Nora Dumitrescu

Centru multifuncțional recreativ în valoare de 4,7 milioane de euro la Marghita

Traian Dan

Virgil Păunescu, Oncogen: „Sunt primul român vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul dezvoltat la Oncogen. Statul nu a făcut nimic, zero fonduri pentru finanțare”

Papuc Irina

The Lawyer European Awards 2018: Maravela|Asociații desemnată Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani și propusă pentru Firma de avocatură a anului în Europa

Stefana Muresan

Concluziile ,,CEO Conference – Shaping the future’’

Ionut Oprea

Daniel Metz, NTT DATA: “Răspunsul la pandemie: afaceri mai mari cu 20%”

Nora Dumitrescu

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Ligia Voro

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Liderul pieței cărnii de pasăre din România, Transavia, anunță că poate produce la capacitate de 100% până inclusiv în septembrie

Ion Surdu

Odorheiu Secuiesc își modernizează infrastructura de transport

Ligia Voro

Păltiniș: Abonamente gratuite pentru schiorii care vor folosi autobuzul în locul mașinii

redactia

Legume bio, cultivate cu ajutorul peștilor la Colegiul Silvic Transilvania Năsăud

Stefana Muresan

“Capitala” Sălajului își modernizează drumurile forestiere

Nora Dumitrescu

Învățământul dual, răspuns la criza forței de muncă

redactia

Administrația orădeană continuă ofensiva parcărilor supraterane

Ligia Voro

Agronomii clujeni au dotat Spitalul de Recuperare cu 12 aparate performante

Nora Dumitrescu

Leave a Comment