Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Oradea Festifall 2019  începe astăzi și aduce concerte în aer liber cu VAMA, The ROCK (AC/DC Tribute band), 3SUDEST, SMILEY, MIHAIL și THE MOTANS, trupe locale, mâncăruri pentru toate gusturile, distracție pentru copii și părinți dar și o mulțime de reprezentații de artă stradală –  de toate acestea ne vom bucura în cele 4 zile de festival.

Oradea Festifall va cuprinde, de asemenea, și o zonă dedicată unor designeri talentați din țară, care ni se vor alătura în Buticul de Toamnă cu articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accessorii handmade. Așadar, în perioada 3-6 octombrie, la Oradea Festifall îi veți putea întâlni pe cei de la Pălaria Dadarlat, blană, Differenzial Kraft, Fahéj, Festies, Mauri și Notorious Store.

Programul Oradea Festifall 2019 cuprinde și momente artistice cu trupe și artiști locali, care au fost selectați în urma unui concurs cu vot public, organizat pe Facebook în perioada 20-30.09.2019.

Conform votului, câștigătorii concursului sunt:

Mustang, Frații JDiERI și Nuntașii Bihorului Juniori, care vor concerta pe scena principală din Piața Unirii, joi, 3 octombrie.

N.O.R, Ansamblul folcloric Aușana, Camilo Duarte și ZITO, care vor performa la scena secundară de pe pietonala Vasile Alecsandri, câte o trupă pe zi, în fiecare zi de festival.

Din păcate, Dan Byron nu va mai putea ajunge la Oradea pentru concertul solo din cadrul Oradea Festifall 2019 programat pentru joi, 3 octombrie. Însă, în locul lui, îi vom avea alături de noi pe Bogdan Mezofi și Lehel Kiss de la trupa Grimus, care vor interpreta un set special de voce și pian.

Oradea Festifall 2019 se va desfășura în perioada 3-6 octombrie, în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Programul poate fi consultat AICI

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujenii sunt așteptați din nou în stradă. De data asta la Art in the Street 2019

Articolul următor

WIZZ Air își extinde capacitatea în Iași cu 33%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share